GoĹÄ: Jolka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 20:01 Interesują mnie zarobki koordynatora ds.szkoleń (sympozjów,konferencji...)w państwowej placówce zdrowotnej. Proszę o informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Jolka Re: Zarobki koordynatora ds.szkoleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:57 Czyli nie ma tutaj kogoś kto jest (lub kogoś kto zna) takim właśnie koordynatorem i organizuje szkolenia? Nie wierzę:-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szkolenia Re: Zarobki koordynatora ds.szkoleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 13:41 Panstwowe placowki placa malo, ja jestem takim koordynatorem i dostaje srednio 2100 brutto :-( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jolka Re: Zarobki koordynatora ds.szkoleń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 20:22 Dzięki za odpowiedź.To faktycznie nie jest za różowo z tymi zarobkami.A masz jakąś perspektywę awansu? Lubisz swoją pracę?:-)Ile lat jesteś w tym zawodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ASDSDsD Re: Zarobki koordynatora ds.szkoleń IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.07.06, 13:31 jest ale Cie nie lubi bleeeeeeeeeeeeeee @:+D-B-< o fuuu:) Odpowiedz Link Zgłoś