Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Rajstopy w upał

IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 28.05.07, 17:25
    Koleżanki, czy ściągacie rajstopy w takie upały jak teraz? Ja pracuję w biurze
    i staram się ubierać elegancko, a koleżanka obok chodzi w dżinsach i
    t-shirtach. Ja zakładam rajstopy i się piekę, ona ma to w nosie. Czy gołe nogi
    to spory nietakt?
    Obserwuj wątek
      • sztuka_konwersacji Re: Rajstopy w upał 28.05.07, 17:28
        Czy nietakt? To reguluje dress code firmy.Jak musisz nosic rajstopy to kup
        najciensze - 8 den.
        • Gość: Ola Re: Rajstopy w upał IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 28.05.07, 17:42
          Nie ma u nas czegoś takiego. Szefa mam wprost spytać?
          • annajustyna Re: Rajstopy w upał 28.05.07, 18:00
            Sciagaj te rajstopy, skoro szef wprost nie zakazal dzinsow i golych nog. Tylko w
            lackach nie chodz;))).
            • Gość: hmm Re: Rajstopy w upał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 23:18
              a co z rozmowami o prace w duzych firmach? ja tam sie nie przejmuje i ostatnio
              byłam w gołych nogach, spodnica za kolana i niskie szpilki z zakrytymi palcami.
              kurcze, chyba bez przesady, wiadomo ze trzeba sie ladnie ubrac itd ale skoro
              moja przyszlosc ma zalezec od tego czy ubiore rajstopy czy nie -to sory,ale
              chyba cos nie tak.
              • iberia.pl Re: Rajstopy w upał 29.05.07, 10:36
                Gość portalu: hmm napisał(a):

> a co z rozmowami o prace w duzych firmach? ja tam sie nie przejmuje i
                ostatnio byłam w gołych nogach, spodnica za kolana i niskie szpilki z
                zakrytymi palcami.

co innego rozmowa o prace a co innego ubranie sie do pracy.

>
                > kurcze, chyba bez przesady, wiadomo ze trzeba sie ladnie ubrac itd ale skoro
                > moja przyszlosc ma zalezec od tego czy ubiore rajstopy czy nie -to sory,ale
                > chyba cos nie tak.

no z Toba cos nie tak.
        • Gość: Ewa Re: Rajstopy w upał IP: *.40.254.106.threembb.co.uk 25.05.13, 07:53
          Ubierz rajstopy najwyzej je zdejmiesz i wyrzucisz przed wyjściem z biura a macie klimatyzację pewnie
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka