Gość: JAJAMIOMATE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 15:41 Cześc mam pytanie chodzi o te promocje co mówia ze można przez internet zarabiać kupując te paktiety płaci sie 5 złi mozna zarabiac wie ktoś moze coś o tym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Email 03.01.07, 18:22 Gość portalu: JAJAMIOMATE napisał(a): > Cześc mam pytanie chodzi o te promocje co mówia ze można przez internet > zarabiać kupując te paktiety płaci sie 5 złi mozna zarabiac wie ktoś moze coś > o tym Wpisujesz siebie na pierwszym miejscu listy i szukasz frajerów, którzy wpłaca Ci te 5 złotych. Kokosów w ten sposób nie zarobisz, ale na 5 - 15 złotych możesz liczyć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJAMIOMATE Re: Email IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:44 heh czyli co nie ma sensu w to wchodzic Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Email 03.01.07, 20:48 Gość portalu: JAJAMIOMATE napisał(a): > heh czyli co nie ma sensu w to wchodzic Jak we wszystkie piramidy finansowe. Kiedyś, w latach 90, to było co innego, ale ludzie już zmądrzeli. A przynajmniej większość. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAJAMIOMATE Re: Email IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 20:52 to kiedys dało sie na tym zarobić hę ciekawa sprawa no w sumie jak by szukać dalej takich ludzi to by było niezłe ja jednak podziekuje nawet nie rozumiem tego do konca Odpowiedz Link Zgłoś