Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Hotel system...ktoś słyszał???

24.09.06, 17:56
    Witam
    Planuję odejeść z mojego dotychczasowego miejsca pracy do nowopowstającego
    hotelu HotelSystem. Czy ktoś z obecnych na forum słyszał coś o tej marce,
    może coś powiedzieć, doradzić, pomóc??? To nowa, polska sieć hoteli więc w
    necie nie znalazłam zbyt wiele info. A może polecacie jakąś inną w branży
    hotelarskiej?
    dzięki z góry za info
    Obserwuj wątek
      • Gość: Mark Lips Re: Hotel system...ktoś słyszał?Nie ale hotels.com IP: 88.134.5.* 25.09.06, 04:15
        hotels.com w roznych jezykach,w tym po polsku.
        Mozesz,jak masz strony,dobry markenting,
        po prostu zarabiac,w necie.
        Mozesz swoje uslugi hotelom oferowac
        Dalsze informacje:
        Program dla Hoteli Oprogramowanie HotelSystem
        ułatwia prowadzenie i organizację ...
        HotelSYSTEM podnosi komfort codziennej
        pracy w takich działach jak: ...
        ul. Rzeźnicka 12 J, 84-200 Wejherowo-Nanice, woj. pomorskie
        tel. (058) 781 44 96, fax (058) 781 44 96
        email: marta.k@target.com.pl lub radek@target.com.pl, www.parentis.pl

Firma istnieje od 2001.
        Podstawowym profilem działania
        jest tworzenie systemów informatycznych.
        Wśród nich jest najnowszy produkt - HotelSYSTEM.
        Swoją ofertę kierują do wszystkich
        jednostek prowadzących działalność
        hotelarską. Dostarczają autorskie
        oprogramowanie, na którym można polegać.
        HotelSYSTEM jest nowoczesny, prosty w obsłudze
        i funkcjonalny. Program zawiera
        moduły do obsługi Administracji,
        Recepcji, Magazynu, Kuchni i
        Punktów sprzedaży. W
        ersja demo programu - HotelSYSTEM
        www.parentis.pl/index.php?site=demoHS___________________________________

• abc_siec Re: Hotel system...ktoś słyszał? 25.09.06, 09:08
          www.hotelsystem.pl/
          Wyglada na to, ze to sa hotele, a nie systemy hotelowe. Najnowszy Hotel System
          powstaje we Wroclawiu.
      • Gość: mela Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:40
        W zeszłym roku byłam na rozmowie o pracę w nowo powstającym hotelu we Wrocławiu. Wtedy miał byc otwarty w listopadzie... Starałam się o pracęrecepcjonistki a rozmowę miałam jakby szukali Prezesa. Obiecali oddzwonić oczywiście tego nie zrobili ale z tego co pamietam to pensje dosyc niskie. i jak sobie przypomnę tego nadętego pajaca w garniaku z którym miałam rozmowę to trudno mi być obiektywnym :))))
        • Gość: a było tak fajnie Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: 80.51.176.* 06.10.06, 20:21
          Bardzo dobrze się stało, że nie dostałaś tam pracy!!! Póki co znałem 4 pewne
          daty otwarcia hotelu.
          Żadna data nie wypaliła.....
          Gdybyś tam pracwała rzucana byś była od Poznania do Krakowa. Przecież ludzie są
          zatrudnieni i coś trzeba z nimi zrobić!!!
          Poza tym ostatnio się dowiedziałam iż cała obsada recepcji hotelu w Krakowie
          (ten większy) wyp....ła!!!
          Pewnie teraz ten sam gość, który na rekrutacji zachowywał się jakby zjadł bułkę
          przez bibułkę będzie sam pracował :D
          • Gość: komentator Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.eranet.pl 02.11.06, 11:02
            Kolejny frustrat ;-) masz dużo informacji, ciekawe czy prawdziwe ;-) A jeśli
            prawdziwe, to pewnie sam tam pracujesz i postanowiłes się powyżywac na
            pracodawcy ;-)
            A ja już pracuję u czwartego pracodawcy i o żadnym nie mogę powiedzieć nic
            złego ;-) Jak to jest??? Może jesli się robi co do Ciebie należy, to nikt się
            nie czepia i płaci tyle ile jest warta Twoja praca??
        • Gość: recpjonistka Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: 81.219.145.* 02.11.06, 10:48
          Trochę się dziwie temu, co piszesz, bo ja byłam na tej samej rekrutacji i
          świetnie ją wspominam! Nie zaproponowano mi pracy, ale do mnie oddzwoniono, nie
          widze zatem powodu, dla którego do Ciebie mieli by nie oddzwonić? Może jesteś
          po prostu wściekła, że Cię nie zatrudnili i teraz ich oczerniasz???
          • Gość: mela Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:30
            No do mnie niestety nie oddzwonli, zadzwoniłam ja i Pan z którym miałam rzmowe
            kwalifikacyjną powiedział mi że pomimo mojego tak swietnego CV oni niestety
            nie mogą zaproponować mi pracy ale w przyszłości.... , a mieli bodaj 4 wakaty
            do obsadzenia. Po co kłamać???
            Co do rozmowy to śmieszne jest na rozmowach o takiego typu stanowisko pytania w
            stylu twoje słabe/mocne strony albo takie tym podobne. Nie ja tez nie wspominam
            tej rozmowy zle, tylko z perspektywy czasu wydaje mi sie ona żałosna. Co do
            zarobków (ok 1000-1200)dowiedziałam się o tym później od znajomego.
            Ale naszczęście potem znalażłam dużo lepszą pracę za dużo lepsze pieniądze więć
            sfrustrowaną bezrobotną nie jestem. Ludzie wiejcie od hotelarstwa!!!!
        • Gość: kit Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: 81.219.145.* 02.11.06, 10:53
          Ale ściemniasz! Pracodawcy nie mówią na rozmowie ile proponują pieniędzy, tylko
          dopiero, gdy zdecydują się kogoś zatrudnić!!! Więc skąd wiesz jakie były
          pensje, skoro do Ciebie nie zadzwonili??? Ale ściema!!! Chyba lubisz
          prowokacje, co??
          • Gość: komentator Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.eranet.pl 02.11.06, 10:59
            Dokładnie ;-) prowokacja sfrustrowanej bezrobotnej! Może tylko Ci się wydawało,
            że rozmowa jak na prezesa bo pytania były po angielsku ;-) A recepcjonistak w
            hotelu chyba powinna znać języki ;-) Ale się ubawiłem
            • Gość: ciekawski Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: 212.160.142.* 03.11.06, 14:22
              A skąd wiesz, że romzowa była prowadzona po angielsku??

Sam rekrutowałeś czy byłeś rekrutowany??

• Gość: pozdro Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.eranet.pl 03.11.06, 15:43
                nie wiem, to spekulacja, domysł. A czy to rzadkość, że sprawdza się znajomość
                języków??
      • Gość: Lew Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 13:45
        na pewno lepszy Sheraton :)
      • vivienn Re: Hotel system...ktoś słyszał??? 26.09.06, 21:18
        naprawdę takie niskie zarobki???A lepszy od Sheratona jest chyba tylko Westin
        to prawda...Ktoś ma jeszcze jakieś nowe info o hotel System???
      • Gość: frrancuzka Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.direct-adsl.nl 26.09.06, 21:41
        Przed laty pracowalam z dziewczyna, ktora odeszla z Hotel System - pamietam jej
        koszmarne opowiesci o relacjach z dyrektorem.
        Nie polecala w kazdym razie ;-)
        Pozdro
        frran
        • Gość: pracownik Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.eranet.pl 02.11.06, 10:57
          No tak, ale pokaż mi marnego pracownika, który dobrze mówi o swoim szefie?? ;-))
        • Gość: Nieznany Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:22
          To chyba była jakas nienormalna laska. Ja pracuje w tej Sieci... wcale nie za marne grosze... i w życiu nie zamieniłabym tej sieci na żadną inną.
          To co niektórzy tutaj piszą to jest jakaś żenada... poprostu żałosne
          • Gość: Gość Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: 212.160.142.* 04.04.07, 13:58
            Normalnie Izo, w pełni się z Tobą zgadzam :))) To musiała być "nienormalna
            laska".

Powiedz mi w ilu Sieciach pracowałaś że masz takie rozeznanie w branży
            hotelarskiej??
            Trzymam kciuki za Tych którzy nie popadli w fanatyzm systemowy a zachowują
            dystans do wszystkiego!!!

Pozdro i Narka!!!!
      • Gość: monika Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 15:12
        Ten hotel jest przyjazny homoseksualistom. Tak mają na swojej stronie. To już
        świadczy, że coś z nim nie tak, skoro zamieszczają takie informacje. To inne
        hotele są nieprzyjazne???
      • Gość: ... Re: Hotel system...ktoś słyszał??? IP: *.lastnet.pl 02.11.06, 21:25
        Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :)))

Gorąco nie polecam, ale decyzji nie narzucam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka