u-ha 03.08.06, 14:13 Witam! Nie wiecie jak płatny jest staż w Orlenie? Tyle ile staż z UP (466zl)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Re: staż w Orlenie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.08.06, 21:12 Staż w Orlenie to poprostu legenda wśród staży. Wygląda to tak: Jeśli przejdziesz rekrutację i dostanież się na staż, możesz sobie u nich popracować 3 miesiące ZA DARMO! ale to nie koniec: jeśli się przez ten czas sprawdzisz, to dostajesz super-możliwość przedłużenia BEZPŁATNEGO stażu o kolejne 3 miechy. po tym pół roku harowania za friko dla narodowego zdziercy kierowców oni raczą cię umieścić w swojej bazie EWENTUALNYCH kandydatów do przyszłej pracy. Wiadomo także, że jeśli ktoś się wypnie i powie w środku stażu że nie będzie robił za friko i odchodzi to oni go sobie umieszczają na specjalnej czarnej liście. Jeśli Twoje nazwisko widnieje na tej liście to już nigdy, przenigdy nie dostaniesz pracy w Orlenie, choćbyś zrobił 3 MBA z zarządzania rynkiem paliwowym i znał 20 języków. mówię całkiem poważnie, rok temu interesowałem się tematem powodzenia zatem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były stazysta Re: staż w Orlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:13 Po cześci zgadzam się z moim przedmówcą. Staże co prawda się za friko, ale istnieje mozliwość przedłużenia umowy na okres 6 m-cy (umowa zlecenie). Natomiast jęśli chodzi o uzyskanie umowy o pracę to po pierwsze duże plecy, a po drugie szczeście (takie przypadki też się zdarzają). Ja co prawda nie uzyskałem zatrudnienienia w PKNie, ale życze przyszłym stażystom zdobycia pracy w Koncernie:). Odpowiedz Link Zgłoś