Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Drogeria Natura

IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 16:15
    ile zarabia kierownik sklepu? i jak sie pracuje w tej firmie
    Obserwuj wątek
      • Gość: gosc Re: Drogeria Natura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:24
        Ja mam niezbyt mile doswiadczenia z tą firmą, bylam na rozmowie
        kwalifikacyjnej i po prostu strasznie, zero kultury, jakiegos uprzejmego
        przyjecia, Pani , ktora nawet nie przedstawila sie kim jest, pytala mnie o moje
        doswiadczenia, co w ogole robiłam , trzymajac pelne Cv w rekach, o ile w ogole
        w nie patrzyla.O firmie i oczekiwaniach nie powiedziala nic..Moze to tylko w
        jednej Filii tak traktuja rekrutów..
        Jak się pracuje zas w samej firmie niedane bylo mi sie dowiedziec
        • Gość: kaska Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 16:38
          a na jakie stanowisko byłes? kierownika?
          • Gość: gosc Re: Drogeria Natura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:15
            na sprzedawce..O kierowniku na razie nie marzę, poki nie nabiorę wiecej
            doswiadczen
          • Gość: k Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 20:56
            nikt wiecej nic nie wie?
            • Gość: Piotrek Re: Drogeria Natura IP: 83.238.70.* 22.08.06, 22:27
              Każdy sklep to inna firma więc to co sie dzieje w jednym nie ma
              przełozenia na pozostałe sklepy
      • Gość: X Re: Drogeria Natura IP: *.icpnet.pl 22.08.06, 21:37
        Moja kolezanka pracuje jako kierownik w 100tys miescie-zarabia 1500netto i
        pracuje od rana do nocy(dosłownie-o 12 w nocy wraca do domu)
      • agunia_29 Re: Drogeria Natura 23.08.06, 10:36
        Każda firma tego samego typu czy to Drogeria czy Rossmann takie samo dno.
        Jesli w życiu czegoś więcej sie nauczyłaś i masz coś więcej niż średnie
        wykształcenie bez matury to staraj sie o bardziej ambitną robotę bo tam
        będziesz zapie..ć od dostawy do dostawy, będziesz zostawać po godzinach z
        dobrej woli a potem będziesz płakać na ręce i kręgosłup.
        Nigdy w życiu do sklepu żadnego przewracać towar półki na półkę.
      • Gość: ehhhh Re: Drogeria Natura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:54
        Ogromne wymagania,duża odpowiedzialność i mizerniutka nieadekwatna płaca,masa
        nadgodzin,praca w soboty czasem w niedziele.Są też dobre strony to w sumie dobra
        szkoła życia trochę się pouczysz nabierzesz doświadczenia i zwiewasz gdzie
        pieprz rośnie.
        Jeżeli masz doświadczenie i się cenisz omijaj z daleka.
      • Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 23.08.06, 16:32
        To zależy w jakim mieście, im większe miasto tym wieksze zarobki rzecz jasna.
        :-) Srednio jest to 1500 brutto + premia maksymalnie 600 zł (tego nie jestem
        pewna, bo ostatnio podnieśli, a ja nie pracje już od 2 miesięcy). Pracuje się
        nienajgorzej.
        • Gość: kaśka Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 23.08.06, 18:31
          od czego uzależniona jest premia? czy tylko od obrotu, czy może od czegos
          innego np. stanów magazynowych?
          • Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 23.08.06, 23:36
            Kiedyś była uzależniona tylko od obrotu, ale teraz sie to zmieniło i nie jestem
            na 100 % pewna jak to jest (już nie pracuje). Z tego co pamiętam jednak, obecny
            system premiowy jest korzystniejszy i łatwiej wyczesac ładną premię. Odchodząc
            żałowałam, że się na to nie załapie.:-)
            • Gość: kaska Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 21:16
              dzieki. dlaczego zrezygnowałeś?
              • Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 31.08.06, 10:12
                Zaproponowano mi niekorzystne dla mnie warunki, wolałam odejść niż w to brnąć-
                przeniesienie do mniejszego gorzej położonego sklepu, w którym był syf i malaria
                ;-) dosłownie, miałabym 3 razy więcej pracy + długie dojazdy, a pensja ta sama.
                • Gość: kaska Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 18:52
                  a czy jest tajemnicą w jakim mieści pracowałeś (ewntualnie liczącym ilu
                  mieszkańców) i jaką miałeś podstawę?
                  • Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 02.09.06, 11:05
                    Miasto 200 tys. mieszkańców, podstawę miałam 1500 brutto. Wiem, że w mieście ok.
                    15 tysięcznym dziewczyny miały 1300 zł, a w większych zdaje się 1700 PLN. W
                    obecnym systemie premiowym premie są wypłacane z dwumiesięcznym poślizgiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka