Gość: jin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: boool Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:06 Pozazdrościć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jin Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:07 Dzieki, ktoś wie jak się tam pracuje. Chodzi mi o atmosferę, ewentualne bonusy, socjal itp. Jonkretnie w bsłudze klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihoo Jaka płaca w TNT??? IP: 212.122.214.* 23.01.07, 15:16 Proszę o odpowiedz bo tez tam skladalem papiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feud Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:05 czt aby TNT to nie skrót od Trinitrotoluen? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jin Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:29 też, ale chodzi ofirmę kurierską ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! FedEx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 01:46 to super. teraz sobie wklep anonimowe CV do calabora.com i zobacz czy uda Ci sie dostac wiecej platna oferte w FeDex jak Cie wylowi jakis rekruter. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: FedEx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 01:56 i co rozwozisz paczki? tak ciężko się dostać do TNT? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madox Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:47 Firma sama w sobie jest ok, płaca w miare dobrze ale jeśli chodzi o socjal to nie licz na zbyt wiele, no i jeśli satysfakcjonuje Cię ten rodzaj pracy ( siedzenie jak przybity do stołka po 8 czy 10 a czasem i 12 godzin z słuchawka przy uchu) to bedzie Ci sie podobać, atmosfera... nie wiem w jakim mieście dostałeś te prace bo to chyba jest właśnie od tego uzależnione, powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madox Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:49 oczywiście atmosfera uzależniona jest od ludzi, którzy w danym mieście akurat tworzą zespół:) Odpowiedz Link Zgłoś