Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w Santander Consumer

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 11:48
    Witajcie, proszę o wypowieszi osoby które pracują tam jako doradcy kilenta:
    jakie są płace , wymagania , atmosfera pracy, możliwości awansu . Jakie były
    wobec was kryteria przy naborze?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ali Re: Praca w Santander Consumer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 12:23
        No właśnie , nikt tam nie pracuje? napiszcie coś!
        • Gość: sandał Re: Praca w Santander Consumer IP: *.e-wro.net.pl 30.10.06, 12:34
          z 1200 zł netto , pod warunkiem , że wyrobisz plany sprzedażowe.

Jak nie , to wypad i następny chętny do golenia...
          • Gość: aa Re: Praca w Santander Consumer IP: *.play-internet.pl 18.07.13, 16:10
            Praca w santander to kpina...zarobki zadne a zapier... straszny!!!! Klienci to debile ogolnie nasze społeczeństwo nie nalezy do miłych i inteligentnych :-) jedynie ludzie w pracy sa bardzo fajni tylko zal patrzec jak chodza przemeczeni i sie tu marnuja!!!
            • Gość: Obserwator Re: Praca w Santander Consumer IP: *.dynamic.chello.pl 06.10.13, 22:55
              Kto z zdrowych zmysłach zatrudnia się w firmie prowadzonej przez zbankrutowane państwo ( Hiszpanię) . Popatrzcie ile placówek już pozamykani tzn. zostali wyrzuceni za niepłacenie czynszu najemcom. Powodzenia życzę przyszłym pracownikom ;)
          • Gość: cco Re: Praca w Santander Consumer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.11.13, 22:18
            dokładnie tak jest 1600-1700 brutto na dzień dobry i zapomnij o podwyżce, santander to generalnie w polsce pseudo bank, bardziej punkty kredytowe. oszukac klientów, wydoić ile się da, żadnych skrupułów, liczą się tylko wskaźniki. premie w zasadzie uzależnione od sprzadaży i planów... większy plan, wieksza sprzedaż większa premia. w porównaniu z innymi bankami, podstawa i premie to marna żenada. ja dałem sie wmanewrować w prace w tej firmie niestety, zamydlono mi oczy że po 3 miesiacach podwyżka... pracuje 2 lata i podwyzki 170 brutto :) jeśli nie musicie nie przechodźcie do tej firmy.
            • Gość: mike jones. Re: Praca w Santander Consumer IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.14, 19:45
              Ja pracuje prawie rok jako doradca i praca lajtowa i zarobki od 1800-2200 netto. Zalezy jaki miesiac, Jaki ruch itp. Nie ma tragedii ale to zalezy od ludzi z ktorymi sie pracuje.
              • pinktest Re: Praca w Santander Consumer 27.05.15, 15:57
                hej, pls napisz cos wiecej o pracy, czy nie ma mobingu tak jak w większosci banków, czy nie trzeba wydzwaniać po 6 godzin do klientów itp
                • pinktest Re: Praca w Santander Consumer 27.05.15, 15:58
                  pls napiszcie coś więcej o pracy w tym banku, atmosfera, jakie są plany, czy jest nacisk mocny na sprzedaz???
      • czyszczeniebik.pl Re: Praca w Santander Consumer 16.04.15, 23:39
        Witam,

oszukuję pracowników Santander Consumer do współpracy, posiadam biura kredytowe oraz Klientów z całej Polski...

Proszę o kontakt na maila biuro@f24.pl
        pozdrawiam
        Orzechowski Dariusz
        tel. 601 805 960
        • czyszczeniebik.pl Re: Praca w Santander Consumer 16.04.15, 23:41
          Witam,

poszukuję pracowników Santander Consumer do współpracy, posiadam biura kredytowe oraz Klientów z całej Polski...

Proszę o kontakt na maila biuro@f24.pl

pozdrawiam
          Orzechowski Dariusz
          tel. 601 805 960
        • pinktest Re: Praca w Santander Consumer 27.05.15, 15:59
          ja się własnie zastanawiam nad pracą w Santanderze ale obawiam się, że może byc mobing, zastarszanie jak w innych bankach, chociaż czytałam że tam jest lepiej.. plis o info od aktaulnych pracowników
      • ak-69 Re: Praca w Santander Consumer 22.10.15, 01:28

Tym razem nazwa autora SPAMERSKIEGO wpisu z minionego dnia: "masterweb25".

Możliwe, że szybko usunie te śmieci sieciowe administrator forum i ten mój wpis będzie wyglądał na nie związany z tematem.

Najważniejsze:
        NIE KLIKAJCIE W ODNOŚNIK podany na koniec wiadomości o rzekomym profilu pracy we Wrocławiu. Nie wchodźcie na podaną stronę. Nawet jak na pierwszy rzut oka wygląda wiarygodnie:
        (...)facebook.com/Ogłoszenia-Praca-Warszawa(...)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka