Gość: krzysztof Polaków praca nie bawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:29 Praca w Polsce jest przeważnie bezsensowna,nie dająca satysfakcji i nisko płatna.Jeśli ktoś jest pracowity i uczciwy to na pewno w Polsce niczego się nie dorobi.Sukces finansowy osiągają głownie miernoty bez zahamowań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldeck Polacy najinteligentniejsi? buhahahaha IP: *.satfilm.net.pl 20.04.07, 20:29 Polacy najinteligentniejsi? buhahahaha Dawno nie czytałem takiego steku bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor100@gazeta.p paranoja!!! IP: *.mlyniec.gda.pl 20.04.07, 20:33 lubię swoją prace za 900 zł na ręke .he no duńczyk tak nie odpowie chyba jeśly by mu się zaproponowało taka kaskę za pracę i co sie dziwic polakowi .Poza tem ...ja zapieprzam po10 godzin jako PH zadaża sie że i 12 ale zaczynam w tym zawodzie i chce się pokazać z jak najlepszej strony za to żaycie osobiste legło w gruzach i tylko zapieprzam jak durny -za kaskę 2.2 netto to chyba nie jest bajeczka?:-) i powód do kochania pracy -bo pracować lubię ale gdy wiem za co a jak mam 2,2 a śniadanie jem na kolanie -byle co byle tylko przeżuc najdobniej jak się da jak zdązę i klocka zaraz jeszcze tylko kilka punktów i szczanie przydeptywanie za chwile jeszcze tylko...:-)no w morde nie napisze że lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Murzn z Jabila Polaków praca nie bawi IP: *.tktelekom.pl 20.04.07, 21:47 Zgadza sie.I całkiem słusznie Polacy nienawidza swej pracy.Nędznie płatna,szefowie zazwyczaj debile,brak mozliwosci awansu,na stołkach same przydupasy.Pracuję w firmie elektronicznej JABIL w Kwidzynie- ŚREDNIOWIECZE!!!!Pracownicy traktowani są jak szmaty i rżnieci na uposażeniach,traktowani jesteśmy jak przygłupy.I jak można kochać swoją firme skoro do pracy idzie się z obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nienawisc do guw [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Re: mnia paraca bawila IP: *.socal.res.rr.com 20.04.07, 22:18 mieszkam w Stanach od 17 lat , ostatnie 7 lat do konca lutego pracowalem w finasach (MBA)w laboratorium naukowym ( 300 ludzi), praca fantastyczna , placili okolo 70 tys na rok co nie jest zawrotna kwota w Kaliforni, ale ja juz w niedziele nie moglem sie doczekac poniedzialku, nie wiedzialem jednach ze to co bylo wyzwaniem przez tyle lat przerodzilo sie w chroniczny stress, i zdecydowalem zeby odejsc z firmy, mialem prestiz , odpowiedzialnosc i wysokie oceny pracy.Chce znalezc cos innego chyba tez w finansach, czyli mozna powiedziec poczatki dobre ale koniec nie taki jak mozna sobie zyczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Ja kocham swoja prace IP: *.hsd1.ca.comcast.net 20.04.07, 22:55 Ja kocham swoja prace Jestem katem w Arabii Saudyjskiej.. Oprocz scinania glow odcinam rownierz rece, wiec praca nie jest monotonna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro to Antypolskie gadanie, wszedzie jest tak samo IP: *.gdynia.mm.pl 20.04.07, 22:55 a taki artykul tuż po chwili euforii to jak zwykle antypolski prarolek strzelony przez Gazete Wyb w nasze podniesione głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina Re: to Antypolskie gadanie, wszedzie jest tak sam IP: *.k547.webspeed.dk 21.04.07, 01:06 w Dani to jak chinczycy -wszyscy na rowerach i tyraja od switu do nocy,bleee Odpowiedz Link Zgłoś