Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

telemarketer w Banku Millennium

IP: 213.25.48.* 17.05.07, 18:15
    Witam. Czy ktoś wie jak wygląda praca jako telemarketer w call center w Banku
    Millennium w Warszawie? chodzi mi o to jakie warunki, płace itp.Dziś dostałem
    zaproszenie na rozmowe do Warszawy, a że mam do Warszawy 400 km to nie wiem
    czy jest sens w ogóle tam jechać. Z góry dzięki za pomoc.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Twig Re: telemarketer w Banku Millennium IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 18:39
        Bank Millennium to daremna firma. Chyba że lubisz prace jako akwizytor. Na tą pozycje to szukają ludzi chyba we wszystkich mediach jakich się tylko da. Byłem kiedyś na rozmowie u nich - wprawdzie inne stanowisko - ładnie się to nazywało - doradca ds. kart kredytowych ale zasadniczo na tym samym polega. Musisz po prostu miesięcznie wcisnąć ludziom ileś tam ich usług.

W ogóle aplikowałem na inne stanowisko, ale nie raczyli mi tego powiedzieć przez telefon jak dzwonili, dopiero na rozmowie. Babka, która ze mną miała rozmowę była strasznie wścibska - wszystko ją interesowało. Wyszedłem w połowie.
      • jk Re: telemarketer w Banku Millennium 17.05.07, 20:35
        A w razie czego przeprowadzisz się do Wa-wy?
        • Gość: mayday2000 Re: telemarketer w Banku Millennium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 20:41
          To zależy oczywiście od warunków jakie zaoferują w tej pracy. Wiem że to nie będzie łatwe bo Warszawa jest drogim miastem. Dziwi mnie tylko czemu szukają pracowników w mediach ukazujących się w innych regionach Polski.Podejrzewam że w Warszawie nie ma za dużo chętnych, więc muszą zdawać sobie sprawe że za pare groszy nikt sie nie przeprowadzi do stolicy.
          • Gość: Twig Re: telemarketer w Banku Millennium IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 21:37
            Myśle że dostaniesz ok. 1,8-2 tys brutto, oczywiście pod warunkiem że osiągniesz zakładany przez nich plan sprzedaży :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka