Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

szukam pracy pomóżcie

30.05.06, 20:33
    Szukam pracy dodatkwej w domu. Pracuje normalnie ale jestem w ciąży i bardzo
    mnie interesuje jakas mozliwosc dorobienia
    Obserwuj wątek
      • Gość: on Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 30.05.06, 20:35
        nie zatrudniam kobiet
      • alex_koz Re: szukam pracy pomóżcie 30.05.06, 20:38
        a dlaczego chcesz dorabiac bedac w ciazy? nie wystarczy Ci jeden etat?
        • Gość: oliwia5000 Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:46
          Dlatego że jak pójde na macieżyński za 4 mies to bede dostawala marne 400zl z
          zusu a to chyba nie jest duzo prawda?
          Zreszta dziecko kosztuje wole sobie pozbierac zawczasu tym bardziej ze maż też
          za dużo nie zarabia
          • Gość: oko Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:25
            pewnie masz komputer jak większość ludzi (ja nie mam ),zacznij przepisywać
            teksty:-)
      • Gość: pola Re: szukam pracy pomóżcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:02
        oliwka jesteś naiwna , tak naprawdę nikt na tym forum ci nie pomoże , ja co
        jakiś czas proszę na tym forum o podobną pomoc ( jestem bezrobotna- 0
        dochodu), jedyny odzew to posty w sylu że jestem leniwa , nieudacznik itp.
      • elcynka Re: szukam pracy pomóżcie 31.05.06, 14:09
        kurcze a ja szukam kogoś do pracy ale faceta może macie kobietki mężów? Robie
        remont i potzrebuję 'złotej rączki" i tez daje ogłoszenia i nic, a czas mnie
        goni bo tez w ciąży jestem. Własnym mężem dysponuję ale niestety nie jest
        nawet "srebrną rączką" :) no i sa to okolice piaseczna.
        powodzenia w szukaniu pracy.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka