Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dziwne ogłoszenie o pracę

IP: *.aster.pl 14.11.06, 17:37
    Znalazłam dziwne ogłoszenie o pracę na stronie firmy CD Projekt. Co o tym
    sądzicie? Bo ja mam mieszane uczucia... Nie szanują ludzi, czy tacy
    wyluzowani?

"Marketing nie dla plastelinek

Po nieudanej próbie uzupełnienia wakatów w dziale marketingu plastelinkowymi
    pracownikami, CD Projekt postanowił zmienić taktykę. Jak wszyscy pamiętamy,
    platstelinkowcy mieli duże problemy z utrzymaniem stanu skupienia (patrz
    zdjęcie), dlatego postanowiono uzupełnić kadry żywymi ludźmi. Zgodnie z
    najnowszymi doniesieniami do działu marketingu CD Projekt poszukiwany jest
    Menedżer Produktów. Ponadto firma poszukuje Zastępcy Dyrektora Marketingu.
    Jak doniósł nasz anonimowy informator, wszyscy przejdą test polegający na
    odkapslowaniu butelek za pomocą wzroku. Zastępca Dyrektora Marketingu,
    dodatkowo będzie musiał to zrobić zwisając z sufitu głową w dół."
    Obserwuj wątek
      • Gość: Diament Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 17:45
        Nie szanują ludzi?? Myślę, że to jest fajne ogłoszenie rekrutacyjne. Gdy
        klikasz na stanowisko to przecież jest podane wszystko jak to zwykle bywa. Co w
        tym dziwnego?
        Pozdr
        • krzysztofsf Re: Dziwne ogłoszenie o pracę 14.11.06, 17:48
          Gość portalu: Diament napisał(a):

> Nie szanują ludzi?? Myślę, że to jest fajne ogłoszenie rekrutacyjne. Gdy
          > klikasz na stanowisko to przecież jest podane wszystko jak to zwykle bywa. Co w
          >
          > tym dziwnego?
          > Pozdr

W takiej firmi potzrbny jest czlowiek z jajami i lekko zakrecony (naturalnie kompetentny - grube miliony tam sie przewalaja) a nie tepy robot biznesowy/
        • Gość: zdziwiona Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.aster.pl 14.11.06, 17:50
          może przeczulona jestem? Ale brzmi trochę podejrzanie... Nie wiem, czy
          aplikować. Spełniam warunki, ale szukają tylu ludzi. Co się w tej firmie
          dzieje? Czy ktoś zna tę firmę?
          • Gość: 00000 Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.lodz.mm.pl 14.11.06, 17:58
            za dużo jarają hłopaki i mają swoją wizję....
            moze na rozmowie z "sziszy" weźmiesz bucha i odkręcisz te kapsle wzrokiem;-)
            • Gość: 00000 Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.lodz.mm.pl 14.11.06, 17:59
              chlopaki przez CH...coś mi nie weszło;-)
          • krzysztofsf Re: Dziwne ogłoszenie o pracę 14.11.06, 18:03
            Gość portalu: zdziwiona napisał(a):

> Czy ktoś zna tę firmę?

:))) Ludzie spelniajacy te warunki - zapewniam cie :)))))
            • Gość: zdziwiona Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.aster.pl 14.11.06, 18:11
              I co fajnie jest? Polecasz? Chyba tak :-)
              • Gość: . Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 18:15
                Ciekawe, jak jest w rzeczywistosci.
                Dziwne ogloszenie, fakt.
                Rzeczywiscie, raczej dla oszolomow lubiacych sobie przyjarac. Ja bym nie
                poszla, nie wyglada to powaznie.
                • Gość: Aga Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.devs.futuro.pl 14.11.06, 19:27
                  Poważnie może nie wgląda,ponieważ dotyczy marketingu,Marketing ma swoje
                  prawa.widać że zespół mają dość kreatwny:-))).Ja bym dpowiedziała na takie
                  ogłoszenie( lepsze niż wiek do 25 lat 10 letnie doświadczenie , wkształcenie
                  wyższe,
                  • Gość: . Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 19:41
                    Ja nie odpowiedzialabym, bo chociaz jestem bardzo kreatywna :), to jednak nie
                    zdzierzylabym postrzelencow w pracy i ciaglego klimatu jak po jaraniu zielska.
                    Po prostu w pewnym momencie czlowiek wyrasta z przyglupich zartow, tekstow i
                    pewnych zachowan. Co nie znaczy, ze nie potrafi sie w konkretnych przypadkach
                    dostosowac do sytuacji tego wymagajacych, ale....na codzien taka chora
                    sytuacja? Nieee, dziekuje :)
                    • Gość: 71 Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.vf.pl 14.11.06, 19:53
                      Fajne ogłoszenie, szkoda że nie w moim mieście. Może gry to nie jest sprawa
                      poważna, ale może kasa jest poważna.
                      • Gość: . Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:10
                        Ile masz lat? Bo mnie sie wydaje, ze tego typu ogloszenia przyciagaja co
                        najwyzej studentow lub absolwentow, po prostu mlodych postrzelonych ludzi,
                        ktorych firma wycycka i wypluje.
                        • Gość: Diament Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:26
                          Każda branża ma swoje prawa.
                          • Gość: przerobiony Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.aster.pl 14.11.06, 20:49
                            Ja miałem doczynienia z tą firmą i nie radzę... Tam co miesiąc kogoś zwalniają.
                            Atmosfera - fatalna. Szkoda gadać.
                        • Gość: 71 Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.vf.pl 14.11.06, 20:48
                          35 lat i 2 dzieci, a czy można nie dać się wycyckać w mniejszym mieście? hmm,
                          pomieszkaj trochę w Koszalinie, Radomiu, Bydgoszczy, Kielcach to wtedy pogadamy
                          o wycyckaniu.
                          • Gość: . Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:56
                            > pomieszkaj trochę w Koszalinie, Radomiu, Bydgoszczy, Kielcach to wtedy
                            pogadamy
                            > o wycyckaniu.

A powiedz mi najpierw skad ta pewnosc, ze nie mieszkam lub nie mieszkalam w
                            ktoryms z tych miast??
                          • Gość: . Re: Dziwne ogłoszenie o pracę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 20:58
                            ps.
                            Jakis czas temu byl bardzo interesujacy film pt:"Wypluci".
                            O ludziach ktorzy zostali wykorzystani, wycyckani na maxa przez firme i
                            nastepnie wypluci. Tak sie sklada, ze byly to duze korporacje z warszawy. Nie
                            wiem, skad przyszlo ci do glowy, ze wycyckanym mozna zostac tylko bedac
                            mieszkancem malego miasta :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka