Gość: ZuluGula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 19:16 Co to za zawód. Jakie sa obowiazki? Wie ktos moze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rene Re: Blacharz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:18 Z innej planety przyleciałeś? Blacharz to osoba zajmująca się wszelką obróbką blacharską (mechanichną) przy samochodach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZulaGula Re: Blacharz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:54 > Z innej planety przyleciałeś? Z Marsa dokładnie. > Blacharz to osoba zajmująca się wszelką obróbką blacharską (mechanichną) przy > samochodach. Oj szczerze powiem ci ze nie tylko a oprocz blacharstwa samochodowego jest jeszcze wiele innych sektorów w ktorych dzialaja blacharze. Mi chodzilo o blacharza przemyslowego. I tak wiem co robi blacharz, z samej nazwy to wynika. Ksztaltuje blache itd. Chodzi mi o to w jaki sposob to robi jakim narzedziami jak wyglada ta praca - szkic ogolny moze jaka strona? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka2929 Re: Blacharz 15.10.06, 22:05 Mam pytanie czy będziesz pracował jako blacharz ? czy potrzebe ci tylko ogólne dane ? Odpowiedz Link Zgłoś