oliwia5000 30.05.06, 20:33 Szukam pracy dodatkwej w domu. Pracuje normalnie ale jestem w ciąży i bardzo mnie interesuje jakas mozliwosc dorobienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: on Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.05.06, 20:35 nie zatrudniam kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: szukam pracy pomóżcie 30.05.06, 20:38 a dlaczego chcesz dorabiac bedac w ciazy? nie wystarczy Ci jeden etat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwia5000 Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:46 Dlatego że jak pójde na macieżyński za 4 mies to bede dostawala marne 400zl z zusu a to chyba nie jest duzo prawda? Zreszta dziecko kosztuje wole sobie pozbierac zawczasu tym bardziej ze maż też za dużo nie zarabia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:25 pewnie masz komputer jak większość ludzi (ja nie mam ),zacznij przepisywać teksty:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:02 oliwka jesteś naiwna , tak naprawdę nikt na tym forum ci nie pomoże , ja co jakiś czas proszę na tym forum o podobną pomoc ( jestem bezrobotna- 0 dochodu), jedyny odzew to posty w sylu że jestem leniwa , nieudacznik itp. Odpowiedz Link Zgłoś
elcynka Re: szukam pracy pomóżcie 31.05.06, 14:09 kurcze a ja szukam kogoś do pracy ale faceta może macie kobietki mężów? Robie remont i potzrebuję 'złotej rączki" i tez daje ogłoszenia i nic, a czas mnie goni bo tez w ciąży jestem. Własnym mężem dysponuję ale niestety nie jest nawet "srebrną rączką" :) no i sa to okolice piaseczna. powodzenia w szukaniu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś