Gość: bzdylek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.07, 11:55 przychodzi do was pan kanapka? u nas codziennie koło 9 rano pojawia się wyżelowany żigolo z koszyczkiem pełnym kanapek i flirtuję z każdą laską boże jak on mnie wkurza!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: renia Re: Pan Kanapka IP: *.globalconnect.pl 01.06.07, 15:07 wywiesic na drzwiach kartkę... ''zakaz handlu obnośnego'' Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: Pan Kanapka 14.08.07, 11:18 Gość portalu: renia napisał(a): > wywiesic na drzwiach kartkę... ''zakaz handlu obnośnego'' Zwykle te osoby maja zezwolenie firmy-tak z ulicy raczej nie mozna sobie wejsc. U mnie w pracy niestety tez taki chodzi (co ciekawe, tez nazelowany i dodatkowo dresiarz) i co jeszcze gorsze jest wielu chetnych na te rozmokniete (po calej nocy w lodowie) kanapki i salatki, ktorymi niejedna osoba juz sie podtrula. Zawsze wole przyniesc cos z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: Pan Kanapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 20:04 jesteś odstawiony na bok. to jest straszne! może jak sobie pójdzie, to laseczki znów są twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
agulha Re: Pan Kanapka 02.06.07, 00:02 U nas chodzi kilku panów, wcale nie wyżelowanych. Noszą kanapki, sałatki itp. Bardzo pożyteczna usługa. Chodzi również pani z pierogami (ostatnio rozszerzyła ofertę na sałatki i chłodnik), jestem jej stałą klientką. Odpowiedz Link Zgłoś
anapos Re: Pan Kanapka 02.06.07, 09:38 Nie bądź zazdrosny . To jest jego praca i bardzo dobrze , że jest miły . Nie widzę w tym niczego negatywnego , a Ty musisz popracować nad sobą wyzbywając się negatywnych emocji . Czy taki stan umila Ci życie ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Pan Kanapka 02.06.07, 10:31 to przenieś się do mnie, bo chodzą dziewuszki z brzuchami na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
pola776 Re: Pan Kanapka 12.08.07, 22:07 ja pracowałam w Polkomtelu, też przychodził do nas pan kanapka :-D ale szalenie sympatyczny i kochany przez wszystkich ;D wszystcy tylko czekaliśmy na niego Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Pan Kanapka 17.08.07, 18:25 ja tez pracowalam w polkomtelu na Woloskiej, taki byl nazelowany mlodzik, ale mily Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pan Kanapka IP: *.chello.pl 21.08.07, 08:09 pola776 napisała: > ja pracowałam w Polkomtelu, też przychodził do nas pan kanapka :-D > ale szalenie sympatyczny i kochany przez wszystkich ;D > wszystcy tylko czekaliśmy na niego I miał dobre spagetii w pudełku. Też go bardzo lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Dlaczego flirtujesz z każdą laską? 13.08.07, 12:33 "i flirtuję z każdą laską" I dlaczego potrzebny ci do tego pan Kanapka? Do wkurzania się na niego? Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Dlaczego flirtujesz z każdą laską? IP: *.botany.gu.se 11.10.07, 14:19 To jego podswiadomosc sie odezwala;) I wszystko jasne... Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Nie śmiałem aż tak daleko wybiegać myślą. 12.10.07, 09:19 Ale wnioski mamy podobne. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: Pan Kanapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 12:44 a ja tam olewam pana kanapke :) sama sobie robie najpyszniejsze kanapki z przepisów z 10am.tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axelll Re: Pan Kanapka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:36 tez lubie 10am.tv:) letnia pora robie sobie co prawda salatki do pracy, ale prawdopodobnie juz niedlugo powroce do kanapek, wiec bedzie skad brac przepisy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vaffanculo Re: Pan Kanapka IP: *.ericsson.net 20.09.07, 15:14 Do nas przychodzi pani kanapka, z wozkiem. W wozku ma ciastka, kanapki i jakies inne wynalazki. Mnie osobiscie wystarczy lunch skonsumowany w przerwie, ale jest kilku nienazartych pracownikow, ktorzy uskuteczniaja biegi do pani przez pol pietra. Ten wyscig do koryta poprawia mi samopoczucie na reszte dnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Pan Kanapka IP: *.rwe.com 27.09.07, 16:23 A co jeśli pan kanapka dodaje coś od siebie? To dlatego jest taki miły i się uśmiecha do każdego, żebyście myśleli że ten majonez to jest majonez a nie coś innego. Odkąd w jednej kanapce znalazłem kawałek drutu, który mi się wbił w język to już więcej nie kupuję gotowych kanapek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Pan Kanapka IP: 89.171.107.* 11.10.07, 13:56 To zabawne, bo do nas przychodzi PANI kanapka, ale nie flirtuje z nikim, nie mialaby szans ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat Re: Pan Kanapka IP: *.crowley.pl 11.10.07, 14:30 Gorzej jak Pan Kanapka śmierdzi, że się odechciewa tych kanapek nawet po tygodniowej głódówce:/ Porażka! Odpowiedz Link Zgłoś
whasuuup Re: Pan Kanapka 11.10.07, 16:18 dziś u mnie był w bluzie z kapturem LECH POZNAŃ Steet fighters. Tym razem nie zdobyłem się na tradycyjne zrzędzenie co tak mało, co tak późno....:) Fajny spokojny koleś :) Wpisał się w cykl życia biurowego...gdzieś pomiędzy pierwszą kawą a pierwszą głupawą z reguły wpada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my Re: Pan Kanapka IP: *.icpnet.pl 11.10.07, 20:41 Treść kanapek treścią "życia (żucia?) biurowego". Oto hasło na jutro! (i pojutrze oraz do końca świata) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: Pan Kanapka IP: 89.171.107.* 12.10.07, 11:01 U nas w Warszawie z taka bluza przezylby jakies 5 sekund Rozumiem ze to sie dzialo w Poznaniu pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
whasuuup Re: Pan Kanapka 12.10.07, 12:47 heheh tak w Poznaniu...choć i tak wiele ryzykował. Często bywa u nas delegacja z warszawskiego oddziału.dziś był pan Sałatka to ironiczne określenie pana Kanapki kiedy zjawia się bez kanapek z samymi sałatkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Pan Kanapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:15 Do nas też przychodzi pan Kanapka, ale ma już zupełnie inna nazwę... Któregoś dnia koleżanka zapytała z jaką rybą jest jedna z kanapek, na co pan radośnie odpowiedział, że on się nie zna, bo on z ryb to tylko walenie i rypanie...! Od tego czasu jest Panem Od Waleni i Rypani ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ToM Re: Pan Kanapka IP: *.aster.pl 11.10.07, 23:29 buaahahahahhaha............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonka Re: Pan Kanapka IP: *.betanet.pl 11.10.07, 23:56 do nas tez przychodzi, ale jest b. skromny, a kanapki i salatki sa zawsze swieze.nieraz uratowal mnie od smierci glodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szadoka Re: Pan Kanapka IP: 212.160.172.* 12.10.07, 11:24 Do nas tez przychodzi i tez nazywa sie Pan Kanapka. Sympatyczny czlowiek ok 50-tki. Ja nie kupuje u niego ale sporo osob tak i bardzo sobie chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Re: Pan Kanapka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 11:43 do nas przychodz Pan z Obiadkiem, jedzenie smaczne i tanie, wiec gdy spóźnia się czasem pare minut, to przy windzie czeka już zniecierpliwiony tłumek.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Pan Kanapka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 13:46 A do nas już nie przychodzi bo wyjechał tak z dnia na dzień. Pewnego razu jak do niego zadzwoniłam i zapytałam czy napewno "dzisiaj" będzie u nas w firmie, odpowiedział że nie. Bo jest w Londynie i ma prace i że nie wraca i że musi kończyć bo drogo zapłaci za tą rozmowę :-)) Miłego dnia! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pan Kanapka IP: 193.111.166.* 12.10.07, 15:26 po pierwsze : bardzo mnie ubawił Pan od Walenia i... po drugie, nasz Pan Kanapka, czasem wchodząc do pokoju krzyczy: kanapki, sałatki, kosmetyki! I rzeczywiście, przynosi kosmetyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Pan Kanapka IP: 193.164.157.* 12.10.07, 15:42 u nas też był pan Kanapka, miał psudo pan Bułka lub Bułka Man - ogólnie pyszne miał jedzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolanko Re: Pan Kanapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.07, 18:51 proste że tak, tylko już koło 13 i z nikim nie ma siły flirtować:D Odpowiedz Link Zgłoś