Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca dla audytora

19.05.07, 16:13
    Pracuję w dużym szpitalu. Skończyłam kurs audytora wewnętrznego zorganizowany
    przez mój zakład pracy. Mam certyfikat. Czy to wystarczy aby podjąć pracę
    jako audytor (doraźną) i gdzie jej mam szukać?
    Obserwuj wątek
      • Gość: . Re: Praca dla audytora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.07, 18:10
        Ale audytora wewnetrznego CZEGO? ISO? Jesli tak to jakiego ISO? 9000, 9001 itd.
        • wolta2 Re: Praca dla audytora 19.05.07, 21:08
          Norma ISO 9001 i norma środowiskowa 14001.Dziękuję z góry za informację!
          • Gość: . Re: Praca dla audytora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.07, 19:45
            No to chyba proste, szukasz pracy na stanowisku audytora wewn ISO serii 9001 i
            norma środowiskowa 14001 w zakladach pracy ktore te programy maja lub beda
            wdrazac.
            Musisz sama poszukac takich firm, nikt ci gotowego wykazu nie da.
            • wolta2 Re: Praca dla audytora 21.05.07, 13:38
              No tak, ale czy wystarczy mój certyfikat z zakładu pracy czy mam skończyć jakis
              ważniejszy? Gdzie zarejestrować się jako audytor?
      • Gość: fgdf Re: Praca dla audytora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 21:55
        Oj, chyba kiepski byl ten kurs...
        • wolta2 Re: Praca dla audytora 23.05.07, 13:32
          Oj bedę sie upierała przy tym temacie dopóki nie dostanę odpowiedzi. Kurs
          organizowany przez zakład pracy był profesjonalny, znam na pamięć wszystkie
          punkty normy, ale czy to wystarczy aby audytować inne placówki ochrony zdrowia.
          Help!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka