Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Uzależnienie

23.02.06, 09:46
    Często na tym forum widzę te same nicki.Czy my się trochę już nieuzależniliśmy od nich?

Obserwuj wątek
      • Gość: doris Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! IP: *.gliwice.msk.pl 23.02.06, 10:08
        tak, tak - ja jestem uzalezniona! Tak wynika z testu, który przed chwilą sobie
        zrobiłam praca.hrk.pl/hrkfiles/info/test/t_10.asp

Czy zamisat szukać pracy (ciekawych ogłoszeń) powinnam się leczyć? :-)

Jestem uzależniona!! łaaaahaha
        Oczywiście, że spędzam ponad 8 godzin dziennie przed kompem i zaglądma do
        skrzynki mailowej kilkadziesiąt razy dziennie.
        Wszystko to w nadziei, że znajdę w końcu jakąś pracę za godziwe pieniądze!! Bo
        to z powodu jej poszukiwania tkwię ciagle przed kompem i się uzależniam (?)
        masakra, już spać po nocahc nie mogę, z każdym dniem jest gorzej. Póki co
        jeszcze żyć mam za co....
        A forum to tak żeby nie zwariować i nie depresić się - bo niestety dołki gdy
        się szuka pracy zjawiają się częściej niż ciekawe ogłoszenia :-/
        • ares1970 Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! 23.02.06, 10:24
          Nie denerwuj się.Tak tylko pytam.
          Ja też lubię czytać Wasze wypowiedzi,to prawie jakbym rozmawiał z Wami "twarzą w twarz".Niektóre są całkiem interesujące.
          A jeżeli chodzi o samo uzależnienie. Ja się uzależniłem od komputera już kilka lat wstecz.Robie na nim róznę rzeczy naraz.Nawet teraz przygotowuje grafikę.
          Niemniej jednak fajnie być z Wami.
          Uśmiechnij się. To pomaga.
          • Gość: przyjaciel Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! IP: *.atol.com.pl 23.02.06, 10:39
            jak miło "posłuch " przyjaznych dusz :)
            • ares1970 Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! 23.02.06, 10:56
              A co ja takiego napisałem?
              • Gość: nutka Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! IP: *.tkchopin.pl / 85.219.162.* 23.02.06, 11:03
                Nie ty tylko Doris, hehe. Podzielam i czuję to samo.
                Myślałam, że tylko ja mam syndrom bezrobotnego (ale abitnego).
                • Gość: doris Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! IP: *.gliwice.msk.pl 23.02.06, 12:03
                  uśmiecham się i to baaardzo, ale ponieważ jestem bezrobotną mającą za sobą 10
                  rozmów w ciągu ostatnich dwóch tygodni, na które nikt nie raczył odpowiedzieć
                  ani TA ani NIE, to dziś akurat jestem wku... ah cchialabym tak po męsku
                  napisać, ale nie wiem czy to wypada.... co tam: raz kozie śmierć: wku..ona
                  jestem do czerwoności! Ja się staram jak imbecyl jakiś wspinam się na swe
                  wyżyny podczas rozmów, uśmiecham do niech, spikam, szprecham i gawarju, po
                  przebyciu jakiejś tam drogi na koszt własny, a oni nie moga wykonac jednego
                  telefonu??!!!
                  I nadal tkwię w tym uzależnieniu :-(
                  Uśmiecham sie - baaardzo często, ale nie dziś. Wybacz :-) Może jutro....
                  • ares1970 Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! 23.02.06, 12:08
                    Gość portalu: doris napisał(a):

> Uśmiecham sie - baaardzo często, ale nie dziś. Wybacz :-) Może jutro....

Rozumiem doskonale Twoje wku...nie.Ale mimo to warto się uśmiechać.

Obyś się uśmiechała jak najczęściej.
                  • ares1970 Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! 23.02.06, 12:08
                    Gość portalu: doris napisał(a):

> Uśmiecham sie - baaardzo często, ale nie dziś. Wybacz :-) Może jutro....

Rozumiem doskonale Twoje wku...nie i nie masz za co mnie przepraszać. Tak nie nada. Ale mimo to warto się uśmiechać.

Obyś się uśmiechała jak najczęściej.
                    • Gość: doris Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! IP: *.gliwice.msk.pl 23.02.06, 12:15
                      ares, ja widzę rocznik zbliżony masz do mojego i również szukasz roboty, więc
                      może wykręćmy razem jakiś biznes, co? forum będzie miało mniej wątków...
                      Póki co to upatruję, że dobry biznes mogłabym robić chadzając na rozmowy
                      kwalifikacyjne i na pisaniu LM. Jestem w tym dobra i bawi mnie to! Zaczną żądać
                      zapłaty za to chyba.... ;-)
                      • Gość: doris "Zacznę" - miało być w powyższym poście IP: *.gliwice.msk.pl 23.02.06, 12:16
                      • ares1970 Re: Jestem uzależniona od poszukiwania pracy! 23.02.06, 12:25
                        Dzięki Doris za propozycje.Mimo to narazie z niej nie skorzystam.Jeszcze jakieś utrzymanie mam ze strony żony no i z malutkiej hodowli szynszyl.Chyba,że (odpukać)szylki mi padną, to wtedy pomyśle o czym innym.A pracy owszem poszukuje ze względu na małe dochody z tej hodowli.Brak ich jest niestety uzależnione od wielu czynników silniejszych ode mnie.Po za tym z "szylkami" nie da się porozmawiać jak z człowiekiem.Więc szukam jakiegoś zatrudnienia... .NArazie bezkutecznie :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka