Gość: bartek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 00:37 moze ktos tam pracuje niech sie podzieli infomacjami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odkrywca Re: praca na lotnisku IP: 80.51.233.* 28.12.06, 07:42 Trzeba uwazac na nisko latajace samoloty. Mam nadzieje, ze odpowiedz Cie satysfakcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: praca na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 14:45 Nie za bardzo chodzi jak sie dostac jakie trzeba posiadac umiejętności,wykształcenie np do pracy przy odprawie pasażerów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka Re: praca na lotnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 17:25 tylko po znajomosci inaczej nie masz szansy (pomarzyc mozesz ) wyszkt.srednie lub wyzsze biegla znajomosc angielskiego Odpowiedz Link Zgłoś
milkshake82 Re: praca na lotnisku 28.12.06, 21:04 heja bartek, też nie raz juz tu o to pytałam. Nie wiem jakie lotnisko Cię interesuje, ja chciałam Balice ale podobno bez znajomości nie ma szans... Jakbyś coś się dowiedzial jednak bardziej optymistycznego to daj znać, pozdrawiam, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś