Gość: KD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 00:37 Co sądzicie o takiej pracy? warto czy nie warto? stresująca, wyzyskijąca, nuząca? bardzo proszę o konstruktywne opinie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: 80.51.253.* 24.03.06, 07:10 no zalezy czym masz sie zajmowac: helpdesk, sprzedaz, czy jeszcze cos innego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 13:25 helpdesk albo sprzedaz. mam opory bo jestem b. dobrze wykształcona, znam super 2 języki, a pracy znależć nie mogę. potrzebuje kasy i dlatego aplikuję. to po prostu poniżej moich oczekiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:13 praca na infoliniach i w call center, to chyba jedna z najgorszych prac na swiecie; wykancza psychicznie, po kilku godzinach mozg ci sie lasuje, a po miesiacu masz 3x gorszy wzrok - od kompa. Sa rozne normy i cele, ktore musisz wyrobic i to jest masakra; ja pracowalam poltora roku; wygladalo to tak, ze aby wyrobic norme, musialam co 3-4 minuty wykonywac telefon - przez 8 godzin; takze nawet wyjscie na siku, to byl luksus; do dzis mam jazdy, ze jak przez kilka minut robie cos nie zwiazanego scisle z praca, to mam wrazenie, ze sie opieprzam; dodatkowo jest ten minus, ze ja dla mnie tez byla to praca duzo ponizej kwalifikacji - wiec mialam dol psychiczny i bylam sfrustrowana; odradzam taka prace jak tylko moge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: Co sądzicie o pracy w telecentrum? IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 14:15 Odradzam! To co napisała moja poprzedniczka-dokładnie to samo. W dodatku o mało nie przypłaciłam tego poronieniem. Byłam w ciąży. Zostawiłam to w cholerę. Za żadne pieniądze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KD do Agnes i deedee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:21 dzieki za opinie dziewczyny. słyszłąm takie same zdanie, ale skusiłam sie tylko dlatego, że mam zamiar pracować tylko ok 6mcy(muszę odłożyć kasę) a później zpostawić. z tego co mi mówiono, to rzeczywiście osłabia psychicznie,ale moze w krótkim okresie czasu da się wytrzymać. ps. dziewczyny gdzie pracowalyście? i jak wiele da sie wyciągnać miesięcznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes Re: do Agnes i deedee IP: *.acn.waw.pl 24.03.06, 14:44 Citiphone (citibank) 1600 zł (netto) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deedee Re: do Agnes i deedee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:17 1000-1800 zl netto; wydawnictwo podrecznikow szk. Odpowiedz Link Zgłoś