Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma OVB-????

IP: *.e-wro.net.pl 24.05.06, 13:54
    wie ktoś coś o firmie OVB, spotykam się z ich ogłoszeniami...może macie
    jakieś doświadczenia?wrażenia? opinie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: odp Re: firma OVB-???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.06, 15:47
        wiesz ja słyszałam co nie co... to firma zajmująca sie doradztwem finansowymi
        pomagająca sięodnaleźć w tych różnych funduszach i sprawach związanych z
        emeryturą. praca w niej polega na bezpośrednim komntakcie z klientem i
        przedstaiwaniu mu ofert współpracy z firmą. dokładne info najczęściej jest
        podawane na szkoleniach.
        to tyle bo ja sama tam nie pracuje ale mam znajomych, którzy się tym zajmują.
        pozdro
      • microprofesor Re: firma OVB-???? 24.05.06, 15:55
        To oni jeszcze żyją??

Kiedyś o mało co nie skusili mnie do współpracy. Odpadłem (na własne życzenie)
        po prezentacji jakiegoś managero dla kandytatów. Po praostu śmiech na sali.
        "chcesz zarabiać dużo, czy tyle ile twoi rodzice" i kupa pieniędzy na ekranie
        "najlepszy pracownik właśnie leci na kanary" i startujący samolot na ekranie
        "nowy pracownik jest warty tyle co surowiec, potem z tego metalu tworzymy
        wartościowszy klucz, następnie samochód..." odpowiedni obraz na ekranie.

Firma chyba żyje z nowych pracowników, a tak naprawdę z ich
        rodzin/krewnych/znajmych którzy wkręcani są w fundusze/lokaty/ubezpieczenia.
        Nowych pracowników rekrutują także z polecenia innych nowowstępujących.

Generalnie - odradzam.
        • Gość: ;-) Re: firma OVB-???? IP: *.e-wro.net.pl 24.05.06, 17:26
          dziękuje wam za informacje, tak przypuszczałam ,że to piramidka i nowi robią
          kasę na starych, ciągle tam są nabory, wystarczy cv wysłać!no ale sobie daruje,
          dzięki i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka