Gość: kaśka IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 16:15 ile zarabia kierownik sklepu? i jak sie pracuje w tej firmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Drogeria Natura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 16:24 Ja mam niezbyt mile doswiadczenia z tą firmą, bylam na rozmowie kwalifikacyjnej i po prostu strasznie, zero kultury, jakiegos uprzejmego przyjecia, Pani , ktora nawet nie przedstawila sie kim jest, pytala mnie o moje doswiadczenia, co w ogole robiłam , trzymajac pelne Cv w rekach, o ile w ogole w nie patrzyla.O firmie i oczekiwaniach nie powiedziala nic..Moze to tylko w jednej Filii tak traktuja rekrutów.. Jak się pracuje zas w samej firmie niedane bylo mi sie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 16:38 a na jakie stanowisko byłes? kierownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Drogeria Natura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 17:15 na sprzedawce..O kierowniku na razie nie marzę, poki nie nabiorę wiecej doswiadczen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 22.08.06, 20:56 nikt wiecej nic nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Drogeria Natura IP: 83.238.70.* 22.08.06, 22:27 Każdy sklep to inna firma więc to co sie dzieje w jednym nie ma przełozenia na pozostałe sklepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Drogeria Natura IP: *.icpnet.pl 22.08.06, 21:37 Moja kolezanka pracuje jako kierownik w 100tys miescie-zarabia 1500netto i pracuje od rana do nocy(dosłownie-o 12 w nocy wraca do domu) Odpowiedz Link Zgłoś
agunia_29 Re: Drogeria Natura 23.08.06, 10:36 Każda firma tego samego typu czy to Drogeria czy Rossmann takie samo dno. Jesli w życiu czegoś więcej sie nauczyłaś i masz coś więcej niż średnie wykształcenie bez matury to staraj sie o bardziej ambitną robotę bo tam będziesz zapie..ć od dostawy do dostawy, będziesz zostawać po godzinach z dobrej woli a potem będziesz płakać na ręce i kręgosłup. Nigdy w życiu do sklepu żadnego przewracać towar półki na półkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhh Re: Drogeria Natura IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:54 Ogromne wymagania,duża odpowiedzialność i mizerniutka nieadekwatna płaca,masa nadgodzin,praca w soboty czasem w niedziele.Są też dobre strony to w sumie dobra szkoła życia trochę się pouczysz nabierzesz doświadczenia i zwiewasz gdzie pieprz rośnie. Jeżeli masz doświadczenie i się cenisz omijaj z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 23.08.06, 16:32 To zależy w jakim mieście, im większe miasto tym wieksze zarobki rzecz jasna. :-) Srednio jest to 1500 brutto + premia maksymalnie 600 zł (tego nie jestem pewna, bo ostatnio podnieśli, a ja nie pracje już od 2 miesięcy). Pracuje się nienajgorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 23.08.06, 18:31 od czego uzależniona jest premia? czy tylko od obrotu, czy może od czegos innego np. stanów magazynowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 23.08.06, 23:36 Kiedyś była uzależniona tylko od obrotu, ale teraz sie to zmieniło i nie jestem na 100 % pewna jak to jest (już nie pracuje). Z tego co pamiętam jednak, obecny system premiowy jest korzystniejszy i łatwiej wyczesac ładną premię. Odchodząc żałowałam, że się na to nie załapie.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 30.08.06, 21:16 dzieki. dlaczego zrezygnowałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 31.08.06, 10:12 Zaproponowano mi niekorzystne dla mnie warunki, wolałam odejść niż w to brnąć- przeniesienie do mniejszego gorzej położonego sklepu, w którym był syf i malaria ;-) dosłownie, miałabym 3 razy więcej pracy + długie dojazdy, a pensja ta sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Drogeria Natura IP: *.toya.net.pl 01.09.06, 18:52 a czy jest tajemnicą w jakim mieści pracowałeś (ewntualnie liczącym ilu mieszkańców) i jaką miałeś podstawę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batonik Re: Drogeria Natura IP: 82.160.225.* 02.09.06, 11:05 Miasto 200 tys. mieszkańców, podstawę miałam 1500 brutto. Wiem, że w mieście ok. 15 tysięcznym dziewczyny miały 1300 zł, a w większych zdaje się 1700 PLN. W obecnym systemie premiowym premie są wypłacane z dwumiesięcznym poślizgiem. Odpowiedz Link Zgłoś