Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

lepsza lampka

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.01, 12:38
    Czesc.Jak jest u was z gadzetami biurkowymi? Bo w mojej pracy, lepsze lampki ma
    zakichana szefowa, a nam musza starczac te gorsze, choc to ja oczy wypatruje
    przed komputerem a ona nie bardzo wie gdzie jest enter. Jak dostarczyli nam
    nowe meble, to byla walka o biurka. Ja, pracownik od pol roku, dostalam sliczne
    biurko ala wczesny Stalin.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Żarłacz Re: lepsza lampka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.11.01, 00:23
        zajmij sie pracą, a nie gadżetami. A najlepiej szybko awansuj ( patrz pkt.1) i
        będziesz miała najlepsze gadżety.
        • Gość: kama Re: lepsza lampka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.01, 16:43
          Gość portalu: Żarłacz napisał(a):

> zajmij sie pracą, a nie gadżetami. A najlepiej szybko awansuj ( patrz pkt.1) i
          > będziesz miała najlepsze gadżety.

Ach, ach, jaki z ciebie pracuś. Chyba juz dawno awansowałeś i teraz grzejesz
          tyłek na miękkim siedzeniu, tymczasem gdy ja mam rozlatujące się krzesło, choć
          wiadomo że to może wpływac na wydajnośc mojej pracy.

• Gość: Żarłacz Re: lepsza lampka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.11.01, 01:05
            mam wygodne, przestronne, klimatyzowane biuro z oknami na 2 ścianach, dobre
            oświetlenie, piękną lampkę, komplet wypoczynkowy w biurze i prywatną łazienkę
            przylegającą do niego. Mam też niezły laptop, samochód służbowy i służbowe
            mieszkanie. Ubezpieczenie tak wysokie, aby w wypadku mojego wypadku mój
            pracodawca ( uposażony) miał z czego spłacić kredyt który zaciągnął, a na
            którego spłatę pracuję dla niego po kilkanaście godzin dziennie. Jakbym
            pracowała 8, mogłabym siedzieć nawet na zydelku. Krzesło koniecznie sklej, albo
            zgłoś to waszemu administracyjnemu. Pokrzywisz sobie kręgosłup, albo co gorsza,
            światopogląd. Pozdrawiam i życzę sukcesów
            • Gość: kama Re: lepsza lampka IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 22.11.01, 18:09
              Uważaj słoneczko, bo z takiego miękkiego fotelika łatwo się spada. Grunt to
              pozytywne myslenie o sobie. A propos, masz czas na jakies życie, czy świat
              oglądasz przez szklane ściany wbiurze? Bo ja po 8 godzinach schodze z
              połamanego krzesła i wychodze do ludzi, czytam książki a w czasie urlopu ( a
              jakże, cos takiego istnieje) wyjeżdzam na wakacje. Wiesz takie wysokie to góry
              a tekie falujące to morze. Może masz w biurze obraz z czyms takim...
              Ty, a może ty jesteś moja szefowa???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka