Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

reckitt benckiser ktos pracuje?

IP: *.promax.media.pl 02.06.06, 19:22
    witam, ide niedlugo na rozmowe do tego pracodawcy. mozecie mi cokolwiek
    przyblizyc warunki pracy przedstawiciela handlowego w tej firmie? zarobki,
    wykorzystywania auta, telefon, jakis kompp? bede wdzieczny za wszelkie info...
    Obserwuj wątek
      • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 02.06.06, 21:45
        nikt? :(
      • Gość: rita Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: 194.106.193.* 02.06.06, 23:48
        Reckit ostatnio nabył agielska farmaceutyczna firme Boots.Jakos nie moga dojsc
        do siebie po tym ruchu. Mam tam znajomych. Na wyzszych stanowiskach. Oni
        narzekaja i bardzo im sie nie podoba. Jest to moloch, który tonie w gaszczu
        procedur.
        Nie wiem jak jest na stanowiskach PH niestety,
        • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 03.06.06, 07:29
          Gość portalu: rita napisał(a):

> Reckit ostatnio nabył agielska farmaceutyczna firme Boots.Jakos nie moga dojsc
          > do siebie po tym ruchu. Mam tam znajomych. Na wyzszych stanowiskach. Oni
          > narzekaja i bardzo im sie nie podoba. Jest to moloch, który tonie w gaszczu
          > procedur.
          > Nie wiem jak jest na stanowiskach PH niestety,

rita bez szans zebys sie czego dowiedziala? ;)
          • Gość: Piotrek Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: 83.238.70.* 03.06.06, 09:30
            O kompie raczej zapomnij- mają iPacki. Telefon + samochód (zazwyczaj
            opel astra lub combo) owszem.
            • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 03.06.06, 10:22
              • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 03.06.06, 10:22
                sorki wcislo mi sie;)
                powiedz piotrek, auto i kom do prywatnego uzytku? jaka kasa? pozdrawiam
                • billy.the.kid Re: reckitt benckiser ktos pracuje? 03.06.06, 10:25
                  łojezuniu,nawet auto dajom.???
                • Gość: Piotrek Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: 83.238.70.* 03.06.06, 14:00
                  Samochód masz na 24h/dobę, nie wiem jak w przypadku wyjazdów
                  prywatnych. Z komórki można dzwonić( nie tylko odbierać) nie wiem jaki
                  limit
                  • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 03.06.06, 16:42
                    a wynagrodzenie? premia + podstawa?
                    • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 05.06.06, 20:06
                      niiiikt wiecej? :(
                      • Gość: zainteresowany Re: reckitt benckiser ktos pracuje? IP: *.promax.media.pl 06.06.06, 07:54
                        up
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka