Gość: ewka IP: *.acn.waw.pl 30.10.06, 20:09 Czy warto? A może unikać jak ognia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: llll Re: Romans w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:14 warto ale warto też ustalić sobie co jest pracą a co nie w praktyce i tak ma to duży wpływ na codzienne obowiązki a czy pozytywny czy negatywny zależy od tego jak układa się poza pracą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia_29 Re: Romans w pracy IP: *.77.rev.vline.pl 30.10.06, 22:14 Nie wiem czy warto, chyba nie. Romans to raczej niebezpieczna relacja z kimś kto już jest zajęty mając partnera a związek to związek. Ludzie w różnych miejscach się spotykają i to jest normalne :-) Poznałam swojego partnera w pracy i nie żałuję. Jesteśmy już ponad rok ze sobą i w planach są zaręczyny w przyszłym roku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Romans w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:28 A niech to! Stoję dokładnie przed takim samym dylematem, chociaż nie nazwałabym tego romansem, ale związkiem. I w zasadzie juz się stało. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. W pracy nie zachowujemy się jak dwa gołąbki, tylko jednak oddzielamy pracę od życia osobistego. Odpowiedz Link Zgłoś
imlardis2 Re: Romans w pracy 30.10.06, 21:22 Miałam... :D I miło wspominam. Żadnych przykrych konsekwencji nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariola2006 Romans w pracy IP: 203.94.149.* 31.10.06, 07:13 romans a zwiazek to dwie rozne sprawy.Romans zdecydowanie NIE a zwiazek CZEMU NIE?:) Odpowiedz Link Zgłoś