Gość: dddd IP: *.stat.gov.pl 31.05.06, 08:32 Dzwonili do mnie ale kompletenie nie mam pojęcia czy warto? Może ktoś się już tam starał albo pracuje proszę o wszelkie info Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: praca w capgemini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:52 tez dostalem oferte w 3 linii wsparcia w ITO Katowice, czy ktos z forumowiczow moze cos powiedziec o pracy w capgemini? (atmosfera, mozliwosci rozwoju??) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: audi Re: praca w capgemini? IP: *.broker.com.pl 02.06.06, 10:31 a ja bylam juz na testach, potem na rozmowie w creyfs i czekam czy dostane sie do trzeciego, ostatniego etapu... nastawienie mam srednie, bo wiadomo,ze tam zarabia sie mniej niz np. na analogicznym stanowisku w Philipie Morrisie, ale chyba dobre na start, bo potem i tak wszyscy uciekaja z "Kapdżeminaj" Odpowiedz Link Zgłoś
barbarbarka Re: praca w capgemini? 02.06.06, 15:35 Ja pracowałam w ITO przez pół roku i nie jest to wymarzony pracodawca. Zarobki naprawde niskie, nastawieni są głównie na studentów, i to jeszcze studiujących. Jedynie towazrsytwo i atmosfera jest super, ale niestety nie wystarcza na dłuższą metę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robal Re: praca w capgemini? IP: *.broker.com.pl 05.06.06, 19:14 barbarka a czemu nie polecasz tego pracodawcy? oprocz kwestii kasy- czy zle sie tam trakruje ludzi? zapieprz straszny? napisz cos wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: praca w capgemini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:56 dolaczam sie do prosby........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agawa Re: praca w capgemini? IP: *.broker.com.pl 08.06.06, 09:59 spotkalam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej dziewczyne, ktora odchodziła z Capa, aplikowała do PM właśnie... mowiła mi, że porownujac analogficzne centra uslugowe w Krakowie, Capgemini placi najmniej... ale moze to dobre na "wskoczenie " do branzy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: praca w capgemini? IP: *.76.classcom.pl 28.06.06, 19:49 Hej!Pracuje w Capie od kilku miesiecy. Zalety: - wiem, w ktorych godzinach pracuje (praca to praca, dom to dom), wiem na 100%, ze nikt nie bedzie za mna wydzwanial po godzinach pracy w sprawach zawodowych, nie zostaje po godzinach - super fajna atmosfera, mlody zgrany zespol - wyplaty na czas, skladki ZUS placone - po 3 miesiacach umowa na czas nieokreslony (no pod warunkiem, ze sie sprawdzisz) Wady: - no coz - kasa. Ale na poczatek,na rok czy dwa moze byc biorac pod uwage zalety,ktore powyzej. Obym tym postem nic nie zapeszyl ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: praca w capgemini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:24 A możesz napisać dokładnie, jaka to kasa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: praca w capgemini? IP: *.chello.pl 28.06.06, 21:22 zalezy od stanowiska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: praca w capgemini? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.06.06, 22:01 pracuje w Kapie ponad rok. osobiscie polecam bardziej aplikowac do IBMa, International Paper, Hewitta lub Shella - zarobki wieksze, kursy jezykowe itp, czego nie ma w Capgemini. nie wiem czy to dobry start, jesli chcesz pracowac w outsourcingu, to ostrzegam, ze prawie wszystkie te firmy maja podpisane umowy partnerskie, wiec po zrezygonawaniu w Kapa, w powyzszych firmach pracy nie znajdziesz... ja wlasnie szukam nowej pracy (ponad rok w Capgemini) i wyglada to niezle, niewieli aplikacji wyslalam, a juz odzywaja sie :) do jakiego dzialu startujesz - ITO czy BPO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROb Re: praca w capgemini? IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:44 smieszna firma chce zeby zarabiac jak najmniej a w anglii wygalada to troche inaczej ale to chyba zasluga osob ktore rekrutuja Odpowiedz Link Zgłoś