Gość: juna IP: *.e-wro.net.pl 24.05.06, 13:54 wie ktoś coś o firmie OVB, spotykam się z ich ogłoszeniami...może macie jakieś doświadczenia?wrażenia? opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: odp Re: firma OVB-???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:47 wiesz ja słyszałam co nie co... to firma zajmująca sie doradztwem finansowymi pomagająca sięodnaleźć w tych różnych funduszach i sprawach związanych z emeryturą. praca w niej polega na bezpośrednim komntakcie z klientem i przedstaiwaniu mu ofert współpracy z firmą. dokładne info najczęściej jest podawane na szkoleniach. to tyle bo ja sama tam nie pracuje ale mam znajomych, którzy się tym zajmują. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
microprofesor Re: firma OVB-???? 24.05.06, 15:55 To oni jeszcze żyją?? Kiedyś o mało co nie skusili mnie do współpracy. Odpadłem (na własne życzenie) po prezentacji jakiegoś managero dla kandytatów. Po praostu śmiech na sali. "chcesz zarabiać dużo, czy tyle ile twoi rodzice" i kupa pieniędzy na ekranie "najlepszy pracownik właśnie leci na kanary" i startujący samolot na ekranie "nowy pracownik jest warty tyle co surowiec, potem z tego metalu tworzymy wartościowszy klucz, następnie samochód..." odpowiedni obraz na ekranie. Firma chyba żyje z nowych pracowników, a tak naprawdę z ich rodzin/krewnych/znajmych którzy wkręcani są w fundusze/lokaty/ubezpieczenia. Nowych pracowników rekrutują także z polecenia innych nowowstępujących. Generalnie - odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: firma OVB-???? IP: *.e-wro.net.pl 24.05.06, 17:26 dziękuje wam za informacje, tak przypuszczałam ,że to piramidka i nowi robią kasę na starych, ciągle tam są nabory, wystarczy cv wysłać!no ale sobie daruje, dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś