zlotooka 21.08.06, 10:38 kolejny poniedziałek w pracy i kolejny raz zadaję sobie w myślach to samo pytanie: I CO JA ROBIĘ TU??? czy ktoś złączy się ze mną w bólu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rasputin_79 Re: co ja robię tu??? IP: 213.25.73.* 21.08.06, 10:50 Tak, to pytanie też dziś zadałem sobie.. mam już dość Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 11:23 zlotooka napisała: > no i co z tym zrobimy??? Wolisz zamienić na taką, w której nie będziesz miała czasu popełnić powyższych słów? :-) darek Odpowiedz Link Zgłoś
zlotooka Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 11:53 chyba bym wolała. może wtedy czułabym się usatysfakcjonowana, jakoś tam spełniona i potrzebna, a nie tak straszliwie nie na swoim miejscu... może wtedy nie odliczałabym codziennie tych 8 godzin, tylko same by płynęły z SENSEM?... Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 12:09 zlotooka napisała: > chyba bym wolała. może wtedy czułabym się usatysfakcjonowana, jakoś tam > spełniona i potrzebna... > nie odliczałabym codziennie tych 8 godzin, tylko same by płynęły z SENSEM?... Ech..Niestety jakże często nie miałabyś na nic innego czasu, wychodziłabyś z pracy po 10-12 godzinach (dodatkowe nie płatne) wyciśnieta jak cytryna i do tego z docenianiem przez pracodawcę też nie byłoby najlepiej ....W takich warunkach nawet wstepnie oceniana jako atrakcyjna i ciekawa praca po jakimś czasie stać się może prawdziwym koszmarem bo to, co teraz przeżywasz to tylko mrzonki :-) Wiem, podałem pesymistyczny wariant bo i ja sam mam podobny do twojego problem :-). Wiem - może być inaczej, lepiej. Wiem - tak nawet się zdarza.... darek darek Odpowiedz Link Zgłoś
zlotooka Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 12:42 wynikałoby z tego, że wszyscy pracujący ludzie są nieszczęśliwi - jedni czują się "nie na miejscu", tak jak ja, a inni zostają przez pracę wyciśnięci z wszelkich życiowych soków. chyba aż tak źle nie jest? osobiście znam parę osób, które czerpią satysfakcję ze swojej pracy, spędzają w niej 8 godz dziennie i jeszcze podwyżki dostają... Tylko dlaczego ja tak nie mogę?... Odpowiedz Link Zgłoś
dziama3 Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 17:05 Nie zawsze się trafia z deszczu pod rynnę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris Re: co ja robię tu??? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 21.08.06, 21:21 mozna narzekac,albo miec to wszystko w du pie,albo zmienic prace,a moze cos wlasnego??? Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 22:21 ja jakiś czas temu wybrałem "C" może dlatego częściej się uśmiecham? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pluszak007 Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 22:29 Hej kszynka :) widze ze uprawiasz tutaj kryptoreklame :) widzialem cie na innch forach tez :) oj ty ty Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 08:35 czyżbym w swoich wypowiedziach mijał się z poruszanym tematem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaseline Re: co ja robię tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:24 > znam parę osób, które czerpią satysfakcję ze swojej pracy, spędzają w niej 8 godz dziennie i jeszcze podwyżki dostają warsiawskie japiszony z przykloejonym usmiechem, ktore za 1.5kpln potrafiacy wysmarowac sie (i szefa) wazelina, cieszacy 1wsza praca, jadacy na amfie, budujacy swoja wyimaginowana przyszlosc bycia "kims" mijam takich - dziesiatkami - nosza laptopy (ZAWSZE) przy sobie i reszte dnia spedzaja na generowaniu prymitywnych prezentacji w pauerpoincie szczescie, ze oddzielaja mnie przyciemnione szyby - mojego klimatronizowanego auta pedzacego w strone slonca (mazur) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotooka Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 09:43 Gość portalu: vaseline napisał(a): > > znam parę osób, które czerpią satysfakcję ze swojej pracy, spędzają w nie > j 8 godz dziennie i jeszcze podwyżki dostają > > warsiawskie japiszony z przykloejonym usmiechem, ktore za 1.5kpln potrafiacy wy > smarowac sie (i szefa) wazelina, cieszacy 1wsza praca, jadacy na amfie, budujac > y swoja wyimaginowana przyszlosc bycia "kims" > > mijam takich - dziesiatkami - nosza laptopy (ZAWSZE) przy sobie i reszte dnia s > pedzaja na generowaniu prymitywnych prezentacji w pauerpoincie > hehe, akurat NIC nie trafione: ani warsiafka, anilaptopy, ani wazelina, ani pauerpoint... fakt, nie jest takich osób wiele - ale jednak. wykonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liloo Re: co ja robię tu??? IP: *.chello.pl 22.08.06, 22:37 kochany, klimatyzowane auto albo ukradles albo dostales wchodzac w zadek szefowi tak samo jak inni. trzecia opcja - masz bogatych starych... a sloma i tak wystaje ci z butow... trzymaj sie albo polszczyzny albo angielszyczyzny... "pauerpoint" - what the fuck is that ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqzi Re: co ja robię tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:33 nie to żebym narzekał,ale ciesz się,że masz internet w pracy... ja mam intranet i przez 8h nie wiem co się na świecie dzieje... pozdrawiam... :) ale nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jawada Re: co ja robię tu??? IP: *.chello.pl 21.08.06, 23:14 też odliczam 8 godzin co dzień... motto w pracy : poniedziałek -piątek Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek1 Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 09:04 > też odliczam 8 godzin co dzień... > motto w pracy : poniedziałek -piątek Wow. Nie wyobrażam sobie tak żyć. Mam nienormowany czas pracy i odpowiadam radośnie na maile od klientów nawet w niedzielę wieczorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu nie przepracuj sie IP: 212.244.156.* 22.08.06, 15:40 w kazdym razie sadzac po ilosci twoich wypowiedzi na roznych forach nie przepracowujesz sie 8-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu100@op.pl Re: co ja robię tu??? IP: *.aster.pl 21.08.06, 21:23 A ja nieraz muszę trzymać się zaręce jak wychodze rano z domu do pracy, żeby się nie pobić. Też tak macie? Po kilku latach w konsultingu na topie można mieć już dość tych niekończących się wyzwań, które sąniczym innym, niż zwyczajnym roboleniem, sprzedawanym w błyszczącym papierku przez napędzające ludzi korporacje Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek12327 Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 21:37 Cóż można dodać? Młodszym zalecam, żeby więcej czasu spędzali myśląc o własnej przyszłości - a nuż wydumają jakąś alternatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: co ja robię tu??? IP: *.acn.waw.pl 21.08.06, 21:49 Całe szczęście umowę mam do końca września. :) Już tęsknie za studiami, więc byle do października. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyko Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 21:52 > czy ktoś złączy się ze mną w bólu??? NIE JA!!! ja robe to co lubie, kiedy chce, niezle mi to wychodzi i dostaje dosc kasy na swoje potrzeby (nie jakies kokosy, ale znacznie powyzej sredniej krajowej). na mnie nie licz :) sc Odpowiedz Link Zgłoś
magdasroczynska Re: co ja robię tu??? 21.08.06, 22:07 Też zadawałam sobie to pytanie, gdy siadałam za biurkiem w biurze. Teraz od września przestanę je sobie zadawać. Wzięłam się w garść, znalazłam inną pracę, może mniej płatną i mniej prestiżową, ale liczę że da mi więcej satysfakcji: praca w szkole jako nauczycielka. No i wracam na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konektor Laczenie sie :). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 22:35 Zlotooka, przed zlaczeniem sie chcialbym zobaczyc zdjecie... pracy :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: writer Re: Laczenie sie :). IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.06, 23:05 Też dzisiaj zadałem sobie to pytanie... Zadaję je sobie już parę lat, ale od paru tygodni kilka razy dziennie, i nawet po powrocie do domu. Czas to zmienić póki nie zamieniłem się w roślinę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: co ja robię tu??? IP: *.linkprojekt.pl / *.zakoniczyn.net 21.08.06, 23:05 Ja jestem nauczycielką 5 rok i mam już dość.Marzę o zmianie pracy, ale moje wykszałcenie pedagogiczne zamyka mi drzwi do wykonywania innej pracy.Od roku próbuję coś znależć, ale już nie oddzwaniają po interview;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maloka Re:nauczycielka- nie każdy ma predyspozycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:11 Nauczycielka to nie jest wdzięczny zawód ale przecież nikt nikogo nie zmusza do bycia nauczycielką. Do tego zawodu trzeba mieć predyspozycje i jak ktoś słusznie zauważył w tym zawodzie często najepiej sprawdzają się osoby, których rodzice wykonują również ten zawód. Jeśli ktoś wykonuje ten zawód bo nie miał innego pomysłu na życie to powinien jak najszybciej się z nim pożegnać a nie biadolić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedagogtez Re: co ja robię tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:36 hej, jak masz troche czasu, to proponuje jakis wolontariat, wybierz tylko z głową (zawsze sie moze przydac test predyspozycji zawodowych, skoro nie jestes pewna swych preferencji). Nabierzesz doswiadczenia i latwiej bedzie Ci zmienic prace. Zastanow sie tez czego tak naprawde nie lubisz w nauczaniu? Moze zmienisz typ szkoly (np. dla dorosłych). Poza tym pedagodzy są poszukiwani za granicą (ale to głównie jako pomoc dla osób niepełnosprawnych lub starszych itp). Przeanalizuj wszystko dokladnie i pomysl o tym wolontariacie. Jak jestes z Warszawy to zgłoś sie do Centrum Wolontariatu. Sama mam wykształcenie pedagogiczne, ale specjalność doradztwo zawodowe :) i pracuję głównie z dorosłymi i to z max. 10 osobowymi grupami, więc jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heluvald Re: co ja robię tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 23:21 A ja lubię swoja pracę.To dopiero początek mojej kariery zawodowej i zmienię pewnie zajęcie jeszcze ze 20 razy, ale musze przyznać, że z przyjemnościa wstaję rano:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv Ja też lubie swoja pracę IP: *.chello.pl 22.08.06, 00:49 Nie lubię natomiast pensji.... Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf a co na to nasi szefowie? 22.08.06, 06:55 heheh, na pewno każdemu nie raz zdarzyło się tak pomyśleć, ja natomiast zastanawiam się czasem patrząc na swojego szefa czy jemu też takie myśli chodzą po głowie. szef też człowiek, więc może mieć wszystkiego dość tak samo jak my.jest tylko w tej gorszej sytuacji-nie może narzekać na głos :))) spokojnego tygodnia wszystkim życzę :) zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KubaO A czego uczysz? IP: *.adsl.ttn.net 22.08.06, 07:56 A mozna wiedziec czego uczysz? PRzeciez z zawodem nauczyciela wiaze sie duzo innych dziedzin...psychologia, socjologia na ten przyklad. Mozesz tez otworzyc nie wiem...prywatne przedszkole z nauka angielskiego...mozliwosci troche jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta354 Re: co ja robię tu??? IP: 80.50.86.* 22.08.06, 08:02 Jak to dobrze że nie jestem sama w tym bólu.Łącze się ze wszystkimi tu wpisanymi w bólu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 08:18 ta.... mam to samo.... jeszcze pol roku i szukam nowej pracy..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakasa Re: co ja robię tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:39 Niestety mam podobny problem!!! Troche mi lżej na sercu że nie jestem sama... Rok temu skończyłam studia i miałam trochę inne wyobrażenie o tym, co mnie czeka... Szara rzeczywistość jednak nie rozpieszcza. Na szczęście są dni, kiedy praca daje mi satysfakcję, gorzej z płacą. Muszę wyznaczyć sobie granice czasowe i pożegnać tą posadę. Pozdrawiam ciepło!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x-man Re: co ja robię tu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:48 tak jest mamy jeden wielki syf w Polsce! Ja wyjechalem i mam dobrze. Słuchajcie nie ma lekko na zachodzie ale i tak jest zawsze 100 RAZY !!! lepiej niz w Polsce! wiec albo siedzcie dalej, narzekajcie i pierdzcie w stolki z mysla bo kiedys bedzie dobrze ( moj ojciec tez tak mowil i co DUPA!) albo odwazcie sie i wyjezdzcie mysle ze jak ktos ma glowe na karku to nie pozaluje! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
elajza a ja sie zwalniam - jeszcze tylko kilka dni!!! 22.08.06, 08:51 a mi zostalo dokladnie 8 dni pracy i siedze jak na szpilkach, nigdy w zyciu nie czekalam tak niecierpliwie na koniec wakacji i na 1 wrzesnia :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skalsson Re: co ja robię tu??? IP: *.stat.gov.pl 22.08.06, 08:57 A ja tam chętnie łączę się w bólu. Szczerze mówiąc już nie znajduję żadnego powodu, żeby wstawać rano. Wiem, że kolejny dzień to będzie zmarnowane 8 godzin w życiorysie. Chciałem ostatnio zmienić pracę, ale kilka nieudanych prób dostatecznie mnie zdołowało. Nie wiem ile jeszcze wytrzymam. Już dawno doszedłem do wniosku, że lepiej mieć wszystko w du...e. Lepsze to niż się szarpać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carol Re: co ja robię tu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 08:58 ja tez sie lacze w bolu :((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizia Re: co ja robię tu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:12 a ja zmieniam prace co pol roku srednio, teraz tez zle trafilam i juz na prawde nie moge scierpiec tego co tu sie dzieje! Jak myslicie, ze takie zmienianie zajecia co chwile jest odbierane przez potencjalnych pracodawcow? Znowu zaczelam sie nad tym zastanawiac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Jak jest obierane? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 08:42 Bardzo źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danka Re: co ja robię tu??? IP: 193.28.239.* 22.08.06, 09:37 Co ja tu robię?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
e.i.g Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 09:51 Praca jest to, co robic musimy, przyjemnoscia, to co chcemy. Czasami mozna polaczyc obie opcje, ale w 99% sie to nie udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
symbolique Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 09:52 ja stwierdzam, że za taka kasę jaka zarabiam to doaje z siebie robić frajera. ani moja tyra mnie satysfakcjonuje ani kasa. a pytanie z tematu zadaję sobie codzienie rano po przekroczeniu progu firmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: co ja robię tu??? IP: 195.205.245.* 22.08.06, 10:04 Boże a myślałam że jestem odosobniona w takim myśleniu. Nie cierpię swojej pracy. Najlepsze jest to,że pracuję zaledwie od 2 miesięcy, a przedtem długo szukałam pracy. Powinnam się więc cieszyć i nie narzekać, ale jest odwrotnie. Najchętniej bym stąd uciekła tylko gdzie? Tragedia, najgorsze że nikt nie rozumie mojego "cierpienia". Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.7 Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 11:48 Ja Ciebie doskonale rozumiem.. Tez jestem w nowej pracy od 1,5 miesiąca i jestem nie szczęśliwa..Tylko gdzie tego szczęścia szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: co ja robię tu??? IP: 195.205.245.* 22.08.06, 12:08 No właśnie, a znalezienie czegoś innego prawie graniczy z cudem ,zwłaszcza przy tak małym doświadczeniem jakie posiadam. Niestety muszę się więc męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: co ja robię tu??? IP: *.spidernet.net / *.spidernet.net 23.08.06, 09:19 A ja mam inny problem. Mnie sie prawie kazda praca nudzi po kilku miesiacach. Teraz zajmuje sie wynajmem mieszkan na Cyprze, na poczatku strasznie mi sie podobalo, a teraz zaczyna mnie nudzic. Moze sie przebranzowie na pilota wycieczek po tej "pieknej" koziej wyspie?! Hmm, musze cos wymyslic albo sie zmotywowac jakos:) Odpowiedz Link Zgłoś
investor5 Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 10:05 Znam to z autopsji - dokładnie to samo! Ile razy trzeba zmienić zajęcie (bo nie musi to być etatowa "praca"), żeby przestać podśpiewywać w duchu tę piosenkę... Odpowiedz Link Zgłoś
zlotooka Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 10:07 dzięki za wszystkie odpowiedzi. widzę, że nie jestem sama - ale właściwie to małe pocieszenie wiedzieć, że inni też mają źle... już zaczęłam pomału szukać innej pracy - ale niezbyt wierzę w swój sukces, bo czasem się zastanawiam: może to ze mną jest coś nie tak, że mi się nie podoba, nie potrafię się dostosować lub może wybrzydzam??? nie macie czasem takiego wrażenia??? pozdrawiam wszystkich cierpiących... jeszcze tylko 31 godzin do weekendu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: co ja robię tu??? IP: 195.205.245.* 22.08.06, 10:14 Ja jak dostałam tę pracę to myślałam że Pana Boga za nogi chwyciłam, ale bardzo się pomyliłam. Argumenty o przesadzaniu i wybrzydzaniu słyszałam już nie raz od rodzinki,ale mi naprawdę jest źle. Też rozglądam się za czymś innym ale z mojego doświadczenia wiem że raczej szybko niczego nie znajdę, bo tę pracę dostałam po 10 miesiącach szukania i mnóstwie rozmów kwalifikacyjnych. Tylko jak długo można tak wytrzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: co ja robię tu??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:15 Po przeczytaniu waszych wypowiedzi mozna się naprawdę załamać. Zamiast tracić czas na takim bezsensie lepiej weźcie się w garść. Samo nic nie przyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łuusaa Re: co ja robię tu??? IP: 62.29.169.* 22.08.06, 10:18 dziś dotarło do mnie co ja robie tu... działam na nerwach innych :] ot co robię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gondys Re: co ja robię tu??? IP: *.warszawa.dialog.net.pl 22.08.06, 10:43 to jest straszne kiedy wstaje rano i myśle co by zrobić żeby nie roznawiać dziś z szefem. Moja praca nie jest zła tylko z szefem nie potrafie się dogadać . Mam dosyć traktowania mnie jak śmiecia. Niestety jestem sekretarką więc cały czas musze rozmawiać z człowiekiem którego nienawidze. pracuje po 11 godzin (nie dostaje pieniędzy za nadgodziny) a jak chciałam 3 dni urlopu bo ojciec bardzo zachaorował to usłyszałam że odliczy mi to od wypłaty a do pracy i tak mam przychodzić tylko że na 6 godzin. Paranoja od tygodnia zaczełam szukać innej pracy. Może własna firma? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desperacja 7 lat katorgi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:01 Mój dramat trwa od 7 lat i to każdego ranka. Lubię to co robię, choć kasa z tego to raczej zapomoga. Od 3 lat próbuję bezskutecznie zmienić pracę ale albo mam kwalifikacje zbyt niskie, zbyt wysokie albo potrzebują cyborga najlepiej jako kierownika, sekretarkę, kierowcę i sprzątaczkę. Rozumiem ludzi, którzy piszą, ze szukali i znaleźli pracę ale się męczą. Ja się męczę już tyle lat choć znam ludzi, którzy będąc na moim miejscu zlaliby się ze szczęścia. Fajnie byłoby zacząć także jakąś kampanię skierowaną do pracodawców, ze pracownik to nie smieć, pomiotło i chłopiec do bicia tylko osoba, która zarabia na niego. Po 7 latach mam dość pragne tylko wykrzyczeć im wszystkim jak bardzo są denni i jak wielka i rażąca niesprawiedliwość tu panuje. Jestem z Wami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orionx Re: co ja robię tu??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:51 no i kurde najgorzej jak człowiek poczyta o ludziskach co sie do Indii przeniesli na Goa na przykład i żyja tam sobie w domku na plazy za tanie pieniądze. Maja w d... pracę i codzienny stresik. Kasę na zycie aja np. z wynajmu mieszkanka w Polsce. no szkoda, ze brak mi odwagi, bo dawno rzuciłbym to w cholerę. boleję nad tym ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: co ja robię tu??? IP: 195.205.44.* 22.08.06, 11:11 daj linka do takiej historii. proszę Odpowiedz Link Zgłoś
orionx Indie - kto sie przeniósł lub zna kogoś... 22.08.06, 11:25 Poczytaj jesli tego juz nie zrobiles - "Pociąg do Bollywood" we wczorajszym Duzym formacie (dodatek do GW). Info o zyciu na goa jest prawdziwa, jej źródłem była opowieść czestego podróznika do Indii (dalszego znajomego), który zjeździł juz sporo tego kraju i spotkał tam takich właśnie ludzi z Warszawy (żyjących tam z wynajmu mieszkanka w Polsce). wyluzowanych i zadowolonych z zycia. Poza tym potwierdzenem tego była lektura wątków któregoś z forum i wczesniejsze publikacje o Indiach w prasie - ale linku dać ci nie moge bo nie znam. wiem, że za bardzo cie to nie satysfakcjonuje ale może odezwa sie bardziej kompetentni ode mnie. Ja tylko czest marzę o takim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Indie - kto sie przeniósł lub zna kogoś... IP: 195.205.44.* 22.08.06, 14:09 serwisy.gazeta.pl/df/1,34471,3268005.html nie są to co prawda indie, ale idea podobna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: superdziad Re: co ja robię tu??? IP: 213.207.131.* 22.08.06, 11:00 Dzisiaj jest wtorek a ja dalej nic nie robie. I tak juz od 5 pieprz..ch miesiecy odkad przyjechalem na ta wyspe. Codziennie tylko wp gazeta onet bash youtube i inne pierdoly. Od 5 miesiecy nic nie zrobilem a jeszcze mi za to placa, totalna paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: co ja robię tu??? IP: 195.164.6.* 22.08.06, 11:14 A ja pracowalem ostatnio 20 dni z rzedu, a po tym maratonie, mialem caly jeden dzien wolnego, a i 3 raz w tygodniu budzik dzwoni o 2 rano. I nie zem japiszon choc w pracy chodze w krawacie, tylko jak sie nie ma co sie lubi to sie chwyta co sie da. Ale raz w tygodniu przegladam gazete prace a nuz widelec. Odpowiedz Link Zgłoś
barbar2 Re: co ja robię tu??? 22.08.06, 11:27 dla zestresowanych i znudzonych pracą polecam szkolenia www.verim.ch Szybko postawią na nogi, a i humor się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khfc Wy też pracujecie z Debilami? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.06, 11:36 bo ja już mam tego dość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonaa1 Re: Wy też pracujecie z Debilami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 12:22 Ja również - już ponad 6 lat. Niestety nie mam na razie wyboru, więc dalej muszę tracić zdrowie i nerwy z debilami. Odpowiedz Link Zgłoś