Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dostałem prace w TNT!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:04
    Obserwuj wątek
      • Gość: boool Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:06
        Pozazdrościć.
      • Gość: jin Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 12:07
        Dzieki, ktoś wie jak się tam pracuje. Chodzi mi o atmosferę, ewentualne bonusy,
        socjal itp. Jonkretnie w bsłudze klienta.
        • Gość: mihoo Jaka płaca w TNT??? IP: 212.122.214.* 23.01.07, 15:16
          Proszę o odpowiedz bo tez tam skladalem papiery
      • Gość: feud Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:05
        czt aby TNT to nie skrót od Trinitrotoluen?

;)
        • Gość: jin Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.07, 13:29
          też, ale chodzi ofirmę kurierską ;)
          • Gość: ! FedEx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 01:46
            to super. teraz sobie wklep anonimowe CV do calabora.com

i zobacz czy uda Ci sie dostac wiecej platna oferte w FeDex
            jak Cie wylowi jakis rekruter.
            Powodzenia
            • Gość: marian Re: FedEx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 01:56
              i co rozwozisz paczki? tak ciężko się dostać do TNT?
      • Gość: madox Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:47
        Firma sama w sobie jest ok, płaca w miare dobrze ale jeśli chodzi o socjal to
        nie licz na zbyt wiele, no i jeśli satysfakcjonuje Cię ten rodzaj pracy (
        siedzenie jak przybity do stołka po 8 czy 10 a czasem i 12 godzin z słuchawka
        przy uchu) to bedzie Ci sie podobać, atmosfera... nie wiem w jakim mieście
        dostałeś te prace bo to chyba jest właśnie od tego uzależnione, powodzenia...
        • Gość: madox Re: Dostałem prace w TNT!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.07, 17:49
          oczywiście atmosfera uzależniona jest od ludzi, którzy w danym mieście akurat
          tworzą zespół:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka