GoĹÄ: lily IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:53 mam pytanie do Was czy ktos sie orientuje ile zarabia koordynator regionalny ? Bede wdzieczn za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ewa Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:57 ale w jakiej branży i firmie?Pracowałam w takiej gdzie marnie płacili(ok.1400 podstawa+premia-max.mogłaś wyjść-5600,ale nigdy takiej pensji z różnych przyczyn nie było,średnio 2000-3300)Region śrdni-dwa województwa..Ale znam i takie gdzie zarobki zaczynały się netto od 5000.:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lily Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:02 Dzieki Ewa za odpowiedz; w branzy kosmetycznej,firma zagraniczna,wojewodztwo lodzkie.Ide na rozmowe i nie wiem jakich warunkow finansowych mozna sie spodziewac no i jesli zapytaja o moje oczekiwania ile zaproponowac Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:09 Tak glupiego pytania dawno tu nie bylo. A skad mamy wiedziec, ile zarabia?? Rownie dobrze mozesz sie zapytac: ile zarabia sprzedawca? Albo ile zarabia rzeznik, muzyk, prostytutka, malarz. Kazda firma ma swoja polityke, ciebie w ogole ktos chce zatrudnic? Serio?? Przeciez ty jestes najzwyczajniej w swiecie głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lily Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:22 No widzisz a Ty za to bardzo madry/a.. i nikt Ciebie nie chce do pracy...Tu tkwi problem Twojej frustracji.. Forum jest dla wszystkich i kazdy moze zadawac pytanie jakie chce i zasiegnac roznych informacji...A epitety zostaw niedojrzaly dzieciaku dla siebie i Twoich bliskich Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:29 Nikt mnie nie chce do pracy? lol Nie mierz swoją miarką, ja pracuję. A ty jestes glupia, bo madry czlowiek nie zadaje takich idiotycznych pytan. Stwierdzam tylko fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lily Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:38 A co Ty mozesz wiedziec o mnie?Jak nie masz nic sensownego do powiedzenie to nie zagladaj tu..A ja moge pytac o co mam ochote bo lubie zasiegac informacji od ludzi ktorzy pracowali badz pracuja na takim stanowisku.Inni pisza takie posty bo tez chca wiedziec i co wg Twojej wypaczonej inteligencji tez sa glupi? Wiesz nie chce mi sie wdawac z Toba w bezowocna polemike bo zazwyczaj z taka sztuczna inteligencja nie rozmawiam i bardzo Ci dziekuje za wiele wnoszace do tematu Twoje nieprzecietnie madre zdania Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: EWA Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:56 Lili Trzymam kciuki:) Oby w tej firmie zarobki były z tej górnej półki. Daj znać ile ew.zaproponowali,jeśli oczywiscie mówią ile prpoponują. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś