Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

staż w Orlenie

03.08.06, 14:13
    Witam!
    Nie wiecie jak płatny jest staż w Orlenie? Tyle ile staż z UP (466zl)?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Paweł Re: staż w Orlenie IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.08.06, 21:12
        Staż w Orlenie to poprostu legenda wśród staży. Wygląda to tak:
        Jeśli przejdziesz rekrutację i dostanież się na staż, możesz sobie u nich
        popracować 3 miesiące ZA DARMO! ale to nie koniec:
        jeśli się przez ten czas sprawdzisz, to dostajesz super-możliwość przedłużenia
        BEZPŁATNEGO stażu o kolejne 3 miechy. po tym pół roku harowania za friko dla
        narodowego zdziercy kierowców oni raczą cię umieścić w swojej bazie EWENTUALNYCH
        kandydatów do przyszłej pracy.

Wiadomo także, że jeśli ktoś się wypnie i powie w środku stażu że nie będzie
        robił za friko i odchodzi to oni go sobie umieszczają na specjalnej czarnej
        liście. Jeśli Twoje nazwisko widnieje na tej liście to już nigdy, przenigdy nie
        dostaniesz pracy w Orlenie, choćbyś zrobił 3 MBA z zarządzania rynkiem paliwowym
        i znał 20 języków.

mówię całkiem poważnie, rok temu interesowałem się tematem

powodzenia zatem
        • Gość: były stazysta Re: staż w Orlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 12:13
          Po cześci zgadzam się z moim przedmówcą. Staże co prawda się za friko, ale
          istnieje mozliwość przedłużenia umowy na okres 6 m-cy (umowa zlecenie).
          Natomiast jęśli chodzi o uzyskanie umowy o pracę to po pierwsze duże plecy, a po
          drugie szczeście (takie przypadki też się zdarzają). Ja co prawda nie uzyskałem
          zatrudnienienia w PKNie, ale życze przyszłym stażystom zdobycia pracy w Koncernie:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka