Gość: Zibi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:53 Witam, tak jak w temacie- czy wie ktoś na czym polega praca na stanowisku: Kieroniwk Biura Obsługi Klienta w DITEL S.A.? Jaka jest atmosfera, zarobki itd.? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bizzy Re: Kierownik Biura Obsługi Klienta DITEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 12:37 A czy ktoś pracuje w tej firmie jako TRENER? Może ktoś przybliżyć jak wyglada praca w tej firmie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Kierownik Biura Obsługi Klienta DITEL IP: *.chello.pl 13.02.07, 17:53 ale beka z tym ditlem...robi szeroko zakrojoną rekrutację, ponieważ wiele osób się pozwalniało, dowodem na to jest też moja skromna osoba. fakt, z wydawnictw któr mają żółte strony to lepsze wydawnictwo. kierownik biura zajmuję się w zasadzie sprawami administracyjno-finansowymi dzialalności biura regionalnego, aczkolwiek jest niedecyzyjny w podejmowaniu decyzji dot. pracowników, wszystkie dokumenty muszą być wysyłane do centrali w warszawie plus akceptacja kierownika sprzedaży w regionie, któemu ów kierownik biura obslugi klienta podlega. pensja ok 3500-4000 brutto plus slużbowy tel. plus służbowe auto z limitem, jeśli chodzi o trenera to na tym stanowisku byla rotacja jak na karuzeli, prowadzi szkolenia dla handlowców, kasa negocjowana chyba indywidualnie,pracowałem w ditlu 3 lata, ta firma wiele mi dała, jednak cieszę się, że ten etap mam już za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizzy Re: Kierownik Biura Obsługi Klienta DITEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 23:10 Dzieki za odpowiedz. A nie wiesz moze czy osoba na stanowisku: trenera, zajmowala sie rowniez rekrutacja? Bo tak bylo napisane w ogl, ze szukaja osoby, ktora bedzie zajmowala sie rekrutacja, szkoleniami i motywowaniem pracownikow. Na ile to wszystko jest prawda? I czy wogole prace na stanowisku trenera w tej firmie mozesz polecic? Wiesz moze jakie sa warunki finansowe? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: Kierownik Biura Obsługi Klienta DITEL IP: *.chello.pl 14.02.07, 23:00 w latach 2003-2006 taka osoba nie zajmowala się rekrutacją tylko "motywowaniem" pracowników, raz w miesiącu odwiedzała jakiś oddział, napewno będziesz prowadził szkolenia, jednak o rekrutacji zapomnij, co do pensji to przecież ci napisałem jest negcowana indywiduialnie, podpowiem ci, żebyś zaczynał od 5500 brutto w górę, dostaniesz też auto i tel. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś