20.03.08, 20:18
Witam szanownych mieszkańców Częstochowy.

Jak wszyscy zapewne wiecie, od 17 marca ruszyła produkcja w Częstochowskiej fabryce TAKATA. Jeżeli pracuje ktoś z Was w tej firmie niech podzieli się z resztą wrażeniami o atmosferze, systemie pracy, kadrze, zarobkach.

Ciekawe kiedy szwacze zaczną się orientować w co się pakują i zaczną się zwijać stamtąd. Zacznie się rotacja pracowników znana już z Wałbrzycha. Zarząd wpadł napewno na genialny pomysł "super! w Częstochowie znajdziemy masę jeleni pracujących przy klejach i rozpuszczalnikach za najniższą krajową ! Jupi !". Nie dajcie się oszukać, w Wałbrzychu najniższa stawka (podstawa) szwacza to 1,5k.

Pozdro!
Obserwuj wątek
    • Gość: wib Re: TAKATA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.08, 22:02
      Chyba w Kłobucku.
      • Gość: Marcin. Re: TAKATA !! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.03.08, 22:21
        w Kłobucku otworzyło się TRW z tą Takatą i Autolivem to wszystko ściema , niech
        ktoś mi pokarze jakąkolwiek potwierdzoną informację to uwierzę
        • Gość: gov Re: TAKATA !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 08:16
          W Kłobucku fabrykę otworzyła Takata.
    • krzepice_city wujek google odpowiada 21.03.08, 08:47
      czy wy jesteście na tyle tępi,że niepotraficie najpierw wrzucić
      hasło w jakąs wyszukiwarkę?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=65187016
      a przy tym wielcy megalomani, skoro powstała w Kłobucku to nie w
      częstochowie.
      • Gość: Kłobuck Re: wujek google odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 09:58
        To jest o innym zakładzie TAKATY. W Kłobucku może być inaczej
        wszystko zależy od kadry.
        • Gość: :) Re: wujek google odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 18:56
          Gość portalu: Kłobuck napisał(a):

> To jest o innym zakładzie TAKATY. W Kłobucku może być inaczej
          > wszystko zależy od kadry.

Z tym że większość (o ile nie całość) majstrów i liderów to ludzie z Wałbrzycha. Np. gruba majstrowa która do niedawna była w Wałbrzychu liderką. Warsztat jest od nas, majstrzy od nas. Życzę Wam jak najlepiej ale wiem jak to się skończy.
          • Gość: Andrzej Re: wujek google odpowiada IP: *.profiline.pl 23.03.08, 14:03
            No i co ten wujek odpowiada, nie wiem komu zależy na
            rozprzestrzenianiu kłanst o takacie, żadna fabryka takaty w
            Kłaobucku nie powstaje i nie powstanie. W Kłobucku miejscową firmę
            przejeło TRW by mieć tańszą siłę roboczą o którą trudno w
            częstochowie. Dziwny to oddział o którum nikt w Takacie nie
            słyszał.
            • Gość: grigori Re: wujek google odpowiada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 14:14
              To ty chyba nie słyszałeś dzwoniłem do Wałbrzycha i oni powiedzieli ze tu
              powstaje oddział a samochody były firmowe tzn co pożyczyli sobie . Jak nie wiesz
              andrzej to nie pisz. Miłej pracy w trw
              • Gość: M Re: wujek google odpowiada IP: 80.53.238.* 25.03.08, 19:58
                Myślę że po prostu kłamiesz, ja akurat pracuje w TRW i o naszej inwestycji w
                Kłobucku wszyscy wiedzą. Nikogo bardziej by inwestycja Takaty nie ucieszyła, od
                razu wzrosły by pensje pracowników biurowych, tak samo było gdy budował się
                Guardian, bez proszenia było +10%. Zastanawia mnie tylko czemu te plotki mają
                służyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka