Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca na stacji paliw

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 22:58
    Mam okazje podjac prace na stacji paliw BP.Na poczatek umowa probna,potem na
    2 lata.Brac?Jakie zarobki?Czy do moich obowiazkow bedzie nalezalo tez
    tankowanie aut czy tylko kasa i ewentualnie barek?Prosze o info,pilne!
    Obserwuj wątek
      • Gość: Andrzej Re: Praca na stacji paliw IP: *.netmar.kom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:03
        Nie chcę Cię zniechęcać ale z tego co wiem to jest tam nieciekawie
        • Gość: kara Re: Praca na stacji paliw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.06, 23:13
          Jeśli nie musisz brać tej pracy to nie polecam. Zarobki w granicach 700zł,
          maksymalnie 1000zł (zależnie od ilości przepracowanych godzin). Praca na zmiany,
          najczęściej po 12 godzin. Tankowanie to obowiązek pracowników podjazdu, raczej
          są to mężczyźni, a Ty zapewne pracowałabyś "na kasie".
      • Gość: polecam Re: Praca na stacji paliw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.06, 09:02
        members.lycos.co.uk/nastatoil/viewforum.php?f=5
      • Gość: misiaczek Re: Praca na stacji paliw IP: 80.54.200.* 17.07.06, 19:50
        Jak bym wzieła chociaż okres próbny zawsze można zrezygnować
        • Gość: puuf Re: Praca na stacji paliw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.06, 20:34
          Zdecydowanie odradzam.Z tego co wiem to na bp nie ma juz mezczyzn na
          podjezdzie,wszystko robia kasjerzy, tankowanie gazu to rowniez ich
          obowiazek.Wiec nie licz na lagodniejsza prace ze wzgledu na plec :(
          • Gość: pompiarz Re: Praca na stacji paliw IP: *.vline.pl / *.77.rev.vline.pl 24.07.06, 20:32
            Możesz spróbować bo to i tak lepiej jak w ORLENIE , przynajmniej na koniec
            miesiąca nikt nie będzie Ci odciągał z pensji za kradzieże na sklepie.
            Sądzę , że na stacjach paliw praca przestała być atrakcyjna, co raz więcej
            wymagań a coraz mniej pieniędzy.W tych zagranicznych już zaczynają przejmować
            zwyczaje tzw.polskich kapitalistów wyciskających z własnych ziomków ostatnie
            soki dając mało za zbyt wiele.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka