Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Firma CEZEX

IP: 82.160.225.* 23.03.06, 19:01
    Może ktoś z szanownych ludzi czytających to forum pracuje w tej firmie i
    chciałby sie podzielić informacjami na temat atmosfery,zarobków itp. Z góry
    serdecznie dziękuje i pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: AS Re: Firma CEZEX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 22:00
        Witam konkurentkę ja też szukam jakiś informacji ale bez żadnego skutku
        Pozdrawiam
        • skorpionica11 Re: Firma CEZEX 24.03.06, 09:49
          nie skromnie powiem ze znam ta firme a nawet pana Szlachcica osobiscie,oraz
          osoby ktore tam pracowaly czyli dyrektorow,i pracownikow
          ale pozniej zrobil sie maly balagan i pan X dyretk. zakonczyl wspolprace oraz
          inne osoby majace firme zakonczyly wspolprace ,ale duzo by o tym pisac.:)))
          A dodam ze Szlachcic lubi miec osobiste sekretarki iczywiscie sa to dziewuchy z
          prowincji jedna pracowala u niego i przez 2 lata bycia z nim kupilam sobie
          mieszkanie oraz dobry samochod i jeszcze miala oplacane studia.
          Ale oczywiscie przewinelo sie juz kilka takich sekretarek ktore lecialy na
          kase,bo Szlachcic sie obrzydliwy kady sie dziwili co one widzialay w nim jak on
          taki okropny.Jeszcze rozumiala bym jak byl by przystojnym starszym facetem.
      • Gość: Majka Re: Firma CEZEX IP: 82.160.225.* 26.03.06, 15:56
        Naprawde nikt nie pracuje???
        • skorpionica11 Re: Firma CEZEX powoli robi sie tam balagan:) 26.03.06, 20:24
          • Gość: znawca Re: Firma CEZEX powoli robi sie tam balagan:) IP: *.chello.pl 26.03.06, 23:23
            Pracuje tam (pracował) jeden szmondak, który naciągnął mnie na 2.000 zł tytułem
            telefonu za który nie zapłacił... Jeżeli właściciel jest wizytówką firmy to
            ktoś, kto za 2.000 zł robi z siebie totalnego palanta nie może być dobrym
            biznesmenem.

Mam cichą nadzieję, że tego pajaca ktoś też wyrąbie na jakąś dla niego
            przyzwoitą kaskę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka