Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.07.06, 14:15
    Czy ktoś z Was składa w najbliższym czasie papiery do pracy w policji. Może
    jakieś kobitki?:)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Policjantka Zadzwoń na 997 i się zapytaj. ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:19
      • Gość: fabian Re: Policja IP: *.netmar.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.06, 21:24
        NIe chcę Cię zniechęcać ale z tego co słyszałem to te wszystkie testy to pic na
        wodę a liczą się tylko uklady.To chyba jest prawda bo ode mnie ze szkoły dostał
        się tam taki gość którego inteligencja jest poniżej przeciętnej.
        • kryminalistyka1 Re: Policja 11.07.06, 15:39
          Ale błąd ma być "spokój",a nie jak napisałam "spokuj" sorry.
      • Gość: drk Re: Policja IP: 195.150.93.* 09.07.06, 08:00
        Wejdz sobie na pocztatek na strone www.ifp.pl dzial forum i tam masz mnostwo
        wskazowek dla ludzi starajacycc sie o prace w policji. Ja kiedys startowalem
        zdalem wszystkie testy i zaliczenia, procedura jest długotrwala i troche
        uciazliwa ale da sie to zrobic. Jak mówiłem zdałem wszystko i bylem gotowy do
        poboru ... niestety zabrakło wujka na wysokim stanowisku w policji, ktory by
        zalatwil. Nie wiem jak jest teraz natomiast ja podczas swojej przeprawy
        slyszalem opinie (od pracownika cywilnego policji) ze "tutaj nikt z ulicy sie
        nie dostaje, to rodzinna firma" - wnioski wyciag sam. I ostatnia sprawa
        składając papiery nie mysl ze od razu trafisz do kryminalnej i bedziesz jezdzil
        po cywilnemu toyotą - jak to sobie wyobraza 99% kandydatow po lekturze serialu
        "Kryminalni w TVN" - na poczatek prewencja na kilka lat i użeranie sie z
        pijaczkami na plantach a poźniej to sam zobaczysz. Pozdr.
      • Gość: alicja Re: Policja IP: *.rdi.pl 09.07.06, 23:44
        własnie się nad tym zastanawiam??? obawiam się jednak najbardziej testów
        sprawnościowych, bo z kondycją to u mnie kiepsko! Jednak skończyłam studia i
        myslę, że przydałoby się troche młodej, wykształconej kadry w tej instytucji.

A nie orientujesz się przypadkiem, na kiedy wyznaczane są najbliższe egzaminy?
        • Gość: Adam Re: Policja IP: *.netmar.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:40
          A masz tam alicja jakieś uklady?Bo jeśli nie to tracisz tylko czas.
          • Gość: karolina Re: Policja IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.07.06, 11:44
            A jak to jest z pracą w policji, ale w służbie cywilnej?? Też trzeba wszystko
            przejść, testy sprawnościowe, psychologiczne?
            • kryminalistyka1 Re: Policja 11.07.06, 15:33
              W przypadku służby cywilnej zdaje się testy ogólne z administracji.prawa
              historii.Ale daj sobie spokuj szkoda marnować czasu i nerwów jak nie masz
              pleców to nie masz tam czego szukać.pozdrawiam
      • Gość: Elka Re: Policja IP: *.gdynia.mm.pl 13.07.06, 23:40
        Słuchajcie,nie zniechecajcie dziewczyny.Znam osobiscie kilku znajomych (w tym
        moja kuzynka),którzy dostali sie do Policji bez zadnych pleców i dają radę.Dla
        chcącego nic trudnego.Tylko trzeba popracowac nad kondycją, porzucać
        piłkami,brzuszki, pompki i do dzieła.Spróbowac zawsze warto,nic nie tracisz,a
        możesz zyskać.Pytania są z bazy wiedzy na stronie kgp.Powodzenia!!!
      • Gość: anja Re: Policja IP: *.rzeszow.mm.pl 14.07.06, 18:35
        ..ja tez zamierzam sprobowac w najblizszym czasie. Sporo czytalam o rekrutacji i w sumie test wiedzy ogolnej- jest do zdania nawet bez przygotowania, ale lepiej oczywiscie sie przygotowac i miec wiecej punktow, test sprawnosci tez. W moim przypadku waham sie bo mam nieladnego zylaka na nodze, a czytalam ze trzeba byc absolutnie bez zarzutu pod wzgledem zdrowia. Moze go w miedzyczasie usune jesli uda mi sie dojsc do tego etapu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka