Gość: abc IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 21:38 wiem, ze ozpisywano sie na temat tego banku, ale nie znalazlam nic o tym jak wyglada tam rekrutacja. Czy mogłby ktos powiedziec jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trida Re: Getin bank IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 21:49 ja też proszę o info, a wiesz cos o zarobkach?gdzie aplikowałaś, ja wrocek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Getin bank IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 21:55 podobniez kiepskie i kiepski bank. ja aplikowalam do noble banku w warszawie, ale pochodzi on ponoc z grupy getinu, na haslo noble nikt nie reaguje, wiec zainteresowalam sie rekrutacja w getinie miejac nadzieje, ze rozmoy wygladaja podobnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trida Re: Getin bank IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 22:01 ja czytałam gdzieś ,że noble to taki bardziej prestiżowy bank( w sensie nie dla każdego klienta), więc tam pewnie dobrze płacą ;-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Getin bank IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 22:06 tez tak czytalam. jesli jednak chodzi o zarobki, to nie bylabym taka pewna czy placa tak super, wszedzie oszczedzaja na pracownikach. w poniedzialek mam rozmowe, a juz sie stresuje, bo nie wiem czego oczekiwac. szukam juz jakis czas parcy a Ci zadzwonili do mnie tego samego dnia, ktorego wyslalam CV i lm. z czyms takim spotkalam sie dopiero drugi raz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trida Re: Getin bank IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 22:18 nie stresuj sie , podejdź na luzie, aj pracuje w banku, ale chce zmienić na inny bank, w tym ,w którym pracuje była normalna rozmowa-jako pierwszy etap, jeśli obsługa klienta( czyli sprzedaż), mogą sprawdzać Twoje zdolności sprzedażowe, czyli dac Ci scenke sprzedaży karty kredytowej( tak było u mnie),powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Getin bank IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 22:28 dzieki wielkie :) pewnie sprobuje do tego podejsc bez stresu, moze mi sie nawet uda, bo na 99% to juz mam prace w firmie ubezpieczeniowej. niestety nie jest to to o czym marze :( ale po dosc dlugim szukaniu pracy to lepsze to niz zasilek ;) no i pieniadze troche wieksze... do noble aplikowalam na stanowisko specjalisty ds dokumentacji kredytowej, bo do sprzedazy to sie nie nadaje, chociaz lubie kontakt z ludzmi, domyslam sie, ze to siedzenie i sporzadzanie umow kredytow, sprawdzanie zabezpieczen itp, nie wiem czy dobrze mniemam, ale mam nadzieje. moze jestem dziwna, ale taka praca to cos dla mnie, uwielbiam papierki:) niestety nie mam zadnego doswiadzcnia w bankowosci, choc zawsze chcialam pracowac w tym sektorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Getin bank IP: 80.68.236.* 15.01.07, 17:47 byłam na rozmowie 1,5 roku temu, doradca klienta, rozmowa standardowa, bez udziwnień, oferowane zarobki 1100 brutto. Cóż, może teraz coś się zmieniło. ale już tam nie składałam. Odpowiedz Link Zgłoś