Gość: monikab IP: *.citicorp.com 11.12.02, 09:51 mam problem bo nie moge znalezc tego formularza na tej stronie czy ktos nie moglby mi pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolo Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: proxy / 62.72.66.* 11.12.02, 12:24 Formularz po angielsku jest na stronie europa.eu.int/epso/database/candidatures/CV_AUX/index.cfm Wstep (przechytaj wczesniej znajdziesz pod europa.eu.int/epso/auxiliary/selection_en.htmhttp://europa.eu.int/epso/auxiliary/selection_fr.htm europa.eu.int/epso/auxiliary/selection_de.htm To tyle Gość portalu: monikab napisał(a): > mam problem bo nie moge znalezc tego formularza na tej stronie czy ktos nie mog > lby mi pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirka Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: *.ukie.gov.pl / 10.3.17.* 11.12.02, 15:36 Sorry za zlosliwosc, ale nie moge sie oprzec. Jak masz problemy ze znalezieniem formularza, to obawiam sie, ze i z praca w Komisji nie bedzie za dobrze. Chyba szkoda czasu i energii. Mirka Gość portalu: monikab napisał(a): > mam problem bo nie moge znalezc tego formularza na tej stronie czy ktos nie mog > lby mi pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudol Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: *.homechoice.co.uk 11.12.02, 18:48 ty mirka, uwazaj, bo jak sie nie mozesz oprzec, to sie mozesz wywrocic! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady a w domenie gov to same geniusze ;o) 11.12.02, 19:32 Gość portalu: mirka napisał(a): [] > Jak masz problemy ze znalezieniem formularza, to obawiam sie, ze i z praca w Komisji nie bedzie za dobrze. [] ale wlasnie Monika bedzie pasowala jak ulal! w UE jak i w Polskiem rzadzie jak wiadomo sa sami geniusze i pracusie. Cale wieczory i ranki ciezko pracuja nad tym jak oszczedzic kazdy grosik z naszych podatkow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: *.euv / 10.173.27.* 13.12.02, 18:36 > Gość portalu: monikab napisał(a): > > > mam problem bo nie moge znalezc tego formularza na tej stronie > czy ktos nie mog > > lby mi pomoc Gość portalu: mirka napisał(a): > Sorry za zlosliwosc, ale nie moge sie oprzec. > Jak masz problemy ze znalezieniem formularza, to obawiam sie, ze > i z praca w Komisji nie bedzie za dobrze. Chyba szkoda czasu i > energii. > Mirka ty mirka, uwazaj, bo jak sie nie mozesz oprzec, to sie mozesz wywrocic! Jak sie to wszystko czyta, to az strach bierze, co sie bedzie dzialo w Brukseli, jak znajda sie tam Polacy. Niektórym, niestety jeszcze bardzo daleko do Europy, szczególnie, jesli chodzi o kulture osobista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jona Re: Praca w Brukseli. IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 13.12.02, 18:50 Gość portalu: Magda napisa > Jak sie to wszystko czyta, to az strach bierze, co sie bedzie > dzialo w Brukseli, jak znajda sie tam Polacy. Niektórym, > niestety jeszcze bardzo daleko do Europy, szczególnie, jesli > chodzi o kulture osobista Masz racje Magda,ale zapewniam cie,ze tutaj w BXL-jest juz wystarczajaco sporo polskiego chamstwa-czesto mowi sie,ze Polak ci pomoze,jak ci nie zaszkodzi-szczegolnie jest to miedzy tymi co sa tu do czarnej roboty-ok 30 tys ludzi i tych z ostatniej regularyzacji-mialam wiele,wiele takich roznych nieprzyjemnych przypadkow,ze ksiazke mozna napisac.Ale coz to nasza narodowa wada.Pozdrowienia z okolic BXL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Praca w Brukseli. IP: *.univ / *.clsh.univ-nancy2.fr 09.01.03, 20:39 Co do braku kultury osobistej, to zgadzam sie w zupelnosci!!! To straszne, jacy ludzie reprezentuja Polske zagranica. Sprobujcie sie kiedys przyjrzec Polakom na Placu de la Concorde w Paryzu, gdzie jest przystanek autobusow z Polski. Az wstyd sie do nich przyznac, takie rozpijaczone i chamskie towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Praca w Brukseli. 09.01.03, 21:34 Gość portalu: Marta napisał(a): > gdzie jest przystanek autobusow z Polski. Az wstyd sie do nich > przyznac, takie rozpijaczone i chamskie towarzystwo. kurcze a ty taka kulturalna i jezdzisz autobusami? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz 11.12.02, 19:33 Gość portalu: monikab napisał(a): > mam problem bo nie moge znalezc tego formularza na tej stronie czy ktos nie mog > lby mi pomoc ciekawi ile jest Monik w citi/bh bo jak szefuncio namierzy to ani komisja ani citi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: *.ulb.ac.be 14.03.03, 10:16 W Belgii mysla, ze Polska to kraj sprzataczek i taniej sily roboczej. Mnie sie juz chyba nie chce im tlumaczyc, ze jest inaczej:(( Jesli chodzi o staranie sie oprace np. w instytucjach UE - mozna to robic na wlasna reke, bez pomocy polskiego rzadu. Wierzcie mi - pracuje tu juz sporo Polakow na odpowiedzialnych stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwiki Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: 212.69.75.* 14.03.03, 13:45 Czy to znaczy, że Ty pracujesz w Belgii w takiej instytucji? Jeśli tak, i zgodziłabyś się opwoiedzieć mi trochę o tym, proszę o kontakt na priva - kiwiki@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: *.visp.energis.pl 14.05.03, 12:32 Gość portalu: iwona napisał(a): > Chcetnie bym ci pomgla w zmaganiach ze zmiana natawienia do Polaków.. nie wiem czy jeszcze tu wejdziesz..ale szukam konaktu z osoba , która wie duzo o Uni , ja jetsem poczatkujaca, ale bardzo zapalona. Informacje z pierwszej reki bardzo mnie ineresuje, . Jesli znajdziesz xzas i ozhote bede wdzięczna za kontakt. moj aders wolczykd@yahoo.co.in. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Praca w Brukseli. Oferty można składać jeszcz IP: 217.97.165.* 14.05.03, 12:53 Gość portalu: iwona napisał(a): > W Belgii mysla, ze Polska to kraj sprzataczek i taniej sily > roboczej. Mnie sie juz chyba nie chce im tlumaczyc, ze jest > inaczej:(( > Jesli chodzi o staranie sie oprace np. w instytucjach UE - > mozna to robic na wlasna reke, bez pomocy polskiego rzadu. > Wierzcie mi - pracuje tu juz sporo Polakow na odpowiedzialnych > stanowiskach. czesc, znasz moze Joanne R. (moja kolezanka) pracuje Brukseli, m.in. oprowadza Millerów itp. jak przyjezdzaja do Parlamentu Europejskiego....? Odpowiedz Link Zgłoś