Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zarobki koordynatora regionalnego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:53
    mam pytanie do Was czy ktos sie orientuje ile zarabia koordynator regionalny ?
    Bede wdzieczn za odp.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ewa Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 16:57
        ale w jakiej branży i firmie?Pracowałam w takiej gdzie marnie płacili(ok.1400
        podstawa+premia-max.mogłaś wyjść-5600,ale nigdy takiej pensji z różnych
        przyczyn nie było,średnio 2000-3300)Region śrdni-dwa województwa..Ale znam i
        takie gdzie zarobki zaczynały się netto od 5000.:)
        Pozdrawiam
        • Gość: lily Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:02
          Dzieki Ewa za odpowiedz; w branzy kosmetycznej,firma zagraniczna,wojewodztwo
          lodzkie.Ide na rozmowe i nie wiem jakich warunkow finansowych mozna sie
          spodziewac no i jesli zapytaja o moje oczekiwania ile zaproponowac
      • Gość: gosc Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:09
        Tak glupiego pytania dawno tu nie bylo.
        A skad mamy wiedziec, ile zarabia??

Rownie dobrze mozesz sie zapytac: ile zarabia sprzedawca?
        Albo ile zarabia rzeznik, muzyk, prostytutka, malarz.

Kazda firma ma swoja polityke, ciebie w ogole ktos chce zatrudnic? Serio??
        Przeciez ty jestes najzwyczajniej w swiecie głupia.
        • Gość: lily Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:22
          No widzisz a Ty za to bardzo madry/a.. i nikt Ciebie nie chce do pracy...Tu
          tkwi problem Twojej frustracji.. Forum jest dla wszystkich i kazdy moze zadawac
          pytanie jakie chce i zasiegnac roznych informacji...A epitety zostaw
          niedojrzaly dzieciaku dla siebie i Twoich bliskich
          • Gość: gosc Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:29
            Nikt mnie nie chce do pracy? lol
            Nie mierz swoją miarką, ja pracuję.
            A ty jestes glupia, bo madry czlowiek nie zadaje takich idiotycznych pytan.
            Stwierdzam tylko fakt.
            • Gość: lily Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:38
              A co Ty mozesz wiedziec o mnie?Jak nie masz nic sensownego do powiedzenie to
              nie zagladaj tu..A ja moge pytac o co mam ochote bo lubie zasiegac informacji
              od ludzi ktorzy pracowali badz pracuja na takim stanowisku.Inni pisza takie
              posty bo tez chca wiedziec i co wg Twojej wypaczonej inteligencji tez sa glupi?
              Wiesz nie chce mi sie wdawac z Toba w bezowocna polemike bo zazwyczaj z taka
              sztuczna inteligencja nie rozmawiam i bardzo Ci dziekuje za wiele wnoszace do
              tematu Twoje nieprzecietnie madre zdania
              • Gość: EWA Re: zarobki koordynatora regionalnego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 17:56
                Lili
                Trzymam kciuki:)
                Oby w tej firmie zarobki były z tej górnej półki.
                Daj znać ile ew.zaproponowali,jeśli oczywiscie mówią ile prpoponują.
                Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka