Gość: janek mce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:18 zna ktos moze ta firme? jest z Katowic z ulicy moniuszki mam przyjsc na rozmowe w sprawie pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: Ataxo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:28 w Katowicach na Moniuszki to tylko znam szkołę Poligloci&Europol. radzę się wystrzegać!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: Ataxo? IP: *.wroclaw.mm.pl 22.02.07, 21:57 na rozmowie w nowym oddziale firmy w innym mieście - umowa zlecenie 600 zł + doadtek miesieczny + to co sprzedasz, podobno konsultanci zarabiaja tam od 1000 do kilku tysiecy, a praca, dzownienie z ksiązki telefonicznej i bazy+własna inwencja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sihajaa@op.pl Re: Ataxo? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 17:24 Hej, chciałem zapytać czy byłeś na tej rozmowie, jak to wyglądało i czy ewentualnie zacząłeś pracować u nich i czy jesteś zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia Re: Ataxo? IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 13:33 Podnośzę. jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna, jakie warunki. chodzi mi o ataxo na dąbrówki, praca telemarketera praca.gratka.pl/pracownik/szukaj/tresc/telesprzedawca-519514.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axe Re: Ataxo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 18:10 podstawa 900 brutto, za spelnienie planu + 200 zl brutto, potem procenty od sprzedazy fajni ludzie, dobra atmosfera jak jest sie dobrym mozna zarobic calkiem przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś