Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HSBC - Beneficial

IP: *.toya.net.pl 10.03.06, 16:46
    Czesc
    Czy ktos wie coś na temat tego banku, zostałam zaproszona na rozmowę na
    stanowisko Kierownika Placówki, a tu nic o nim nie słychać???
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: HSBC - Beneficial IP: *.toya.net.pl 11.03.06, 14:32
        no wlasnie
        • Gość: Ewa Re: HSBC - Beneficial IP: *.jtb.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:58
          Witaj,
          Znam ten bank, nie musisz się martwić :) Jest to duży bank angielski (ponoć na
          tamtym rynku równa się polskiemu PKO SA), do Polski wszedł zaledwie 2-3 lata
          temu. Pracuję w sklepie ze sprzętem Sony - tam właśnie udzielają kredytu na
          zakupy w tym banku. Jest OK. Na rozmowę na pewno możesz pójść!
          :)
      • Gość: znający się Re: HSBC - Beneficial IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 19:05
        Bardzo dobry bank!!! w jakim mieście?
        • Gość: Mira Re: HSBC - Beneficial IP: 84.13.72.* 11.03.06, 20:36
          Tak, bardzo dobry bank. Ale dla tych po drugiej stronie - klientow.
          Pracujac tu nie zarobisz kasy, chyba ze jestes w top mamagement. To 2 grupa
          finansowa na swiecie, po City; myslisz ze dlaczego? Bo osczedzaja na wszystkim.
          Ale oprocz tego pracuje sie ok, bezstersowo, taka przechowalnia.
          Dodam ze pracuje w tzw. centrali.

Good luck!
          • Gość: znający się na rze Re: HSBC - Beneficial IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.06, 21:54
            boisz się konkurencji?, koledzy ze studiów są zadowoleni z pensji i to wcale
            nie centrala - mnie zalezy na pracy własnie w HSBC - ale niestety Warszawa
            odpada - kończę studia i interesuje mnie gdzie ewentualnie jest jeszcze nabór
            • Gość: Mira Re: HSBC - Beneficial IP: 84.13.72.* 12.03.06, 00:32
              Absolutnie sie nie boje bo nie mam czego :-)
              Wiesz co mam na mysli?

• Gość: Mira Re: HSBC - Beneficial IP: 84.13.72.* 12.03.06, 00:40
                Dodam w sekrecie, ze HSBC niebawem kupi jeden z polskich bankow, wiec Twoje
                szanse na zatrudnienie powinny teoretycznie sie zwiekszyc.
                • Gość: znający się na rze Re: HSBC - Beneficial IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.06, 10:37
                  jaki bank??? mam nadzieję że nie WBK ( chociaz to juz praktycznie zagraniczny
                  bank)- ja w sumie jako Doradca Firmy nie moge narzekac ale szukam jeszcze
                  lepszej pracy
                  • Gość: czy Re: HSBC - Beneficial IP: *.toya.net.pl 14.03.06, 17:56
                    czy bez angielskiego jest szansa na prace w tym banku?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka