Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Urząd Statystyczny-praca

IP: *.stk.vectranet.pl 24.03.07, 18:55
    Witam,czy ktoś pracuje w Urzędzie Statystycznym i mógłby poinformowac mnie-
    jakie sa zarobki,atmosfera,możliwości awansu...(na stanowisku referenta)
    Obserwuj wątek
      • Gość: :p Re: Urząd Statystyczny-praca IP: 83.238.214.* 24.03.07, 21:16
        na start ok. 1100-1200 brutto

to administracja rzadowa, wiec majatku sie nie dorobisz

poszukaj czego innego
      • Gość: Kaja Re: Urząd Statystyczny-praca IP: *.stk.vectranet.pl 25.03.07, 10:51
        Dzięki za odpowiedź.Mam jeszcze pytanko-czy do US jest test czy tylko rozmowa
        kwal.?
      • Gość: Kaja Re: Urząd Statystyczny-praca IP: *.stk.vectranet.pl 26.03.07, 17:43
      • Gość: min Re: Urząd Statystyczny-praca IP: *.chello.pl 26.03.07, 22:13
        jesli chodzi o test to nie ma reguly. najlepiej zadzwon i zapytaj w kadrach.
      • Gość: PSonic Re: Urząd Statystyczny-praca IP: *.koba.pl 27.03.07, 11:33
        Witam, Pracowałam tam 3 miesiące. Atmosfera luźna .. same panie Mirki i inne
        Władzie. W moim przypadku była to krótka rozmowa kwalifikacyjna a zarabiałam
        730zł na rękę. Ciekawe jest to, że jest tam częsty nabór na różnych referentów a
        to z tego powodu, że młodzi ludzie nie wytrzymują w tej monotonii dłużej niż
        okres próbny. Jeśli szukasz stabilizacji, lubisz monotonie to polecam. Pozdrawiam
      • Gość: Kaja Re: Urząd Statystyczny-praca IP: *.stk.vectranet.pl 27.03.07, 11:57
        Witam,serdecznie dziękuję za informacje.To naprawdę pensja nie ciekawa...ale są
        jakieś możliwości rozwoju i podwyżki?
        • Gość: :-) Re: Urząd Statystyczny-praca IP: 83.238.214.* 27.03.07, 16:11
          jak podwyzka to tak skromna ze nawet nie zauwazysz

NIE PCHAJ SIę W óGOLE DO BUDżETóWKI! Administracje rządową w terenie omijaj
          szerokim łukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka