Gość: babsko 123 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:08 jak w temacie, chodzi o salon? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stan Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:30 Chyba jeszcze nikt nie pracuje bo jeszcze ten opertaor nie wszedł na rynek. Póki co rozkęraja rekrutacje. Może ktoś sie stara tam dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 14:49 zaraz pewnie pojawi się gość z nickiem P4 i powie że tam jest dużo ofert a jeszcze więcej jest na tej jego stronie www cala...cośtam:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 19:11 Jeśli ktoś był na rozmowie w P4 to niech coś napisze. Ja ponad miesiąc temu wysłałam dokumenty na stanowisko sprzedawcy w salonie. Ale skoro do tej pory się nie odezwali to już chyba nic z tego nie będzie:( Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 20:39 własnie nie, a skad jestes? ja czekałam ponad miesiac na rozmowe, teraz szukam osob ktore sa po takich rozmowach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 21:37 Ja wysłałem na kierownika takiego salonu ale również odzew zerowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:01 Z Lublina jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.07, 23:09 to poczekaj jeszcze bo oni najpierw w najwiekszych miastach zaczynaja a dopiero teraz odbywaja sie rozmowy, poczatek ma byc kolo marca kwietnia, wiec jest czas, z tym ze patrza glownie na handlowe doswiadczenie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 11:36 ja byłam na rozmowie w P4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.aster.pl 04.02.07, 22:33 jak pracujesz w Germanosie, to możsesz się poczuć jak pracownik salonu P4 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 09:23 a podobo maja startowac pod koniec lutego. w lodzi ogloszen tylo mnostwo na sprzedwacow ale odzew zaden!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: Czy ktos pracuje w P4? 05.02.07, 19:12 Do mnie na kierownika odpowiedzieli, rozmowa w srodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik P4 Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.net152.okay.pl 05.02.07, 23:41 Wiecie dlaczego do nikogo się nie odzywają??? Bo osoby które w tymk momencie pracują w Germanosie, aytomatycznie zmienią się na pracownikw P4. Ja mam wlasnie taka sytuację. Dlatego moze i sa rekrutacje ale przyjec prawie wcale nie bdzie :) Pozdrawiam K. Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Re: Czy ktos pracuje w P4? 06.02.07, 00:50 ja wysłałem do P4 CV ale nikt niedzwonił:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.avamex.com.pl 06.02.07, 11:43 a jak z warunkami finansowymi wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.07, 08:13 Daj znać jak rozmowa, o co się pytali, i jakby to wszystko wyglądało. No i powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
warta20 Re: Czy ktos pracuje w P4? 06.02.07, 13:39 Ja wyslalem na kierownika salonu w W-wie. Pierwsza rozmowa w srode. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 06.02.07, 16:39 ja tez mam rozmowe jutro , sprzedawca KRK Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: Czy ktos pracuje w P4? 06.02.07, 16:53 moze sie spotkamy bo ja, jak juz pisalam też na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
krewetka Re: Czy ktos pracuje w P4? 06.02.07, 17:00 to pewnie tak, bo ja na 17:30 a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: 83.238.236.* 06.02.07, 18:21 Właśnie dziś odebrałem tel - zapraszają mnie - za 2 dni rozmowa. Z tego co się dowiedziałem, rozmowa nieco inna od wszystkich - (Assessment). Ciekawe, bo jeszcze nigdy nie byłem na tego typu rozmowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 06.02.07, 18:57 kris mozesz cos wiecej napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: 83.238.236.* 06.02.07, 20:07 Właśnie, ma to trwać gdzieś ok. 2 godziny. Tak jak już wspomniałem, nie będzie to raczje "standardowa" rozmowa kwalifikacyjna. Ale nie wiem dokładnie, co konkretnie osoba dzwoniąca do mnie miała na myśli. Wydaje mi się, iż będą to jakieś zadanie w grupie, może jakieś testy... polecam lekturę www.pracuj.pl/kariera-studium-przypadku-artykuly_11418.htm#top. To zapewne będzie coś w tym stulu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: Czy ktos pracuje w P4? 06.02.07, 18:42 Ja z samego rana - ponoć to potrwa 2 godziny... NO to jutro wieczorkiem podzielimy się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krewetka Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 06.02.07, 19:00 jak tylko bedziesz mogla to napisz koniecznie jak poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: 83.238.236.* 06.02.07, 20:09 an_ki - po rozmowie napisz dokładnie jak wyglądała ta rozmowa. ps. na jakie stanowisko i z jakiego regionu jestes??_ Poydrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.telpol.net.pl 07.02.07, 14:09 An_ki a więc to lipa też startuje na stanowisko Kierownicze jeśli mozesz napisz jakie konkretnie warunki zostały ci przedstawione Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.telpol.net.pl 07.02.07, 12:09 Ja mam jutro spotkanie więc napisz czego sie mozna spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medyk Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.telpol.net.pl 08.02.07, 22:25 kris zgadzam się z toba w 100%. Ale trzeba dodac iż firma inwestuje w szkolenie pracownika około 4500 PLN.Niby fajnie nie ? aczkolwiek nie koniecznie czyli kazda osoba po takim szkolenie zobowiazuje sie do pracy w pewnym przedziale czasu, w przypadku rezygnacji po miesiącu jesteś zobligowany ,,Cyrografem''do oddania całej kwoty.Szkolenie rozpoczyna się 28 lutego a więc decydujcie sami... Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
warta20 Re: Czy ktos pracuje w P4? 06.02.07, 20:41 ja juz mialem przyjemnośc brania udziału w assessment center, ale trwało to ok 8 godzin. Ten to 2 godzinny, wiec miniaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 12:41 oficjalnie wchodzą z ofertą na rynek na przełomie marca i kwietnia, tak mi powiedzieli na infolinii, ale oczywiste jest, że już tam ludzie od jakiegoś czasu pracują, mają normalne biuro, tylko salony jeszcze nie ruszyły, mieli dużą promocję na testowanie telefonów ale się nie załapałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.net.pulawy.pl 07.02.07, 13:01 dostalem sie na sprzedawce, do salonow prowadzonych przez firme arteria, beda sie znajdowaly w media markt i satrnach. zarobki: 2000brutto podstawy + prowizje. szkolenia zaczynaja sie po 20tym lutego w warszawie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.net.pulawy.pl 07.02.07, 13:04 acha, dodam jeszcze ze nie mam doswiadczenia w handlu, szukaja osob: jak to mowia, pewnych siebie i z pasja ;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:10 w jakim miescie bedziesz pracować? o co pytali? jak wygladała rozmowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.net.pulawy.pl 08.02.07, 09:33 lublin, w media markecie. byly 2 panie z P4 i jeden pan z Arterii. ok 15 osob, najpierw ankieta, potem na srodku przy wszystkich trzeba bylo przedstawic jakas swoja "pasje" pozniej praca w grupach, i wybierali po dwie osoby do zrecenzowania co ustalilismy w grupach. na tym koniec, od razu po wyjsciu dostalem telefon, zeby wrocic na rozmowe, a wlasciwie na podpisanie listu intencyjnego z dyrektorem od zatrudnienia arterii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An_ki Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:17 Dla mnie porażka - kierownik na papierze, a zmiany i godziny pracy jak konsultant. Powiedzieli, ze nie są w stanie zapłacić tyle ile bym chciała, no cóż... pracę mam więc nie będę rozpaczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 13:20 mozesz cos wiecej napisać? ile zaproponowali? co mówili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.telpol.net.pl 07.02.07, 13:49 An_ki napisz jak wyglądało spotkanie i rozmowa oraz jakie testy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An_ki Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:46 Spotkanie jak najbardziej pozytywnie, trzy osoby przeprowadzające "zajęcia", 9 osób "testowanych" (wymieszani kierownicy i sprzedawcy). Każdy mówi coś o sobie, potem jedno "zadanie" w grupach. Następnie jeszcze indywidualne rozmówki krótkie i w tym czasei można zadać jakieś pytania. Klimat na prawdę w porządku. No ale... punkt sprzedaży kilka m kw. trzech sprzedawców i jeden pseudokierownik - piszę pseudo, bo jak pracowałam w Orange to tam kierownik był od pon-pią 9-17ej i tyle. A tu pracujesz w świątki, piątki i na zmiany. A co do kasy to napiszę tak: chciałam 2000 netto podstawy, ale powiedzieli że nie ma szans. I w takiej sytuacji nie opłaca mi się zmieniać pracy bo mam niedużo mniej, a od 8 do 16ej i bez weekendów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemiec Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.net.pulawy.pl 08.02.07, 09:38 na zwyklym sprzedawcy 2K pln BRUTTO + prowizje, mysle ze jest to wiecej niz w innych salonach.oczywiscie mozna liczyc na dodatek z prowizji... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: Czy ktos pracuje w P4? 08.02.07, 11:08 Nie więcej niż w innych - jeżeli Tobie to odpowiada to ok. Ja po prostu już przerabiałam pracę w salonie i wiem czego nie chcę już robić. A napewno nie jest to praca w weekendy za mniej niż 2500zł. pewnej kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
warta20 Re: Czy ktos pracuje w P4? 07.02.07, 15:22 Byłem dziś na spotkaniu odnośnie stanowiska – kierownik, generalnie dołączam się do powyższego postu An_ki i potwierdzam - porażka. Finanse niesatysfakcjonujące, praca po 6 dni w tygodniu (6-7h dziennie) na wyspach w Media Marktach i Saturnach. Wyspa to trzech sprzedawców + (pseudo)kierownik, przy takiej ilości osób praktycznie wszystkie weekendy będzie trzeba pracować, a już na pewno w pierwszych miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 15:30 No i dzieki Bogu, ze nie poszłam na tą rozmowę-szkoda czasu i atłasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medyk Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.telpol.net.pl 07.02.07, 15:53 warta20 jaka stawka została ci zaproponowana na stanowisku Kierowniczym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 07.02.07, 20:34 potwierdzam, na stanowisko sprzedawcy rozmowa indentyczna, praca 6dni w tygodniu, przez pierwsze 2-3 miesiace wszystkie wekendy, praca w Empiku, wynagrodzenia nie podali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 21:21 a w jakim miescie i czy to praca w salonie firmowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaszana no niexla IP: *.lodz.mm.pl 08.02.07, 00:04 kaszana...jeśli to co piszecie jest prawdą, to niezła kaszana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: no niexla IP: *.zax.pl 08.02.07, 07:14 Empik wydziela kawałek ( nie wiem jak duzy) miejsca, zatrudnienie przez Empik , salony samodzielne tez maja byc, ale w późniejszym czasie, Kraków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: no niexla IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.07, 08:13 Jak to co piszecie jest prawdą - no to ... Ale ide zaraz na rozmową to się wszystkiego dowiem, czy naprawde warto zmieniac pracę. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
annna84 Re: no niexla 08.02.07, 11:03 Chyba przestaje żałować, że mnie nie zaprosili na rozmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: no niexla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:53 No to jak nie dali 2000 netto na kierownika to ile dają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pachrus p4 IP: *.lublin.mm.pl 08.02.07, 17:01 Z tego co piszecie to tak różowo nie jest jak mozna by rzecz.Nowy operator,nowe standarty,a robota ta sama za takie same pieniadze.Przezyc ,przezyjecie,ale postarajcie sie z takich pieniedzy np. na mieszkanie zarobic....15 lat zaciskania pasa?...lubie nasz kraj,ale chyba bez wzajemnosci..Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: p4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:41 Ja ide w poniedzialek na assessment na kierownika punktu sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: p4 IP: 83.238.224.* 08.02.07, 21:48 Jestem właśnie po rozmowie na stanowisko kierownika. Generalnie firma "bardzo skryta", gdyż prowadzący za dużo nie wiedzą o firmie, nawet w kwestii, jak dokładnie ma wyglądać stoisko, hmmm. Podobno to działania marketingowe, które mają dać wymierny skutek - masowe zainteresowanie. W zasadzie, zaczną grać w otwarte karty tuż przed otwarciem punktów sprzedaży. Idąc na rozmowe, pamiętajcie; przygotujcie się do rozmowy o sobie, sprzedajcie się jaknajlepiej, na kwestionariuszu będą pytania dotyczące "czego najbardziej nie lubicie w swojej pracy i dlaczego"?, oraz "jakie są twoje oczekiwania" (czy coś w tym rodzaj). Przy każdym pytaniu będzie określone, iż należy podać np. 5 przykładów - radzę na każde odpowiedzieć, to podobną wpływa na Waszą ocenę :D. A potem scenki - i tu pewnie na każde wymyślają coś innego (tutaj też radzej trzeba być aktywnym :D). Praca 2 zmianowa po 7 godzin, również w weekendy (w zasadzie w takich samych porach jak są otwarte centra handlowe). To chyba na tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: p4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 23:02 Czyli jeśli np. centrum handlowe otwarte jest od 10 do 20 i na weendzie podobnie to kierownik musi byc na każdym weekendzie? Mówili coś bliżej jakby praca wyglądała na stanowisku kierownika? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystry Re: p4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:36 Ja również słyszałem że te wysepki mają być między innymi w empikach. A pracuje ktoś u innych operatorów na takich wysepkach? Może podzieli się ktoś wiedzą jak wyglada taka praca kierownika takiego punktu sprzedaży? Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1976 Re: p4 09.02.07, 12:22 Ja pracuję na wysepce w Media Markt na Erze. U nas nie ma żadnego kierownika. Na punkcie pracują dwie osoby i wystarczy. Praca w godzinach otwarcia marketu. Myakurat pracujemy 2 dni w pracy, 2 wolne. Dziwi mnie liczba osób zatrudnianych przez P4 byle tylko później osoby te nie straciły pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: p4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:34 i taka praca moze byc? nie meczy Cie taki dzien caly w pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medyk Re: p4 IP: *.telpol.net.pl 09.02.07, 12:49 do ewcia1976 mówisz że pracują tylko 2 osoby dwa na dwa .A co w przypadku choroby, urlopu jednej z was ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an_ki Re: p4 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 15:19 Z tego co pytałam na rozmowie to ma byc do 12 metrów kw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: p4 IP: *.zax.pl 12.02.07, 10:08 czy ktos ma wieści na temat nstepnego etapu rekrutacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: p4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 10:21 Nie mówili jak długo trzeba czekac od assessmentu do informacji zwrotnej o wynikach pierwszego etapu? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: p4 12.02.07, 12:20 Powinniście już otrzymac informacje co do dalszych etapów, nie wiem jak jest jak jogoś odrzucają - w sumie też powinni dać znać. Ja im podziękowałam - zabawa nie dla mnie. Powodzenia wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: p4 IP: *.zax.pl 16.02.07, 17:06 czy ktos juz dostał odpowiedz w spawie III etapu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babo Re: p4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:38 a jaki ma byc 3 etap? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Cała prawda o rozmowie kwalifikacyjnej - P4 IP: *.aster.pl 18.02.07, 14:49 Cześć, byłem na rozmowie kwalifikacyjnej (stanowisko -wg ogłoszenia - kierownik autoryzowanego punktu sprzedaży). PORAŻKA! Jestem osobą z kilkuletnim doświadczeniem na stanowiskach kierowniczych i takiego nieprofesjonalizmu jeszcze nigdy nie widziałem! Nabór prowadzi firma ARTERIA S.A. na zlecenie P4. Spółka szczycąca się na swoich stronach www wejściem na giełdę, działa na rynku outsourcingu, obroty roczne - 600-800 mln PLN w perspektywie 2- 3 lat. I oto, jak wygląda nabór: 1. "Rozmowa" odbywa się w małym obskórnym pokoiku 2. "Rozmowę" prowadzi pseudo HR-owiec - gość w wymiętej, przepoconej brudnej koszuli (nawet na mnie zrobiło to okropne wrażenie), brudne paznokcie, kark zamiast szyi. Gość do rozmowy zupełnie niepzygotowany, nie miał nawet planu rozmowy rektutacyjnej. Nie zapoznał się z moim CV i listem motywacyjnym (obciach). 3. Na początek rzucił mi przed nos do wypełnienia formularz. 4. Potem krótka "rozmowa" - niestety człowiek ten nie rozumiał o czym do niego mówię - juz nie raz sam rektutowałem i od razu można bylo wyczuć, iż gość nie ma pojęcia o sprzedaży, handlu, kierowaniu zespołem i, co najwazniejsze, rerutacją itd. 5. W czasie pseudo rozmowy gość odbierał telefon, co, jak każdy HR wie, jest niedopuszczalne. 5. W ogłoszeniu - kierownik autoryzowanego punku sprzedaży - okazuje się jednak, iż sprzedaż będzie na wyspach (!!!) położonych w MM tudzież innych miejscach. Ich reklama (nadchodzi 4.com) - dziwna ale intrygująca, ale jak widać nie radzą sobie z całą, najbardziej istotną, resztą. Firma z takim podobno zapleczem finasowym, a nie stać ich na porządną rektutację i na salony z prawdziwego zdarzenia... Już wiele widziałem, ale takiego braku profesjonalizmu - nie. Osobiście, jako doświadczony kierownik z kilkuletnim doświadczeniem w handlu - ODRADZAM!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A P4 IP: *.zax.pl 18.02.07, 15:13 w moim przypadku rekrutacje przeprowadzała firma P4 na stanowiska do Empiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibbi Re: P4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 21:56 Ja równiez byłem na rozmowie i mam podobne odczucia - żenua i porażka. Spotkanie grupowe, pseduoassesment, na którym koles przez 80 % czasu opowiadał jaka to jest super firma i jakich ludzi potrzebuje a my w tym trakcie mieliśmy wypełnić ankiete. A na rozmowe trzebabylo wziasc swoje cv i do tych ankiet podpinali cv bo oczywiscie wczesniej nie widzieli cv kandydatów. Porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek alcatraz to IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.07, 20:10 niezła jazda z tym p4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasie alcatraz a to znalazłem na ich stronie IP: *.gdynia.mm.pl 19.02.07, 20:13 www.p4.pl/historia.htm BUAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
pigeon23 Re: a to znalazłem na ich stronie 24.02.07, 17:36 żenada! mam nadzieję, że nikt w te bzdury nie uwierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdaop4 P4 zatrudnienie 1/2 etatu i 650 brutto a nie 2000 IP: *.icpnet.pl 19.02.07, 21:57 Rozmawialem z przynajmniej trzema osobami z Poznania, ktore poszly na rozmowe o prace jakos sprzedawca w P4. Zatrudnienie na 1/2 etatu i 650zl BRUTTO. Przy takich warunkach nawet kierownik nie dostanie 2000 i to brutto. Ktos kto pisze o 2000 netto dla kierownika robi sobie jaja albo ma nie po kolei w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pe4 Re: P4 zatrudnienie 1/2 etatu i 650 brutto a nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 09:48 jak to 650 zł brutto????jaja sobie robia????załosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdaop4 Re: P4 zatrudnienie 1/2 etatu i 650 brutto a nie IP: *.icpnet.pl 20.02.07, 16:41 650 brutto ale to 1/2 etatu, a nie pelny etat. Jak znam zycie to bedzie pelno nadgodzin, za ktore nie zaplaca, tak jak podobno w empiku. Przy czym nalezy dodac, ze to info od ludzi z Poznania, byc moze w Warszawie placa wiecej, tyle ze co z tego jak tam koszty zycia wyzsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: P4 zatrudnienie 1/2 etatu i 650 brutto a nie IP: *.crowley.pl 20.02.07, 22:49 a czy osoba z wada wymowy (seplenie) ma szanse na dostanie takiej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał kto tam bedzie pracowal, za taka kase? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 10:42 Zycze powodzenia firmie P4, jesli rezeczywiscie tyle proponuja. Co to bedzie za standart obslugi, jesli tak zamiezaja tarakrowac placowo pracownikow to co bedzie z klienatami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble ble Re: kto tam bedzie pracowal, za taka kase? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 13:10 a kogo pracownik obchodzi???klient nasz pan.co tam piniądze ,najważniejsze że robota jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.bmj.net.pl 21.02.07, 13:28 Witam Czy z okolic Katowic się dostał ?, mam małe pytanko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.bmj.net.pl 21.02.07, 13:29 > Witam > Czy z okolic Katowic się dostał ?, mam małe pytanko... oczywiście pytanie miało brzmieć: Czy ktoś z okolic....? przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobsko Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 21:42 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babsko Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:17 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 22.02.07, 20:43 zadnych nowych wieści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 23.02.07, 18:27 moja rozmowa była 6 lutego, osoby rekrutujace zapowiedziały, ze odpowedzidz na tak lub nie bedzie do 2 tygodni. Do dziś zadnej odp nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: att Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.bmj.net.pl 23.02.07, 19:51 mi odpowiedzieli, że przyjmują mnie i ma się ze mną skontaktować ktoś w sprawie szkolenia 2marca - teraz czekam na telefon... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:10 a gdzie ma byc to szkolenie? w wawie moze? i kiedy tam jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: att Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.bmj.net.pl 23.02.07, 20:12 tak, w Wa-wie, pojadę jak zadzwonią z szczegółami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:14 i 1.03 tam jedziesz? a przysłali Ci juz dokumenty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:28 to gdzie macie szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: att Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.bmj.net.pl 23.02.07, 20:36 Przecież pisałem, że w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 20:32 A z jakiego regionu jesteś? Mówili Ci coś więcej gdzie bedziesz pracował (tzn. wyspeka w jakim markecie/ sklepie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: att Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.bmj.net.pl 23.02.07, 20:36 Śląskie, mówili gdzie mam pracować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 08:15 a mowili ilema trwac szkolenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 12:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LULA Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.toya.net.pl 25.02.07, 22:13 HEJ CZY KTOS MÓGŁBY MI POWIEDZIEĆ CO TO SĄ ZA SCENKI NA ROZMOWIE W P4?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 14:25 moja rozmowa była 09.02(kielce)mieli oddzwonić na tak lub nie w ciągu tygodnia ale do tej pory nic.kartka papieru kilka pytań np.doświadczenie w handlu,wykształcenie,5 zdań co lubisz robić w pracy, 5 czego nie lubisz.później odp na pytania np.twoja pasja i doświadczenie w handlu. 2000zł brutto plus prowizja. musisz podpisać 60 umów na m-c. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.zax.pl 26.02.07, 15:26 a jak sie sie nie podpisze 60 umów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 20:42 no wlasnie a co jak sie nie podpisze? wylot? brak premii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żaneta Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 11:42 też o to pytalismy i odp."na pewno nie będziemy trzymac takich osob" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.avamex.com.pl 27.02.07, 11:49 ale skąd oni wzieli te 60 umów, to mam byc praca na wysepce czy w salonie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Czy ktos pracuje w P4? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.07, 22:23 up Odpowiedz Link Zgłoś