Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Getin bank

IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 21:38
    wiem, ze ozpisywano sie na temat tego banku, ale nie znalazlam nic o tym jak
    wyglada tam rekrutacja. Czy mogłby ktos powiedziec jak wyglada rozmowa
    kwalifikacyjna?
    Obserwuj wątek
      • Gość: trida Re: Getin bank IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 21:49
        ja też proszę o info, a wiesz cos o zarobkach?gdzie aplikowałaś, ja wrocek
        • Gość: abc Re: Getin bank IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 21:55
          podobniez kiepskie i kiepski bank. ja aplikowalam do noble banku w warszawie,
          ale pochodzi on ponoc z grupy getinu, na haslo noble nikt nie reaguje, wiec
          zainteresowalam sie rekrutacja w getinie miejac nadzieje, ze rozmoy wygladaja
          podobnie, pozdrawiam
          • Gość: trida Re: Getin bank IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 22:01
            ja czytałam gdzieś ,że noble to taki bardziej prestiżowy bank( w sensie nie dla
            każdego klienta), więc tam pewnie dobrze płacą ;-) pozdrawiam
            • Gość: abc Re: Getin bank IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 22:06
              tez tak czytalam. jesli jednak chodzi o zarobki, to nie bylabym taka pewna czy
              placa tak super, wszedzie oszczedzaja na pracownikach.
              w poniedzialek mam rozmowe, a juz sie stresuje, bo nie wiem czego oczekiwac.
              szukam juz jakis czas parcy a Ci zadzwonili do mnie tego samego dnia, ktorego
              wyslalam CV i lm. z czyms takim spotkalam sie dopiero drugi raz...
              • Gość: trida Re: Getin bank IP: *.e-wro.net.pl 13.01.07, 22:18
                nie stresuj sie , podejdź na luzie, aj pracuje w banku, ale chce zmienić na
                inny bank, w tym ,w którym pracuje była normalna rozmowa-jako pierwszy etap,
                jeśli obsługa klienta( czyli sprzedaż), mogą sprawdzać Twoje zdolności
                sprzedażowe, czyli dac Ci scenke sprzedaży karty kredytowej( tak było u
                mnie),powodzenia
                • Gość: abc Re: Getin bank IP: *.spray.net.pl 13.01.07, 22:28
                  dzieki wielkie :) pewnie sprobuje do tego podejsc bez stresu, moze mi sie nawet
                  uda, bo na 99% to juz mam prace w firmie ubezpieczeniowej. niestety nie jest to
                  to o czym marze :( ale po dosc dlugim szukaniu pracy to lepsze to niz
                  zasilek ;) no i pieniadze troche wieksze...

do noble aplikowalam na stanowisko specjalisty ds dokumentacji kredytowej, bo
                  do sprzedazy to sie nie nadaje, chociaz lubie kontakt z ludzmi, domyslam sie,
                  ze to siedzenie i sporzadzanie umow kredytow, sprawdzanie zabezpieczen itp, nie
                  wiem czy dobrze mniemam, ale mam nadzieje. moze jestem dziwna, ale taka praca
                  to cos dla mnie, uwielbiam papierki:) niestety nie mam zadnego doswiadzcnia w
                  bankowosci, choc zawsze chcialam pracowac w tym sektorze
      • Gość: meg Re: Getin bank IP: 80.68.236.* 15.01.07, 17:47
        byłam na rozmowie 1,5 roku temu, doradca klienta, rozmowa standardowa, bez
        udziwnień, oferowane zarobki 1100 brutto. Cóż, może teraz coś się zmieniło. ale
        już tam nie składałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka