Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Romans w pracy

IP: *.acn.waw.pl 30.10.06, 20:09
    Czy warto? A może unikać jak ognia?
    Obserwuj wątek
      • Gość: llll Re: Romans w pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:14
        warto
        ale warto też ustalić sobie co jest pracą a co nie
        w praktyce i tak ma to duży wpływ na codzienne obowiązki a czy pozytywny czy
        negatywny zależy od tego jak układa się poza pracą
        • Gość: agunia_29 Re: Romans w pracy IP: *.77.rev.vline.pl 30.10.06, 22:14
          Nie wiem czy warto, chyba nie. Romans to raczej niebezpieczna relacja z kimś
          kto już jest zajęty mając partnera a związek to związek. Ludzie w różnych
          miejscach się spotykają i to jest normalne :-) Poznałam swojego partnera w
          pracy i nie żałuję. Jesteśmy już ponad rok ze sobą i w planach są zaręczyny w
          przyszłym roku :-)
      • Gość: Nika Re: Romans w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 20:28
        A niech to! Stoję dokładnie przed takim samym dylematem, chociaż nie nazwałabym
        tego romansem, ale związkiem. I w zasadzie juz się stało. Mam nadzieję, że
        wszystko będzie ok. W pracy nie zachowujemy się jak dwa gołąbki, tylko jednak
        oddzielamy pracę od życia osobistego.
        • imlardis2 Re: Romans w pracy 30.10.06, 21:22
          Miałam... :D
          I miło wspominam.
          Żadnych przykrych konsekwencji nie było :)
      • Gość: mariola2006 Romans w pracy IP: 203.94.149.* 31.10.06, 07:13
        romans a zwiazek to dwie rozne sprawy.Romans zdecydowanie NIE a zwiazek CZEMU
        NIE?:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka