Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma KRUK SYSTEMY INCASo

IP: 195.245.226.* 25.03.03, 11:20
    czy kotoś coś wie o firmi Kruk Systemy Incaso i o pracę na stanowisku
    negocjatora
    Obserwuj wątek
      • Gość: windykator Re: firma KRUK SYSTEMY INCASo IP: proxy / 10.10.120.* 25.03.03, 13:11
        ładnie nazwane...negocjator...pierwsze primo : zakładasz własną dział.gospod.,
        drugie primo łazisz za kimś, wydzwaniasz wszystko na własny koszt...trzecie
        primo...działasz prawie tak samo jak komornik(szkoda tylko że bez jego
        uprawnień, he, he) tylko że za psie pieniądze... uzaleznione od skuteczności
        działań..To jest trochę jak akwizycja i procent od sprzedaży..Jak jesteś po
        prawie to odradzam...Współczuję, ale cóż taki jest rynek pracy ...Jedyną firmą
        którą polecam jest-to nie reklama, sorry ...Intrum Iustitia..byłem u nich na
        rozmowach handlowych i wiem stąd jak pracują i jak zatrudniają...
        • Gość: jumbo Re: firma KRUK SYSTEMY INCASo IP: *.acn.pl 25.03.03, 19:01
          wydaje mi sie ze kruk stoi dobrze z kasa, bo w kazdym wiekszym miescie maja
          placowki. Tak poza tym to chca kupic system informatyczny CRM, tak wiec
          inwestuja i kasa jest. Ale pewnie jest to kasa dla wybranych...
          • Gość: tomek Re: firma KRUK SYSTEMY INCASo IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 27.03.03, 23:08
            fakt, nalatasz sie jak pies za kotem i zarobisz tyle co 2/3 sredniej krajowej,
            oczywiscie wlasna dzialalnosc, twoje koszty, polatasz po firmach proponujac
            uslugi dochodzenia roszczen pienieznych, juz lepiej zebys sam otworzyl taka
            dzialanosc, ja tak zrobilem i calkiem fajnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka