Gość: Majka IP: 82.160.225.* 23.03.06, 19:01 Może ktoś z szanownych ludzi czytających to forum pracuje w tej firmie i chciałby sie podzielić informacjami na temat atmosfery,zarobków itp. Z góry serdecznie dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AS Re: Firma CEZEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:00 Witam konkurentkę ja też szukam jakiś informacji ale bez żadnego skutku Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Firma CEZEX 24.03.06, 09:49 nie skromnie powiem ze znam ta firme a nawet pana Szlachcica osobiscie,oraz osoby ktore tam pracowaly czyli dyrektorow,i pracownikow ale pozniej zrobil sie maly balagan i pan X dyretk. zakonczyl wspolprace oraz inne osoby majace firme zakonczyly wspolprace ,ale duzo by o tym pisac.:))) A dodam ze Szlachcic lubi miec osobiste sekretarki iczywiscie sa to dziewuchy z prowincji jedna pracowala u niego i przez 2 lata bycia z nim kupilam sobie mieszkanie oraz dobry samochod i jeszcze miala oplacane studia. Ale oczywiscie przewinelo sie juz kilka takich sekretarek ktore lecialy na kase,bo Szlachcic sie obrzydliwy kady sie dziwili co one widzialay w nim jak on taki okropny.Jeszcze rozumiala bym jak byl by przystojnym starszym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Firma CEZEX IP: 82.160.225.* 26.03.06, 15:56 Naprawde nikt nie pracuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca Re: Firma CEZEX powoli robi sie tam balagan:) IP: *.chello.pl 26.03.06, 23:23 Pracuje tam (pracował) jeden szmondak, który naciągnął mnie na 2.000 zł tytułem telefonu za który nie zapłacił... Jeżeli właściciel jest wizytówką firmy to ktoś, kto za 2.000 zł robi z siebie totalnego palanta nie może być dobrym biznesmenem. Mam cichą nadzieję, że tego pajaca ktoś też wyrąbie na jakąś dla niego przyzwoitą kaskę... Odpowiedz Link Zgłoś