martin257 06.02.07, 16:42 Bardzo proszę o każdą informację na temat tej firmy.Jak się tam pracuje,jaka kadra,zarobki?z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 10.02.07, 21:30 lipa ci powiem.kretacze i złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik centrali Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:19 A dał Ci kiedyś ktoś z liścia?? Jestem ciekawy skąd masz takie informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handlowiec Kraków Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:06 Tak, pracuje w InPost, uważam, że Firma InPost jest uczciwą firmą, dzialająca na jasno określonych zasadach. Komentarze, że firma to krętacze i złodzieje sa bardzo nie na miejscu i świadczą o statusie intelektualnym osoby, ktora tak sie wypowiada, przejawia sie w tym całkowity brak wiedzy na temat firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Handlowiec Kraków Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:09 Na forum nie udziela sie informacji na temat zarobków, na temat zatrudnionych pracowników. osoba zainteresowana praca w InPost moze zlozyc swoja aplikacje przez strone internetowa, aplikacje sa przeglądane, kontaktujemy sie z wybranymi kandydatami. Ilosc pracowników z miesiąca na miesiac wzrasta co swiadczy o rozwoju firmy i satysfakcji tam ludzi pracujacych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyinpost Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.devs.futuro.pl 13.02.07, 09:44 tak, to oszuści i złodzieje a ostatnie 3 posty napisała 1 i ta sama osoba, która być może jest udziałowcxem czy kimś takim, nieważne. ważne że płacą mało, to że ciągle poszukują pracowników to fakt, ale dlatego że pracownicy uciekają :nadgodziny, niejasności w umowie itd. nie chce mi się więcej opisywać, bo i tak zaraz posypią się posty od tej osoby pwoyżej która będzie wychwalała w niebiosa tą firmę. sam zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.plock.mm.pl 13.02.07, 17:52 zgadzam sie z Toba, firma do bani, zarobki smieszne, olewanie pracownikow i klientow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.sysnet.pl 14.02.07, 08:15 do antyinpost...widać że nie wiesz nic o tej firmie,pewnie zatrudniłeś się i myślałeś że pieniądze same ci na konto wpłyną a tu niespodzianka TRZEBA PRACOWAĆ!!!! ja jestem zadowolony z pracy w InPost dostałę umowe o prace i jakoś daje rade z terenami - wystarczy chwile pomyśleć...no cóż najwidoczniej Tobie to przychodzi z trudem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyinpost do bobas.. IP: *.devs.futuro.pl 14.02.07, 09:01 to może pochwal sie ile zarabiasz? hmmm? tylko pisz prawdę a nie zmyślaj!!! jak dla mnie no comment: z dala od in post. nie jestem leniem, jestem osobą pracownitą, znającą swoją wartośc, ale dla oszustów pracować nie będę , nigdy!!!! z myśleniem nie mam problemów, dlatego właśnie tam już nie pracuję, lepiej Ty pomyśl chociaż raz zanim napiszesz takie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme inpost 14.02.07, 15:03 firma inpost daje umowe zlecenie z dwutygodniowym wypowiedzeniem!tego nawet hipermarkety niewymyśliły.firma oszukuje i kręci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobas Re: do bobas.. IP: *.sysnet.pl 20.02.07, 11:28 widze ze bardzo interesuje cie kwota, a co medal mi dasz ze mi do 1go starcza?- powinienes wiedzeć ile zarabia listonosz skoro pracowałes w inpost he... jak ci mało to trza sie było uczyć na prawnika miałbyś kasy jak lodu a nie ty za roznoszenie listów chcesz miliony...ty w posce żyjesz obudź sie halooo Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 13.02.07, 18:55 Tez mnie temat interesuje. Jesli firma jest uczciwa to prosze o informacje na temat zarobkow (bo jesli wszyskto jest ok, to niby skad tajemnica?). Jak rozliczane sa nadgodziny? Czy umowa jest o prace czy to jakies kombinowanie i krecenie z dzialalnoscia gospodarcza czy zleceniami? Z gory dzieki, bo chyba kompetenta w tym wzgledzie osoba odwiedzila forum. Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 13.02.07, 20:20 FIRMA TA JEST NIEWYPŁACALNA.PONAD 3 MIESIĄCE NIEMA MI KTO WYPŁACIC 60 ZŁ.DODATKOWO FIRMA TA ŻĄDA WYPEŁNIENIA WEKSLA NA POWIERZONY SPRZĘT.jak w pioerwszy dzień dostałem listy do rozniesienia to teren na jakim mioałem pracować wynosił jakieś 15 km.niebyłem w stanie tego roznieść.Ludzie nie idżcie TAM!!!!!NIE dla pracy w INPOST! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: operacyjny sz-n Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.sysnet.pl 20.02.07, 10:53 pewnie że każą podpisać weksel!!! Myślałes j.....e że dostaniesz gps torbe i inne rzeczy i wezmiesz je sobie do domu i sprzedasz w lombardzie!!! Widać że to była twoja pierwsza praca i pewnie ostatnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme [...] 13.02.07, 20:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
0tdr0 Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 13.02.07, 23:35 No to nieladnie. No i skoro wypowiedzenie to jak sie to ma do prawa pracy i umowy o prace? To, ze rejony sa nie do obrobienia w ciagu 8h- to Poczta Polska tez sie tak wycwanila. Moze wkrotce jako kolejna firma bedzie musiala placic za niewyplacanie kasy za goddziny nadliczbowe. Miejmy nadzieje, ze jej nasladowcow tez to czeka. Co na to wwszystko Pan lub Pani z Inpostu? Mysle, ze skoro firma zadbala o PR podczas wejscia na rynek, to i teraz pewne niejasnosci rozwieje. Chyba, ze sie myle i forum jako publiczne miejsce wymiany pogladow jest jej niegodne- wtedy wiadomo co sadzic o niej moga potencjalni klienci czy pracownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to barany ..e [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme inpost 20.02.07, 15:30 ja niemyśle ze dostane miliony baranie gupi,ale tu chodzi o to że wogóle nie zapłacili Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 20.02.07, 15:40 ten gość z fibry to niezły złodziej,miałem 16 lat wtedy...w biurze na ul.pana tadeusza dostałem 1000 ulotek firmy Hit z ''FIBRY'' i w formacie a4 i roznieść to za 30 zł.burak Odpowiedz Link Zgłoś
zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 20.02.07, 15:42 zapomniałem dodać link do tego pana z fibry co musiałem rozniesc tyle ulotek za grosze złodzieje: inpost.pl/index.php?act=read&cat=30 Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiuszzlotnik Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 20.09.21, 17:46 Zdecydowanie nie polecam ani pracy, ani korzystania z tej firmy. To oszuści. Nie wypłacą wynagrodzenia, sam widziałem jak kombinują co do niektórych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś