Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

koordynator-ważne i pilne pytanie

IP: *.rybnet.pl 28.11.06, 10:40
    Witam,właśnie zaproponowano mi pracę na stanowisku koordynatora(zgłosiłam się
    do pracy na stanowisko kasjer-sprzedawca) nie wiecie czym zajmuje się taki
    koordynator? jakie są zarobki?(śląsk) pytali mnie o prawo jazdy.Bardzo liczę
    na Waszą pomoc,pozdrawiam i z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • madzia.7 Re: koordynator-ważne i pilne pytanie 28.11.06, 10:48
        To zależy co masz koordynować... Musisz się spytac pracodawcy o to..
        Koordynator zajmuję się jak sama nazwa mówi koordynacją.. ale czego to już
        róznie to może być
        Ja np. jestem tez koordynatorem. Jestem odpowiedzialna za wyjazdy pracowników
        do pracy.. Głownie dzwonie, odbieram telefony pisanie maile.. itp...
        • Gość: radek Re: koordynator-ważne i pilne pytanie IP: 195.205.44.* 28.11.06, 10:52
          W poprzedniej firmie bylem koordynatorem sprzedazy.
          Był to synonim kierownika sprzedazy.
          Do moich obowiązków należało zarządzanie zespołem przedstawicieli handlowych.
          Ich szkolenia, rekrutacja, motywowanie.
          To tak w wielkim skrócie ;-)
          • Gość: monika Re: koordynator-ważne i pilne pytanie IP: *.rybnet.pl 28.11.06, 11:15
            wielkie dzięki,a to firma ,która zajmuje się zatrudnianiem pracowników do
            supermarketów itp.(Agencja pracy tymczasowej).Jutro dowiem się więcej
            szczegułów,także napiszę.Ale ponawiam pytanie,może ta informacja coś może
            pomóc.Jakie minimalne zarobki na takim stanowisku? na pewno jest to praca nie
            etatowa,więc ktoś może wie jak to mniej więcej wygląda? pozdrawiam:)
            • madzia.7 Re: koordynator-ważne i pilne pytanie 28.11.06, 12:37
              u mnie to jest firma ktora zatrudnia pracownikow na wyjazdy do pracy
              zagranice.. Moja praca polega na umaiwniu tych pracownikow na wyjazdy..
              Koordynownie wyjazdow, kto kiedy i gdzie ma sie stawic..
              U mnie to jest etat.. poczatkowa pensja byla 1700 na reke teraz jest 2500 na
              reke
      • Gość: monika Re: koordynator-ważne i pilne pytanie IP: *.rybnet.pl 28.11.06, 12:29
        up(dodam jeszcze,że firma zatrudnia 500 pracowników)
        • monisse25 Re: koordynator-ważne i pilne pytanie 28.11.06, 17:39
          podnoszę wątek
      • Gość: k Re: koordynator-ważne i pilne pytanie IP: *.media4.pl 28.11.06, 19:22
        jakie miasto?? slask a dokladnie??i w jakim markecie jezeli mozna wiedziec byc
        moze bede mial mozliwosc powiedzienia czegos wiecej
        • monisse25 Re: koordynator-ważne i pilne pytanie 28.11.06, 19:48
          market real,rybnik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka