Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Czy ktoś pracuje w InPOST ??

06.02.07, 16:42
    Bardzo proszę o każdą informację na temat tej firmy.Jak się tam pracuje,jaka
    kadra,zarobki?z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 10.02.07, 21:30
        lipa ci powiem.kretacze i złodzieje
        • Gość: Pracownik centrali Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:19
          A dał Ci kiedyś ktoś z liścia?? Jestem ciekawy skąd masz takie informacje??
      • Gość: Handlowiec Kraków Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:06
        Tak, pracuje w InPost, uważam, że Firma InPost jest uczciwą firmą, dzialająca
        na jasno określonych zasadach. Komentarze, że firma to krętacze i złodzieje sa
        bardzo nie na miejscu i świadczą o statusie intelektualnym osoby, ktora tak sie
        wypowiada, przejawia sie w tym całkowity brak wiedzy na temat firmy.
      • Gość: Handlowiec Kraków Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 08:09
        Na forum nie udziela sie informacji na temat zarobków, na temat zatrudnionych
        pracowników. osoba zainteresowana praca w InPost moze zlozyc swoja aplikacje
        przez strone internetowa, aplikacje sa przeglądane, kontaktujemy sie z
        wybranymi kandydatami. Ilosc pracowników z miesiąca na miesiac wzrasta co
        swiadczy o rozwoju firmy i satysfakcji tam ludzi pracujacych.
        • Gość: antyinpost Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.devs.futuro.pl 13.02.07, 09:44
          tak, to oszuści i złodzieje a ostatnie 3 posty napisała 1 i ta sama osoba,
          która być może jest udziałowcxem czy kimś takim, nieważne.
          ważne że płacą mało, to że ciągle poszukują pracowników to fakt, ale dlatego że
          pracownicy uciekają :nadgodziny, niejasności w umowie itd.
          nie chce mi się więcej opisywać, bo i tak zaraz posypią się posty od tej osoby
          pwoyżej która będzie wychwalała w niebiosa tą firmę. sam zobaczysz...
          • Gość: a Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.plock.mm.pl 13.02.07, 17:52
            zgadzam sie z Toba, firma do bani, zarobki smieszne, olewanie pracownikow i
            klientow
          • Gość: bobas Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.sysnet.pl 14.02.07, 08:15
            do antyinpost...widać że nie wiesz nic o tej firmie,pewnie zatrudniłeś się i
            myślałeś że pieniądze same ci na konto wpłyną a tu niespodzianka TRZEBA
            PRACOWAĆ!!!! ja jestem zadowolony z pracy w InPost dostałę umowe o prace i
            jakoś daje rade z terenami - wystarczy chwile pomyśleć...no cóż najwidoczniej
            Tobie to przychodzi z trudem...
            • Gość: antyinpost do bobas.. IP: *.devs.futuro.pl 14.02.07, 09:01
              to może pochwal sie ile zarabiasz? hmmm? tylko pisz prawdę a nie zmyślaj!!! jak
              dla mnie no comment: z dala od in post. nie jestem leniem, jestem osobą
              pracownitą, znającą swoją wartośc, ale dla oszustów pracować nie będę ,
              nigdy!!!!
              z myśleniem nie mam problemów, dlatego właśnie tam już nie pracuję, lepiej Ty
              pomyśl chociaż raz zanim napiszesz takie brednie.
              • zatopicplatforme inpost 14.02.07, 15:03
                firma inpost daje umowe zlecenie z dwutygodniowym wypowiedzeniem!tego nawet hipermarkety niewymyśliły.firma oszukuje i kręci
              • Gość: bobas Re: do bobas.. IP: *.sysnet.pl 20.02.07, 11:28
                widze ze bardzo interesuje cie kwota, a co medal mi dasz ze mi do 1go starcza?-
                powinienes wiedzeć ile zarabia listonosz skoro pracowałes w inpost he... jak ci
                mało to trza sie było uczyć na prawnika miałbyś kasy jak lodu a nie ty za
                roznoszenie listów chcesz miliony...ty w posce żyjesz obudź sie halooo
        • 0tdr0 Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 13.02.07, 18:55
          Tez mnie temat interesuje. Jesli firma jest uczciwa to prosze o informacje na
          temat zarobkow (bo jesli wszyskto jest ok, to niby skad tajemnica?). Jak
          rozliczane sa nadgodziny? Czy umowa jest o prace czy to jakies kombinowanie i
          krecenie z dzialalnoscia gospodarcza czy zleceniami? Z gory dzieki, bo chyba
          kompetenta w tym wzgledzie osoba odwiedzila forum.
          • zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 13.02.07, 20:20
            FIRMA TA JEST NIEWYPŁACALNA.PONAD 3 MIESIĄCE NIEMA MI KTO WYPŁACIC 60 ZŁ.DODATKOWO FIRMA TA ŻĄDA WYPEŁNIENIA WEKSLA NA POWIERZONY SPRZĘT.jak w pioerwszy dzień dostałem listy do rozniesienia to teren na jakim mioałem pracować wynosił jakieś 15 km.niebyłem w stanie tego roznieść.Ludzie nie idżcie TAM!!!!!NIE dla pracy w INPOST!
            • Gość: operacyjny sz-n Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? IP: *.sysnet.pl 20.02.07, 10:53
              pewnie że każą podpisać weksel!!!
              Myślałes j.....e że dostaniesz gps torbe i inne rzeczy i wezmiesz je sobie do
              domu i sprzedasz w lombardzie!!!
              Widać że to była twoja pierwsza praca i pewnie ostatnia ;)
          • zatopicplatforme [...] 13.02.07, 20:24
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • 0tdr0 Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 13.02.07, 23:35
              No to nieladnie. No i skoro wypowiedzenie to jak sie to ma do prawa pracy i
              umowy o prace?
              To, ze rejony sa nie do obrobienia w ciagu 8h- to Poczta Polska tez sie tak
              wycwanila. Moze wkrotce jako kolejna firma bedzie musiala placic za
              niewyplacanie kasy za goddziny nadliczbowe. Miejmy nadzieje, ze jej nasladowcow
              tez to czeka.

Co na to wwszystko Pan lub Pani z Inpostu? Mysle, ze skoro firma zadbala o PR
              podczas wejscia na rynek, to i teraz pewne niejasnosci rozwieje. Chyba, ze sie
              myle i forum jako publiczne miejsce wymiany pogladow jest jej niegodne- wtedy
              wiadomo co sadzic o niej moga potencjalni klienci czy pracownicy.
              • Gość: to barany ..e [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 12:39
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • zatopicplatforme inpost 20.02.07, 15:30
                  ja niemyśle ze dostane miliony baranie gupi,ale tu chodzi o to że wogóle nie zapłacili
      • zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 20.02.07, 15:40
        ten gość z fibry to niezły złodziej,miałem 16 lat wtedy...w biurze na ul.pana tadeusza dostałem 1000 ulotek firmy Hit z ''FIBRY'' i w formacie a4 i roznieść to za 30 zł.burak
      • zatopicplatforme Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 20.02.07, 15:42
        zapomniałem dodać link do tego pana z fibry co musiałem rozniesc tyle ulotek za grosze złodzieje:
        inpost.pl/index.php?act=read&cat=30
      • arkadiuszzlotnik Re: Czy ktoś pracuje w InPOST ?? 20.09.21, 17:46
        Zdecydowanie nie polecam ani pracy, ani korzystania z tej firmy. To oszuści. Nie wypłacą wynagrodzenia, sam widziałem jak kombinują co do niektórych pracowników.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka