Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Co sądzicie o pracy w telecentrum?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 00:37
    Co sądzicie o takiej pracy? warto czy nie warto? stresująca, wyzyskijąca,
    nuząca? bardzo proszę o konstruktywne opinie.pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • Gość: abc Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: 80.51.253.* 24.03.06, 07:10
        no zalezy czym masz sie zajmowac: helpdesk, sprzedaz, czy jeszcze cos innego?
        • Gość: KD Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:25
          helpdesk albo sprzedaz. mam opory bo jestem b. dobrze wykształcona, znam super 2
          języki, a pracy znależć nie mogę. potrzebuje kasy i dlatego aplikuję. to po
          prostu poniżej moich oczekiwań.
          • Gość: deedee Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:13
            praca na infoliniach i w call center, to chyba jedna z najgorszych prac na
            swiecie; wykancza psychicznie, po kilku godzinach mozg ci sie lasuje, a po
            miesiacu masz 3x gorszy wzrok - od kompa. Sa rozne normy i cele, ktore musisz
            wyrobic i to jest masakra; ja pracowalam poltora roku; wygladalo to tak, ze aby
            wyrobic norme, musialam co 3-4 minuty wykonywac telefon - przez 8 godzin; takze
            nawet wyjscie na siku, to byl luksus; do dzis mam jazdy, ze jak przez kilka
            minut robie cos nie zwiazanego scisle z praca, to mam wrazenie, ze sie
            opieprzam; dodatkowo jest ten minus, ze ja dla mnie tez byla to praca duzo
            ponizej kwalifikacji - wiec mialam dol psychiczny i bylam sfrustrowana;
            odradzam taka prace jak tylko moge
            • Gość: agnes Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 14:15
              Odradzam! To co napisała moja poprzedniczka-dokładnie to samo. W dodatku o mało
              nie przypłaciłam tego poronieniem. Byłam w ciąży. Zostawiłam to w cholerę. Za
              żadne pieniądze!!!!
              • Gość: KD do Agnes i deedee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:21
                dzieki za opinie dziewczyny. słyszłąm takie same zdanie, ale skusiłam sie tylko
                dlatego, że mam zamiar pracować tylko ok 6mcy(muszę odłożyć kasę) a później
                zpostawić. z tego co mi mówiono, to rzeczywiście osłabia psychicznie,ale moze w
                krótkim okresie czasu da się wytrzymać. ps. dziewczyny gdzie pracowalyście? i
                jak wiele da sie wyciągnać miesięcznie?
                • Gość: agnes Re: do Agnes i deedee IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 14:44
                  Citiphone (citibank) 1600 zł (netto)
                • Gość: deedee Re: do Agnes i deedee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:17
                  1000-1800 zl netto; wydawnictwo podrecznikow szk.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka