Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kierowca Tira

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 21:21
    mam wszytskie dokumenty potrzebne do rowadzenia zestawu potocznie zwanego
    TIR , bylem o prace w pewnej firmie gosc wykolorowal mi piiekny obraz pracy u
    niego,,, obowiazki to praca na okraglo caly miesiac za kolkiem w wolnych
    chiwlach (po trasie) wpadasz na jego WARSZTATO GARAŻ i robisz przy cieżarowce
    po kazdej ciezkiej trasei(cala europa) myjesz tira i na koniec najlepsze
    UMOWA 900zł BRUTTO!!! na reke ok 680zł + dodatek 300 na zarcie
    BUHAHAHAHAHHAHA wysmailem GO
    Obserwuj wątek
      • Gość: maxio Re: Kierowca Tira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 23:49
        HEHEHEH Skąd ja to znam. Ae u mnie było troche inaczej miałem 2tys na reke i
        zadnycg diet na zarcie. A ze jesc musiałem to szeby miec kase na jedzonko
        spuszczałem mu paliwko z baku po 30 literów co 2 dni i się kręciło. Po roku jak
        sie kapnął to mnie zwolnił to poszedłem do sądu pracy ze wszystkimi dokumentami
        i co sie okazało??? ze diety krajowe i zagraniczne są prawnie ustalane i mi sie
        należa i po pol roku sadzenia sie wypłacił mi 38euroxkazdy dzien za granicą i
        62zł za kazdy dzien jazdy po kraku :)
        • Gość: jaco Re: Kierowca Tira IP: *.static.ip.netia.com.pl 16.07.14, 14:38
          Jesteś złodziejem.
          W tym katolskim nędznym kraju ludzie piszą, że kradną i są z tego dumni.
      • Gość: corgan mój wujek jest kierowca tira IP: *.chello.pl 20.02.06, 00:03
        mieszka i pracuje w Polsce zachodniej. Jeździ po Europie. Z tego co mi mówił to
        teraz firmy transportowe boją się o kierowców żeby nie odchodzili na zachód,
        więc moze nie tyle że się polepszyło bardzo ale obchodza sie z kierowcami duzo
        delikatniej i dużo ostrożniej :))) Bo np. były przypadki porzucenia pracy tzn
        koleś zostawił tira np. w Dreźnie hehe i pojechał sobie do pracy na zachód.

Wiem ze on też się szykuje do pracy na Zachodzie, ale dopiero za rok jak
        zdobędzie wiecej doświadczenia, poduczy się języka i jak nam mówił - chce
        załapac jakieś sensowne kontakty. Nic na siłę.

On nie przyznał sie ile zarabia, ale od jego siostry słyszałem że kasuje na
        rekę coś koło 3000. To możliwe?
        • Gość: ssd Re: mój wujek jest kierowca tira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 09:43
          ja mam podobnie tylko ze to normalna firma i normalny szef jak zarabia ktos
          malo to normalne ze bedzie kantował i okradał firme na razie uczze sie
          angielskiego bo nie ukrywam że propononowano mi prace w portugali za 2400 euro
          na reke +swiadczenia i chyba skorzystam bo później emerytura może być normalna
      • Gość: fanta Re: Kierowca Tira IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.06, 16:07
        no to niezłe jaja, facet poszedł po bandzie z tą pensją.

jak mnie trafi to pier... swoją robotę i przerzucę sie na tira

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka