Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w capgemini?

IP: *.stat.gov.pl 31.05.06, 08:32
    Dzwonili do mnie ale kompletenie nie mam pojęcia czy warto? Może ktoś się już
    tam starał albo pracuje proszę o wszelkie info Pozdrowienia
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaa Re: praca w capgemini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 23:52
        tez dostalem oferte w 3 linii wsparcia w ITO Katowice, czy ktos z forumowiczow
        moze cos powiedziec o pracy w capgemini? (atmosfera, mozliwosci rozwoju??)
      • Gość: audi Re: praca w capgemini? IP: *.broker.com.pl 02.06.06, 10:31
        a ja bylam juz na testach, potem na rozmowie w creyfs i czekam czy dostane sie
        do trzeciego, ostatniego etapu... nastawienie mam srednie, bo wiadomo,ze tam
        zarabia sie mniej niz np. na analogicznym stanowisku w Philipie Morrisie, ale
        chyba dobre na start, bo potem i tak wszyscy uciekaja z "Kapdżeminaj"
      • barbarbarka Re: praca w capgemini? 02.06.06, 15:35
        Ja pracowałam w ITO przez pół roku i nie jest to wymarzony pracodawca. Zarobki
        naprawde niskie, nastawieni są głównie na studentów, i to jeszcze studiujących.
        Jedynie towazrsytwo i atmosfera jest super, ale niestety nie wystarcza na
        dłuższą metę.
        • Gość: robal Re: praca w capgemini? IP: *.broker.com.pl 05.06.06, 19:14
          barbarka
          a czemu nie polecasz tego pracodawcy? oprocz kwestii kasy- czy zle sie tam
          trakruje ludzi? zapieprz straszny? napisz cos wiecej
          • Gość: a Re: praca w capgemini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 00:56
            dolaczam sie do prosby........
      • Gość: agawa Re: praca w capgemini? IP: *.broker.com.pl 08.06.06, 09:59
        spotkalam na jednej rozmowie kwalifikacyjnej dziewczyne, ktora odchodziła z
        Capa, aplikowała do PM właśnie... mowiła mi, że porownujac analogficzne centra
        uslugowe w Krakowie, Capgemini placi najmniej... ale moze to dobre na
        "wskoczenie " do branzy?
        • Gość: Ktosik Re: praca w capgemini? IP: *.76.classcom.pl 28.06.06, 19:49
          Hej!Pracuje w Capie od kilku miesiecy.
          Zalety:
          - wiem, w ktorych godzinach pracuje (praca to praca, dom to dom), wiem na 100%,
          ze nikt nie bedzie za mna wydzwanial po godzinach pracy w sprawach zawodowych,
          nie zostaje po godzinach
          - super fajna atmosfera, mlody zgrany zespol
          - wyplaty na czas, skladki ZUS placone
          - po 3 miesiacach umowa na czas nieokreslony (no pod warunkiem, ze sie
          sprawdzisz)
          Wady:
          - no coz - kasa. Ale na poczatek,na rok czy dwa moze byc biorac pod uwage
          zalety,ktore powyzej.
          Obym tym postem nic nie zapeszyl ;-)
          • Gość: m Re: praca w capgemini? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:24
            A możesz napisać dokładnie, jaka to kasa??
            • Gość: xxx Re: praca w capgemini? IP: *.chello.pl 28.06.06, 21:22
              zalezy od stanowiska ;)
      • Gość: ale Re: praca w capgemini? IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 29.06.06, 22:01
        pracuje w Kapie ponad rok. osobiscie polecam bardziej aplikowac do IBMa,
        International Paper, Hewitta lub Shella - zarobki wieksze, kursy jezykowe itp,
        czego nie ma w Capgemini. nie wiem czy to dobry start, jesli chcesz pracowac w
        outsourcingu, to ostrzegam, ze prawie wszystkie te firmy maja podpisane umowy
        partnerskie, wiec po zrezygonawaniu w Kapa, w powyzszych firmach pracy nie
        znajdziesz...
        ja wlasnie szukam nowej pracy (ponad rok w Capgemini) i wyglada to niezle,
        niewieli aplikacji wyslalam, a juz odzywaja sie :)
        do jakiego dzialu startujesz - ITO czy BPO?
        • Gość: ROb Re: praca w capgemini? IP: *.chello.pl 24.07.06, 14:44
          smieszna firma chce zeby zarabiac jak najmniej a w anglii wygalada to troche
          inaczej ale to chyba zasluga osob ktore rekrutuja
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka