natanata1 17.08.06, 16:01 Maju, ile może zarabiać osoba zajmująca się kontrolą finansową (sprawozdania) podległych jednostek (sektor rządowy)???Wykształcenie wyższe. Czekam na pilną odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gomich Re: Kontroler finansowy 21.08.06, 10:47 Co prawda nie jestem p. Mają, ale ponieważ na jej odpowiedzi czeka się długo, a często wcale się ich nie otrzymuje, pozwalam sobie zabrać głos. inimalne wynagrodzenie na tym stanowisku to 6 tys. W sektorze rządowym myślę, że spokojnie można zarobić ok. 10 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
isza Re: Kontroler finansowy 21.08.06, 16:19 skad masz takie informacje? w sektorze rządowym takie wysokie zarobki to całkowita abstrakcja, wiem, bo pracowalam w ministerstwie w dziale audytu. Odpowiedz Link Zgłoś
gomich Re: Kontroler finansowy 21.08.06, 18:59 To informacja ogólna - kontroler finansowy w Polsce nie zarabia na pewno mniej niż 6 tys. Odpowiedz Link Zgłoś
mamatomka5 Re: Kontroler finansowy 21.08.06, 20:45 Mam pytanie co trzeba skończyć aby wykonywać taki zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
gomich Re: Kontroler finansowy 21.08.06, 20:59 Najlepiej skończyć ekonomię lub finanse i bankowość, a potem zdać egzamin na kontrolera i uzyskać dyplom ACCA. Odpowiedz Link Zgłoś