kobieta305 27.10.06, 14:20 Ma ktos z was moze testy rekrutacyjne do cap gemini w Krakowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: k Re: testy rekrutacyjne do cap gemini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 00:44 ile razy jeszcze ktos o to zapyta...tych testow nie da sie nauczyc na pamiec, albo umiesz to robic albo nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: testy rekrutacyjne do cap gemini IP: *.n4u.krakow.pl 28.10.06, 10:57 A poza tym skąd niby je mieć? Ukraść podczas rekrutacji? No chyba, że liczysz, że ktoś z pracowników Capa je wyniesie;)) Śmieszne. Byłam na tych testach i nic by mi nie pomogło, gdybym miała je wcześniej. Jak myślisz to dasz radę. Ale testy to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta305 Re: testy rekrutacyjne do cap gemini 28.10.06, 16:10 takie testy nie sa dla mnie, bo ja zrobilabym je w 5 minut bo BYLAM PRACOWNIKIEM CAPA PRZEZ 4 LATA! Ale nie takiej odpowiedzi szukalam, a ty jesli odpowiadasz z wielka laska to nie odpowiadaj wcale. Odpowiedz Link Zgłoś