Gość: iska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 02:04 czy ktos z was pracuje w Skoku stefczyka? jak sie wam tam pracuje? co sadzicie o tej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czadorek Re: Skok Stefczyka IP: 85.128.107.* 03.05.07, 09:09 Otwórz stronę : www.niepracujwbanku.fora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta8310 Re: Skok Stefczyka 24.03.08, 11:30 Witam:) Ja pracuje w Skoku Stefczyka:) Przyznam,ze początki były trudne,ale teraz bardzo mi sie podoba:)) Jezeli masz jakies pytania to pytaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 13:18 czy w SKOKACH jest tzw. wysługa lat , czy sa kasy zapomogowo-pożyczkowe dla pracowników nieoprocentowane,tzw.wczasy pod grusza,od czego zależy wynagrodzenie,czy sa dodatkowe premie, tzw. trzynastki lub kwartalne,jak się pracuje w SKOK NIKE ,ile można zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Skok Stefczyka IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.08, 00:00 jak mozna sprawdzić przez internet ile sie ma an kącie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skok Stefczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:52 kąty są cztery...zazwyczaj, kont mozesz mieć ile chcesz, a o co konkretnie Tobie chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
stopkredyt Re: Skok Stefczyka 13.09.09, 22:42 ludzie prosze was niebiezcie kredytu w instytucji zwanej ,,skok stefczyka '' to jest dziadostwo oszustwo za wszystko odsetki mozecie do konca zycia niesplacic tego kredytu same haki sa i wszystko utrudniaja niebiezcie u nich kredytu bedziecie plakac i niewiezcie w ich ubezpieczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Skok Stefczyka IP: 94.254.210.* 05.03.10, 20:35 skok to nic innego jak szybko kolorowo okraść konsumenta czyli skok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: Skok Stefczyka IP: *.play-internet.pl 03.03.11, 10:04 szukam pracy,skończyłam prawo i jak na rynek pracy to jestem stara (45),bardzo bogatego doświadczenia zawodowego też nie mam raczej własna działalność i trochę w urzędzie dzielnicy (9m-cy)w wydziale prawnym.Będę wysyłać cv gdzie się da może napisz coś jeszcze o tym skoku czy szukają ludzi itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mychaa Re: Skok Stefczyka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.05.11, 13:14 Witam Czy nadal pracujesz w skok stefczyka??? Właśnie dostałam zaproszenie na rozmowę do Katowic. Będą sprawdzali predyspozycje do zawodu. Jak takie testy wyglądają??? Startowałam na najniższe stanowisko Z góry dziękuję za odp będę wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becia Re: Skok Stefczyka IP: *.rev.zagiel.com.pl 13.06.11, 14:11 czy ktoś z Łodzi jedzie na szkolenie do Władka 11 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.12, 16:59 Witaj, własnie zostałam zaproszona na rozmowe o prace do skoku powiedz mi prosze jak tam kształtuje sie kwestia wyngrodzenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pff Re: Skok Stefczyka IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.12, 12:21 Może po prostu zapytaj na rozmowie? Czy może błyśniesz argumentem, że chcesz kwotę X bo powiedzieli Ci na forum, że tyle się zarabia? Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik_roku_2008 Re: Skok Stefczyka 24.03.08, 16:37 Forum ma cel "tylko pytanie podstawowe - co niesie ze sobą praca w instytucjach finansowych; czy warto wiązać karierę z bankami ??" tylko, że jego nazwa już daje odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarekHelbin Złodzieje instytucji finansowych 2009r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.09, 20:16 ZŁODZIEJE INSTYTUCJI FINANSOWYCH 2009r. GRZEGORZ BIERECKI - Prezes Kasy Krajowej Roman Ludwik Sikora - obecny tymczasowy derektor SKOK Kopernik Jan Pilipas - Kasa Krajowa Lucjan Nowakowski - tymczasowy dyrektor SKOK Krzysztof Krynicki - Skok Stefczyka Michał Włoszczyk - Kasa Krajowa Jarosław Dębowski - Skok Stefczyka Piotr Sikora - tymczasowy zca dyrektora SKOK Wioletta Głąbała - Skok Stefczyka Ewa Roszkowska-Kleszcz - Skok Stefczyka Ludzi ci są zamieszani w różne afery gospodarcze w Polsce i pranie brudnych pieniędzy w Skok Stefczyka wiecej na: www.wolnykopernik.pl www.atfreeforum.com/wolnykopernik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Złodzieje instytucji finansowych 2009r. IP: *.146.75.41.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.09, 15:09 Zgadzam sie. Zatrudniaja swoich kumpli bez wyksztalcenia na polecienie Lecha Kaczynskiego. Bardzo dobrze ze bedzie kontrola tej instytucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlonek Re: Skok Stefczyka IP: *.net46.jasman.pl 17.06.09, 10:34 Czy w Polska jest podzielona na lepszych i gorszych członków . W oddziele w Jaśle twierdzą że oprocentowanie lokat podawane w internecie to lipa. Niema takiego oprocentowania Np, stałe jest tylko 7,2% . W końcu proszę o odpowiedz jak to jest . Bo w przeciwnym wypadku zgłoszę sprawę do UOK. Odpowiedz Link Zgłoś
magda8887 Skok Stefczyka 17.05.08, 19:16 Ja również zastanawiam się nad pracą w SKOKu. Aktualnie jestem bezrobotna. Po ślubie prawie 3 lata a ja miałam tylko dwie umowy zlecenia. Poszukuję pracy na stałe. Mąż nalega abym składała podanie do SKOKu bo tam jest duże prawdopodobieństwo, że mi się uda. A ja jakoś nie jestem przychylnie do tego SKOKu nastawiona ale mojemu mężowi nie da rady przegadać. Także mnie również interesują informacje dotyczące pracy w SKOKu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.eranet.pl 21.05.08, 09:40 Fajna nazwa, bez owijania w bawełnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.swidnica.mm.pl 10.06.08, 22:11 Ja pracuje 5miesięcy w SKOKU i nie jestem zadowoon ale to moja pierwsza praca i potrzebuje notatki w cv.Praca,zakres obowiązków i odpowiedzialność jaka masz nie jest adekwatna do płacy.Radze poszukać coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: 80.50.56.* 03.07.08, 10:34 nie zniechęcaj ludzi do pracy, najlepiej poznać cherakter pracy i instytucję samemu niżsłuchać tych niekiedy bzdur. jako klient i posiadacz konta nie mam się do czego przykleić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika do przyklejacza IP: *.swidnica.mm.pl 10.07.08, 20:27 jesteś zadowolony? Skoro Ci się podoba jako klientowi zmiana oprocentowania konta z 2,7 na 1,7 to świetnie! Hm a wiesz już że jak będziesz chciał zrobić przelew bez karty IKM to masz dużo większą prowizję.Może tobie się to podoba ale to ja jestem pracownikiem i to ja musze powiedzieć klientom o zmianie zasad i to ja obrywam. Więc żegnaj STEFCZYKU bo nie będe zatajać informacji przed klientami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 01:54 Przestrzegam przed ta organizacja. Po moich zlych doswiadczeniach ze splata kredytu zaciagnietego przez mojego ojca nie mam watpliwosci co do intencji SKOK. Nie daj sie wkrecic w machine ktora bedzie wysysac Twoja kase po ostatni grosz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bopi Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.10, 12:00 Biję się w piersi!!!!!Opóźniałam spłaty (bo choroba, operacja kręgosłupa, straszne pieniądze płaciłam za tomografie i rezonans).Nikt nigdy ze SKOKU Stefczyka nie rozmawiał ze mną czemu mam problemy ze spłatą. W ciągu 3 miesięcy przeprowadzili sprawę sądową, "weszli" na emeryturę zabierając już 5 miesiąc 700 zł. A i dalej nie wiem ile jeszcze bo w dalszym ciągu nie mam żadnej informacji ze SKOKU. No to jest polski kapitał, mają dobre chody w sądach, bo tak szybko???? a i jeszcze jedno....Miałam również kredyt w CITI banku i oni sami wystąpili do mnie czy mam problemy, jak tak to ile mogę płacić i jesteśmy w zgodzie.SKOK to dobra klika, za troszkę (nie wiem ile, bo siedzą cicho) nie chce mieć z nimi nic wspólnego...Ten polski kapitał pozbawił mnie prądu, obecnie prawie nie chodzę bo nie mam na kosztowną rehabilitację i lekarstwa. Pozdrawiam SKOK a Was przestrzegam .. to hieny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodek46112 Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.10, 12:22 Doswiadczenie z skok stefczykiem to banda złodzieji jak pisze pani wyzej ja zmoją mamą poszedłem do skoku wziąć kredyt bo miała jeszcze niespłacony w lukasie za namowa pań i ładnego gadania małe odsetki zgodziliśmy się,, na początku już jakies opłaty 20zł wpisowe członka,ubiezpieczenie pierwsze 55 zł rata mała 200zł ok,ale nie dopowiedziano że jeszcze ubezpieczenie osobno + do tego jakies UKS na kasę w kwocie 15zł co miesiąc raezm wyszło jakieś ponad 300zł a miało byc tylko 200zł rata na miesiąc. Ale najgorsze było na końcu przedostatnia rata się przeciągnęła o miesiąc z powodu choroby po 2-mieśiacach wezwanie sądowe wraz 100% dodatkiem w postaci koszto sądowych czyli 500zł raty około i koszta +odsetki 500zł to mało po wpłacie tej sumy okazało się że na koncie kosztów sądowych nie ma kasy aja mam przelewy potwierdzone -komornik i tak siad na emeryturę mamy izabrał koszta sądowe+ odsetki + swoje koszta sprawa niby koniec.Ale poprzednie wpłaty się odnalazły I CO WYBRAC NIE MA JAK dostaje pismo PO PÓŁ ROKU ŻE NADPŁATĘ MOGE ODEBRAC więc jadę z matką do oddziału 50km w jedna stronę po to że by usłyszec że oni nie mają kompetencji zwrócic tych pieniędzy ,piszę pismo do centrali w GDYNI(bo inaczej nic sie nie dowiesz )twra to miesiąc odpisując że mogą mi pzrelac na konto albo pocztą ale bedzie dodatkowa opłata za pocztę.Czas wsumie tomija rok ale pieniądze odddali.NAJGORSZE ŻE MIJA 2LATA OD SPŁATY AMAMA DALEJ WIDNIEJE W BIG(KRD) i NIE MOŻE NIC WZIĄĆ NA RATY ------LICHWA--NR-1 w polsce ,której moj dziadek zginął i ojciec walczył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.skokstefczyka.pl 20.07.11, 14:52 Po pierwsze to naucz się prawidłowo pisać a po drugie SKOK to nie bank tylko spółdzielnia(zapoznaj się z definicją spółdzielni zanim sie tam wybierzesz) Trzeba było iść do banku tam nie ma opłat członkowskich ale i nie mają za bardzo ochoty rozmawiać z emerytami pozatym wszystkie dodatkowe opłaty ukrywaja w umowie kredytowej. Tylko kompletny kretym idzie do spółdzielni i narzeka ,że są opłaty członkowskie skoro działanie spółdzielni na tym polega! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuś Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 08:14 nie jestem pracownikiem SKOK, ale muszę Ci powiedzieć jedno.Pracuję w innym banku i to już ponad 25 lat,to wcale nie jest tak z tymi spłatami jak mówisz, to nie SKOK zawalił tylko TY! trzeba było napisać piusmo do banku lub zadzwonić i przedstawić swoją sytuacje, bo niby skąd w banku mają wiedzieć czy Ty jesteś chora, masz kłopoty finansowe, czy unikasz spłaty kredytu(jak sporo osób w tym kraju) co Ty myślisz że w bankach to janowidze pracują????? jak chcesz by traktowana jak ludzie bądź CZŁOWIEKIEM. W bankach też rozliczają pracowników za nie dokonanie spłat zaległych przez klientów a system egzekucji sądowej i komorniczej jest wszędzie jednakowy więc nie ściemniaj na to są odpowiednie przepisy prawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Skok Stefczyka = skok na kasę IP: *.wroclaw.mm.pl 12.08.10, 23:50 zabrali 5x700zł ?!?! i dobrze!! pożyczało się chętnie co? a teraz jak trzeba oddać to już złodzieje?!? po 3 miesiącach dopiero się dobrali do d..py? A jakby od Ciebie ktoś pożyczył tyle pieniędzy i przez co najmniej 3 miesiące nie oddawał to co być powiedział? Ty jesteś złodziej! A ile pracowników potem premii przez takich jak ty nie dostaje bo Ci sie płacić odechciało (w dzisiejszych czasach premia to większość wypłaty nie ciepła posadka jak za komuny) Jak wiesz że cie nie stać to ku..a nie pożyczaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.08, 17:40 drodzy forumowicze mam za soba dwa lata pracy w tej fabryce marzeń oto prawda ile zarobisz zalezy od regiony dyrektora kierowniaka... jedni kasjerzy maja 2000 inni 1500 im maz wieksze doświadczenie im bardziej znasz swoja wartosc tym wyższe wynegocjujesz premie sa nie male ale wymagaja duzo pracy całego zespołu razem !!! ja byłem kierownikiem oddziału wiem co mówie a amowie ze nigdy nie zarobisz adekwatnie do pracy socjal - nie ma nie ma bieltów na basen hehe za leczenie wprywatnej klinice trza płacic samemyu z wyplaty 7 dych nie ma bonow na swoeta poza bonem po 50zł na dziecko (wstyd!!) wczasy pod grusza średnio 150zł brutto na dwa lata hehe generalnie zatrudnia sie teraz osoby po średniej szkole lub matki po macierzynskim czy przyjeżdzajacych zza granicy bo to dlanich szansa i robia za te 1700brutto bez zająkniecia1 nikt kto zna wartosc i zdaje sobie sprawe zodpowiedzialnosci jaka z ta praca sie wiaże nie pcha sie w to udało mi sie odejść w koncu podjąłem tę decyje i powiem tak w centrum handlowym w sklepie ze szmatami placa wiecej sprzedawcy niz tu doradca (którzy sa zastepcami kierowniak) pozdrawiam i radze ostrozność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc portalu Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 01:37 Skok Stefczyka kojarzy mi sie tylko z niekompetencja i wyludzaniem pieniazkow od klientow. Przestrzegam kazdego przed ta organizacja. Chcialbys pracowac dla takiej firmy na ktorej klienci psy wieszaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Skok Stefczyka IP: *.kalisz.mm.pl 02.11.08, 22:02 cześć. Może mi ktoś napisać ile dostaje sie na poczatku na stanowisku kasjer w Warszawie ? Chodzi mi o kwote brutto ta z umowy ktora jest podzielona na dwie czesci. I ile mozna dostac po 3 miesiacach liczac ze sie sprawdze. dziekuje wszystkim za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 19:15 na szczęście sie zwalniam... zarobki beznadziejne w porównaniu z odpowiedzialnością, awans dostaniesz tylko i wyłącznie jak komuś w tyłek wejdziesz, nacisk niesamowity na plany sprzedażowe- za wszelką cenę... dzwonienie po domach i przedstawianie ofert... stanie przed oddziałem i roznoszenie ulotek i gazet czas na skok. i to jest cała prawda... pisałoo tym w "bankierze:" ale musiei usunąć... ciekawe dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricoe Re: Skok Stefczyka IP: *.lubin.dialog.net.pl 26.11.08, 00:34 ja tam mam kase w miedziowym groszu i co moze powiecie ze skoki sa zle ? mi na procencie 6% 6mies /rok i 4,5% 3mies /przez 2 lata 2750 z 30 000 20 i 10 .. wiadomo inwestycja w cos innego jest znacznie oplacalna ale za lezenie pieniedzy i nie ingerencja w nie ... to chyba dobry wybor ... a teraz sa lokaty min 8% wiec... bardziej sie oplaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieskooki79 Re: Skok Stefczyka IP: *.szczecin.mm.pl 29.12.08, 10:10 nie biezrcie nigdy w zyciu pozyczki przez skok stefczyka obiecali male oprocentowanie a po drodze w ciagu miesiaca dozucili jakies 300zl do raty i nie wspomne o kosztach jakie musialem ponies zeby przedstawic wszelka dokumentacjie a zapewniali ze to oni wszystko pokryja.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam2 Re: Skok Stefczyka IP: 200.30.101.* 01.02.09, 11:41 Coraz dłuższa lista niejasności w zarządzaniu SKOK-ami. Z informacji, które docierają do "Gazety" od szeregowych spółdzielców, coraz wyraźniej wyłania się obraz Kasy Krajowej "wyciskającej" regionalne SKOK-i do ostatniego grosza i gospodarującej tymi pieniędzmi w kontrowersyjny sposób ZOBACZ TAKŻE Sąd: "Gazeta" ma rację w sporze ze SKOK-ami (23-10-06, 19:55) Grzegorz Bierecki, prezes Kasy Krajowej zrzeszającej wszystkie SKOK- i, uważa, że spółdzielnie są celem ataku potężnego lobby bankowego. Nie zmienił zdania po tym, jak ujawniliśmy, że przeciwko Biereckiemu i innym członkom władz Kasy Krajowej jest w Prokuraturze Krajowej zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa "nadużycia zaufania", skierowane przez członków Stowarzyszenia Odbudowy Spółdzielczości. Sukces jest, ale gdzie pieniądze? Stowarzyszenie zrzesza byłych i obecnych członków SKOK-ów, którzy zarzucają szefom Kasy Krajowej m.in. złamanie ustawy o SKOK-ach, prawa spółdzielczego, niejasne przepływy pieniędzy i nierówny podział wnoszonych przez SKOK-i składek. Bierecki w wysłanym do "Gazety" oświadczeniu odrzucił oskarżenia. Nawet gdyby w postępowaniu prokuratorskim okazało się, że szefowie Kasy Krajowej nie łamią prawa, to i tak z informacji, które do tej pory ujrzały światło dzienne, wyłania się obraz Kasy Krajowej jako instytucji ręcznie sterowanej przez wąską grupę menedżerów, w której niektóre przepływy pieniędzy są kontrowersyjne. Prezes Kasy Krajowej zapewnia, że system SKOK-ów to przede wszystkim misja - tanie kredyty, pomaganie najbiedniejszym, lokalna samopomoc. SKOK-i jako organizacje non profit są też wspierane przez państwo. Korzystają z ulgi podatkowej przedłużonej im w ubiegłym roku na kolejne dwa lata. I rzeczywiście, na pierwszy rzut oka trudno wysunąć tezę, że SKOK-i opływają w dostatki. Prezes Bierecki zdradził nam, że w ubiegłym roku zysk przekroczył 34 mln zł. A największe banki takie, jak PKO BP, Bank Pekao czy BPH, zarobiły w tym czasie ponad miliard złotych. Jednak z drugiej strony trudno zaprzeczyć, że SKOK-i stały się wielkim przedsiębiorstwem - mają więcej placówek niż największy bank PKO BP (ponad 1,3 tys.) i obsługują półtora miliona klientów. Oferują coraz szerszą paletę usług finansowych (konta osobiste, indywidualne konta emerytalne, ubezpieczenia, fundusze inwestycyjne, karty płatnicze), mogą więc czerpać z nich prowizje. Co dzieje się z dochodami wypracowywanymi przez szeregowe SKOK-i, skoro nie zasilają zysków systemu? Pieniądze płyną do centrali Kasa Krajowa wyciska z regionalnych SKOK-ów sporo gotówki. Każdy z 86 działających SKOK-ów musi odprowadzać do centrali różne składki. Fundusz stabilizacyjny (1,2 proc. aktywów), składka na reklamę (0,12 proc. wartości aktywów), na ubezpieczenie w TUW SKOK (od 0,24 do 0,72 proc. zgromadzonych depozytów) - to tylko niektóre z nich. Bierecki tłumaczy, że te opłaty są konieczne, bo głównym zadaniem Kasy Krajowej jest "zapewnienie stabilności finansowej kas" oraz "zapewnienie bezpieczeństwa zgromadzonych w nich oszczędności". Pieniądze płyną też do różnych spółek związanych z Kasą Krajową. Zarząd Kasy Krajowej wprowadził np. obowiązek korzystania przez kasy z programów komputerowych opracowanych przez spółkę H&S, należącą do Kasy Krajowej. Spółka ma zagwarantowane wysokie zyski na lata, bowiem - jak twierdzą członkowie Stowarzyszenia Odbudowy Spółdzielczości - system dzierżawy za korzystanie z programów jest tak skonstruowany, że kasy nigdy nie otrzymują ich na własność. Nie wiadomo, jakie są przychody H&S i ile pieniędzy wędruje w formie dywidend do Kasy Krajowej. Prezes Bierecki twierdzi, że w działalności H&S nie ma niczego nadzwyczajnego - jego zdaniem wiele firm wydziela do budowania i prowadzenia systemów informatycznych zewnętrzne spółki. Opozycjoniści ze Stowarzyszenia Odbudowy Spółdzielczości podnoszą jednak argument, że dzięki takim działaniom dochody z informatyzacji SKOK-ów są poza ich kontrolą - zarządza nimi Kasa Krajowa i jej prezes. Podobne zastrzeżenia dotyczą spółki Eureka, także należącej do Kasy Krajowej. Z posiadanych przez nas dokumentów wynika, że w latach 2002-03 intensywnie inwestowała ona w nieruchomości na Wybrzeżu. Nie wiadomo, skąd miała pieniądze, bowiem w opinii prawnej z tamtego okresu czytamy, że jej sytuacja finansowa była zła. Czy gotówka płynęła z Kasy Krajowej? Prezes Bierecki tłumaczy, że Eureka, dziś działająca pod nazwą Towarzystwo Finansowe SKOK, została powołana do udzielania klientom SKOK-ów długoterminowych kredytów (spółdzielnie same mogą kredytować swoich członków maksymalnie do pięciu lat). I może szukać pieniędzy na działalność zarówno w Kasie Krajowej, jak i poza systemem. Według Stowarzyszenia Odbudowy Spółdzielczości członkowie władz wszystkich SKOK-ów podlegają też kosztownemu systemowi obowiązkowych szkoleń. Kandydaci na członków zarządów poszczególnych kas muszą ukończyć studium prowadzone przez należącą do Kasy Krajowej Fundację na rzecz Polskich Związków Kredytowych. Jej prezesem jest Grzegorz Bierecki. Stowarzyszenie twierdzi, że koszt szkolenia jeszcze niedawno wynosił kilkanaście tysięcy złotych. Zysk ze szkoleń można było wówczas szacować na kilkanaście milionów złotych. Prezes Bierecki zaprzecza - jego zdaniem szkolenia są tanie, a fundacja na nich nie zarabia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 07:21 nie polecam skoku stefczyka, to jedna wielka mafia, chcą przejać skok kopernika, to oni doprowadzili go do upadłości, zbierali się czlonkowie niby czlonkowie kopernika a w rzeczywistosci byli to pracownicy skok stefczyka,gdzie sami wpłacili za nich wpisowe i udziały, teraz wiadomo na co idzie kasa, mysla ze sie wzbogaca jak ich przejmaktorzy udawali na początku ze sie nie znają, istny debilizm, mafia ze skoku stefczyka wziela sobie urlop zeby przejac kopernika, oczywiscie nie polecam tez pracy w skoku stefczyku, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Skok Stefczyka IP: 80.48.180.* 03.03.09, 11:22 ja pracuje, ciezko troche bo sa duze wymagania, klienci musza duzo zarabiac no i oczywiscie nie moga miec zadnych zaległości w spłącie, bo kaplica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fdsfsd Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 22:00 Jak ktoś myśli że w SKOK Stefczyka jest fajnie to polecam 10 razy sie zastanowic i nie czytac bzdur na ich stronach i objetnicach. Zobaczcie jacy ludzie i z jaką przeszłoscia kryminalna pracuja w SKOK STEFCZYKA. www.wolnykopernik.pl Tak właśnie pracują ludzie ze Stefczyka , tymczasowo przejmujący kolejny SKOK Kopernik. Popatrzcie na opis kariery zawodowej tych ludzi. Nawet niektorzy maja wyroki za morderstwo. Istna MAFIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.09, 21:35 do "fdsfsd" co za kretyn /ka pisze te bzdury? jesli zle ci sie tam pracowalo, badz masz jakies zle wspomnienia, to moze zastanow sie dlaczego zle ci bylo w skoku? baranie nie potrafisz nawet pisac! i pewnie z uwagi na twoja niewydolnosc ktos cie zwolnil a teraz sie czepiasz innych - z wyrokami? a kogo konkretnie masz na mysli? nie masz przykladu, to po co sciemniasz ludziom? kogos takiego nie zatrudnia sie w takiej instytucji. Sam wyglad moze byc mylny a te twoje czcze gadanie to jakis uraz psychyczny chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WŁADCA Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.03.09, 09:08 Ty ku... nie umiesz pisać,matkojebcu pie...ny was ze skoku to wszystkich do wora i spalić!!!!!SKOK TO ZŁODZIEJE I NIC WIĘCEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.12, 21:45 To złodzieje !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p_raca Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! 13.08.12, 14:17 Witam, ja także chciałabym się dowiedzieć czegoś o zarobkach w KS ale w Poznaniu? Jaką kwotę można tam dostać na rękę? Czy plany sprzedażowe da się wyrobić? Zaproszono mnie na rozmowę, mam już pracę, chcę zmienić, ale czytając opinie na różnych forach, obawiam się, że mogłaby być to zmiana na gorsze pod względem zarobków (i chyba każdym innym też). Nie chcę się sugerować opiniami, ale negatywnych jest bardzo dużo, więc na pewno coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik skok Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.12, 21:15 Dziewczyno nie popełniaj błędu. Jeszcze w Poznaniu!!!!!!Sam mobbing .kierowniczka regionalna to kobieta nie do życia.Mobbing mobbing mobbing.Muszę się stąd uwolnić bo inaczej wyląduję w wariatkowie.Nie wiem czy o jej poczynaniach wiedzą prezesi ale chyba juz czas aby się dowiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.nowydwormazowiecki.vectranet.pl 06.09.12, 11:58 Pedałek z Nowego Dworu co rekrutuje to jest jeden wielki śmiech na sali. Nawet nie chciał mi powedzieć jakie wynagrodzenie tylko ile bym chciała dostać. Zależy od tego ile ja zaproponue i do tego prowizja. JEDEN WIELKI BUBEL. Prosze was w biedronce zarobicie więcej. A na pytanie cz wiem czym się oni zajmują powiedział że mówie nieprawde. A pod sam koniec zaczął powtarzać to co ja na samym poczatku mówiła, próbując ze mnie idiote zrobić. I te jego pedalskie ruchy i głos.... typowy facet bez jaj którego zycie tak kopało w dupe ze teraz "próbuje" sie odegrac.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja [...] IP: *.icpnet.pl 08.10.12, 11:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartina Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 20:35 zgadzam sie z toba. chyba regula staje sie awansowanie w SKOKu przez donosicielstwo i wazeliniarstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Skok Stefczyka -praca rady WAŻNE!!! IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.13, 21:30 walnij sie w leb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Skok Stefczyka IP: *.chello.pl 19.06.09, 16:07 W skoku sefczyka praca to jak jedno wiekie gó...,to jest nie do opisania,tam jest poprostu terror psychiczny i calkowity mobbing nad pracowniekiem. Ciągła rywalizacja współpracowników,kierownicy nieznający sie w ogóle na tym co robia,wysłógują sie innymi. Chęc zdobycia premi wypacza mózg pracownika.Ogólny burdel i bałagan,nie polecam pracy w tej zasranej placówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: Skok Stefczyka IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 22:17 Powiem Wam jedno , chociaż o skoku KOPERNIK. Mnie już oszukali na rozmowie kwalifikacyjnej. Proponowali 1400 netto a jak przyszło do podpisania umowy 1020 netto. Tłumaczenie dziecka-bo inni zgodzili się na taka płacę to i mi ie mogą dać więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżef Re: Skok Stefczyka IP: *.chello.pl 01.07.09, 19:26 Pracuję w SKOK (nie Stefczyk i nie Kopernik) i nie mogę narzekać. Wynagrodzenie adekwatne do ilości pracy, premie, wczasy pod gruszą, przyjazna atmosfera :) Mi odpowiada. Dużo lepiej niż w małej firmie z szefem psychopatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Skok Stefczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.09, 14:33 jesli lubisz oszukiwac ludzi to jest to praca dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marina Re: Skok Stefczyka IP: 91.209.141.* 28.10.09, 10:29 Skok to faktycznie praca dla ludzi, którzy uwielbiają robic z siebie błaznów.... dzwonienie po klientach - notorycznie kilka razy w miesiącu do jednego aż się go NAMÓWI na kredyt, roznoszenie gazetek - roznoszenie.... ba idziesz do sklepów i prosisz kierowników placówek, żeby pozwolili Ci zostawic pare gazet i tak co chwile... stoiska z informacją w supermarketach musisz załatwiwc - najlepiej wszystko za darmo... praca w oddziale terror - kierownicy nie wiedzą jak pracowac, jak obsługiwac, atmosfera - okropna - ja nie polecam!!!!!! Nawet na pierwszą pracę!!!! Nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Skok Stefczyka IP: *.skokstefczyka.pl 20.07.11, 15:09 widać, że nie masz pojęcia o rynku finansowym, w każdej instytucji jest walka o klienta - ulotki, gazety to normalka. Jak chcesz siedzieć na dup.. przez 8 godzin to nie pracuj ani w banku ani w żadnej innej instytucji finansowej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Skok Stefczyka IP: *.173.14.15.tesatnet.pl 18.03.10, 14:25 Ja pracuję w Skoku Stefczyka juz od 3 lat i jestem bardzo zadowolona. Zaczynałam od kasjera z wynagrodzeniem brutto 1400 ale już od drugiego miesiąca pracy otrzymywałam premie. Szybko udało mi się awansować i teraz zarabiam średnio razem z premiami 3 tys na ręke. 2 razy otrzymałam trzymastki (i to nie małe!). Ale prawda jest taka że zarobki są uzależnione od tego do jakiego oddziału się trafi i z jakimi ludzmi się pracuje. My mamy akurat bardzo fajny, zgrany zespół i wszystko jest ok. Pracy czasami jest dużo a czasami zupełnie nie ma co robić (zależy od dnia). Nikt nie musi mnie gnać do roboty bo sama wiem co do mnie należy. Każdy pilnuje swoich obowiązków i wszyscy sie z nich wywiązują bo wszystkim nam zależy aby plan był zrobiony bo przeciez z tego mamy kase. Ogólnie polecam prace w tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Skok Stefczyka IP: *.system-sat.pl 18.05.10, 17:35 gosciu 123 chyba masz troche wypaczony mozg, widac ze nigdy niepracowalas/es w powaznej instytucji finansowej i niema sie czym chwalic ze po 3 latach pracy zarabiasz 3 tys na reke, ja zrezygnowalem z tej durnej firmy po 4 miesiacach bo kretynizm i brak profesjonalizmu kadry zarzadzej jest na tak niskim poziomie ze szkoda gadac. a wracajac do zarobkow ja zatrudniajac sie w bzwbk dostalem 2100 brutto po niespelna dwoch latach zarabialem prawie 5 tys na reke. ale nasze drogi musialy sie rozejsc teraz zaczynam kariere w innym banku i mysle ze bedzie ok. tak wiec jezeli ktos jest swiezo po szkole lub byl marnym sprzedawca w media expercie to polecam ta firme ale jezeli ktos ma ambicje z gory sobie odpuscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anliss Re: Skok Stefczyka IP: 178.235.23.* 31.10.10, 21:02 Cooooo? Jakie "trzynastki" w SKOK-u? T-A-M-N-I-E-M-A-C-Z-E-G-O-Ś-T-A-K-I-E-G-O! Ludzie, nie dajcie sie nabrać. Pewnie jakis kierownik regionalny to napisal, bo nikt nie chce w SKOKu Stefczyka pracować. Bylam pracownikiem Stefczyka ponad dwa lata. Nie polecam. Koszmar, gnojenie czlowieka na kazdym kroku, ponizanie. Dzieki Bogu zwolnilam sie jak chcieli mi zaproponowac umowe na czas nieokreslony. Ciagle podwyzszali plany, niby nie bylo kasy na premie ale kierownicy oddzialow wraz z Prezesem pojechali na odprawe do ekskluzywnego hotelu. Aha, i najgorsza kierowniczka pod sloncem - Agnieszka G. z regionu Slaskiego. Praca w charakterze akwizytora telefonicznego, przedmowcy mieli racje - czlonkow trzeba bylo tak czesto obdzwaniac, ze przestali odbierac od nas. Szanse awansu? Ja na swoj pracowalam ciezko prawie 1,5 roku. Gdybym zostala czlonkiem Stefczyka i wlazila wszystkim w dupsko to pewnie wczesniej bym awansowala. Szkoda mi tylko moich kolezanek z oddzialu, ze jeszcze sie mecza. Szczesliwie zlozylam wypowiedzenie we wrzesniu i teraz pracuje w firmie na poziomie. Gratuluje wszystkim szczesliwcom, ktorzy juz tam nie pracuja a tym, ktorzy jeszcze sie mecza skladam szczere wyrazy wspolczucia. Powodzenia na pielgrzymce na Jasna Gore! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIA Re: Skok Stefczyka IP: 89.229.222.* 01.06.10, 10:11 WITAM JESTEM CZLONKIEM SKOKU ODZIAŁU W KWIDZYNIE NA ULICY CHOPINA CHCĘ SIĘ DOWIEDZIEC DLACZEGO PANI .... KIEROWNICZKA NIE PRZEDŁUZYŁA UMOWY O PRACĘ PANI ANI TO JEST ANIOŁ ZAWSZE USMIECHNĘTA WYTŁUMACZY WSZYSTKO NAPRAWDĘ PISZĘ BO NIE WIEM CZY DALEJ BĘDĘ CZLONKIEM TAKA PRACOWNICA RZETELNA I W DODATKU STUDIUJE JAK TERAZ ZAPŁACI ZA STUDIA TAM JEAT JEDNA KLIKA NIE RODZINA NA JEJ MIEJSCE PRZYJEŁA PANI KIEROWNIK SWOJĄ KOLEŻANECZKĘ CO POTRAFI ROBIĆ PAZNOKCIE NIESTETY JA I WIELE INNYCH CZŁONKÓW ZREZYGNUJEMY BO TAK SIĘ NIE TRAKTUJE WZOROWEGO PRACOWNIKA CO NAWET Z GORACZKĄ SZŁA DO PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STalowa Wola Re: Skok Stefczyka IP: *.pppoe.covernet.pl 08.09.10, 18:56 Hejka pracuję w SKOKU już parę lat (niestety) wszystko co tu wyczytałem i o zarobkach i o mobingu i dyskryminacji dodam jeszcze "rodzinną atmosferę" TO PRZERAŻAJĄCE ale to prawda!! Tak jest w SKOKACH! A wiecie dlaczego!? BO SKOKI TO JEDNA WIELKA PATOLOGICZNA RODZINA! PS całe szczęścia kończe podyplomówki i spierdzielam stąd! AVE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Skok Stefczyka IP: *.spray.net.pl 26.10.10, 01:59 A ja bylam na rozmowie w Stefczyku i wyszlam z placzem. Dyrekktor sie nawet nie przedstawil, reki nie podal. Gadal cos od rzeczy. Babka siedzaca z nim zachowywala sie jak ksiezniczka, okres miala czy co. Zmieszali mnie z blotem i bezczelnie wypchneli za drzwi bo juz jakas inna czekala. Masakra, nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracwonik Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:24 Dziewczyno nie ma czego zalowac. Firma tragiczna, mobbing i wyzysk pracowników. Zasuwasz jak wół a oni tylko rzucają ci ochłapy. Lepej pracować w spożywczaku na osiedlu niż w stefczyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODCHODZĄCA umowa o zakazie konkurencji po ustaniu stosunku p IP: *.olsztyn.mm.pl 10.03.11, 22:58 Mam zamiar odejść z Kasy Skok. Jak uniknąć kary z tytułu umowa o zakazie konkurencji po ustaniu stosunku pracy. Jak to obejść. PROSZĘ PISZCIE !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: umowa o zakazie konkurencji po ustaniu stosu IP: *.skokstefczyka.pl 20.07.11, 15:15 a długo tam pracujesz? bo nawet nie wiesz jak firma się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujeksamozło Re: Skok Stefczyka IP: *.189.223.138.skyware.pl 28.10.10, 07:50 i ja pracuję w skok stefczyka juz chwilę-wystarczajaca chwile, zeby mi już bokiem zaczał wychodzić! to wszystko o mobbingu to prawda - u mnie jest identycznie. Mam na szczescie dobrego kierownika - osobę, ktora nas, pracowników szanuje, bo wie jak pracujemy i jak to wygląda. ale niestety mimo, ze myslec mozna bylo przy rozmowie rekr i przyjsciu do oddziału, ze damy radę, teraz widzę , ze to walka z wiatrakami; kierownik ma duzo pomysłów na ten biznes ale wiekszość jest od razu ucinana, bo ktoś kiedys podjał niewłaściwą decyzję i tzreba ponosić jej konsekwencje. Nie polecam pracy w tej firmie żadnej inteligentnej osobie! będziesz sie spalać i nic więcej, to jedna wielka patologia od syst operacyjnego począwszy po kadrę preudomanagerską! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Skok Stefczyka IP: *.icpnet.pl 19.02.13, 18:52 Właśnie dlatego jej nie przedłużyłą, była za dobra; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak jest wKrakowie Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.10, 23:53 Zdecydowanie nie polecam podejmowania pracy w Krakowie i okolicach. Na ulicy Długiej znajduje sie biuro regionu nazywane przez pracowników 'Gniazdem żmij' z niejaką panią Asią na czele a wraz z nią Tadziem, Andrzejkiem i innymi darmozjadami. Ich etam edukacji zatrzymał się na podstawówce więc nie wymagajmy za dużo. Dopóki oni tam siedzą to nic sie nie zmieni, a sytuacja jest tragiczna. Najniższe w kraju wynagrodzenie dla pracowników, mobbing w postaci zmuszania pracowników do zakładania konta w Skoku i przelewu wynagrodzenia. Nie dostosujesz sie- wylatujesz. Bez kitu przydała by sie tam wizyta Państwowej Inspekcji Pracy. Nie dość że marnie zarabiasz to jeszcze zdzierają z ciebie kase za prowadzenie konta. Po krótkim przeliczeniu 5zł x 3000 pracowników w kraju= 15000 zł/ m-c, które wydają na drogie zabawy kierowników. Praca jak w cyrku. System motywacyjny polega na dawaniu pracownikom minusów i żółtych kartek za niewykonywanie tygodniowych planów sprzedażowych (które co miesiąc wzrastają, czyli nie ma szans na większe premie), które to minusy i kartki kumulują się do czarnych kartek, za które z kolei będą wyciągane konsekwencje służbowe. Debile tylko zastraszają pracowników a nie mają nic, czym mogą motywować. Są ciągle nienachapani, a każda osobę która trafi na odprawę kierowników coś jakby hipnotyzowali, bo wraca zupełnie inna - chamska, wybuchowa itp. Co do wynagrodzenia to można sie spodziewać 2000-2100 brutto na początek. Podejrzewam że co mądrzejsza osoba zwolni się z tamtąd przed jakąkolwiek podwyżką (dostępną tylko po awansie. Awans zawsze o jedno stanowisko wyżej, czyli o 300 zł brutto więcej- Szał Pał!!) :):) Boki zrywać- największa kasa w kraju... PORAŻKA! Dodam tylko że jeśli np. nie spodoba im sie sprzedaż tygodniowa w całym Krakowie, to z dnia na dzień mogą Cie poinformować że masz przyjść do pracy w sobotę (nawet w oddziale który nigdy w nią nie jest otwarty). Cudowna sprawa- uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsafsf Re: Skok Stefczyka IP: 78.155.123.* 14.12.11, 20:51 Spróbuj w bankach spółdzielczych, zapewniam, że dostaniesz zdecydowanie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: Skok Stefczyka IP: *.centertel.pl 19.12.11, 03:48 Szczerze odradzam pracę w Skok Stefczyka w Suwałkach. Pani Kierownik jest bardzo nie miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak już niema SKOK-u Stefczyka pracownicy pracują już IP: 85.219.193.* 27.10.12, 08:54 Już niema SKOK-u Stefczyka pracownicy pracują już w Stefczyk Finanse Towarzystwo Zarządzające spółka Komandytowo - Akcyjna dlaczego zmiana na spółkę czy ucieczka oby nie drugi Amber Gold i szczerze mówiąc coś jest na rzeczy nie wiem co . Bierecki już nie jest prezesem a trzeba pamiętać ze z tonącego okrętu szczury uciekają pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smartina Re: już niema SKOK-u Stefczyka pracownicy pracują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.12, 12:14 W zupełności się z tobą zgadzam! Takie zmiany nie dokonują się bez przyczyny. Czyżby obawa przed Komisją Nadzoru Finansowego i wzmożoną kontrola??? Co Kasy Stefczyka mają do ukrycia? Oby ich gwarancje depozytów były lepsze od Amber Gold! Uważajcie na swoje oszczędności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bratanek656 Re: już niema SKOK-u Stefczyka pracownicy pracują 22.10.15, 17:49 Uwaga na SKOK Stefczyka. Współpracują z komornikami a po wpłynięciu zajęcia blokują całkowicie dostęp do rachunku. Nie można się zalogować do serwisu (blokada), w oddziale nic nie wiedzą i odsyłają do centrali która zablokowała konto a centrala odsyła do oddziału. Zajęcie na 100 pln, na rachunku 8000 pln a rachunek zablokowany całkowicie, nie można nawet się zalogować, nie można podjąć złotówki bo traktują to jak całkowitą blokadę rachunku, nie można wykonać przelewu. Trzeba się prosić żeby podjąć jakiekolwiek pieniądze chociaż kwota na rachunku jest wielokrotnie wyższa od zajęcia. W dodatku nikt nic nie wie, nikt nie potrafi podać żadnych informacji. Jak z Procesu Kafki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noo Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.12, 08:37 to tak jak i w Krośnie. Z tego samego powodu-odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suwalczanka Re: Skok Stefczyka IP: *.suwalki.vectranet.pl 03.01.13, 20:51 Ja to samo potwierdzam, co moja poprzedniczka, trudno jest do Pani Kierownik z Suwałk podejść, jest nie sympatyczna, a z wiedzą jest też różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik 2011 Re: Skok Stefczyka IP: 82.160.125.* 14.11.11, 10:33 Niestety, o tej firmie nic dobrego nie powiem. Szkolenia jak najbardziej ok. Praca w oddziale już niestety MASAKRA. Mielenie wniosków ludzi którzy nigdy nie powinni dostać kredytu. Egzekujce komornicy i potworne zadłużenia. Plany odbiegające od realiów. Nie dają nawet bazy klientów, każą dzwonić z Panoramy Firm chociaż firm nie obsługujemy ( SKOK Wspólnota.). Zarobki małe, duże ciśnienie. NIE POLECAM do tego pracownicy dość zawistni :(. Szkoda bo forma wydaje się godna zaufania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelunio Re: Skok Stefczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.13, 22:25 siedziec i pierdziec w stołek, a zarabiac 5netto. jak czytam te wasze głupoty, to watpie w ludzi. wiekszosc to chyba lenie ktorym sie tylko naleezy, a nic od siebie. otworz swoja firme i zatrudnij ludzi, zobaczymy jaki sam bedziesz.... Odpowiedz Link Zgłoś