Gość: kama IP: *.adsl.inetia.pl 15.06.07, 15:02 wlasnie dostałam oferte odbycia tam rocznego stazu...jak sie tam pracuje, jakie zarobki, atmosfera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kama Re: AmRest Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 12:18 nikt tam nie pracuje? a moze sa jacyc stazysci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: AmRest Wrocław IP: *.centertel.pl 17.06.07, 07:21 Na jaki staż?? z UP? Powiedz na jakim stanowiski / w jakim Dziale, może będą mogła coś powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: AmRest Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 10:17 Amrest organizuje staze dla studentow/absolwentow w roznych dzialach m.in. IT, marketingu, Hr itp. wiem tyle ile było napisane w ogloszeniu na www.pracuj.pl/oferty/337403.html ale chcialabym sie dowiedziec jak pracuje sie w tej firmie w "administracji", bo na ogol Amrest kojarzy mi sie tylko z McD itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bankier Re: AmRest Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 14:21 nie strzel gafy- to nie makdonald tylko czapa od pizza hut. matko, poczytaj troche gdzie chcesz wyciagnac z 600zł na miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: AmRest Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 15:39 wiem co to jest....i wiem z czym ludziom kojarzy sie AmRest i dlatego napisalam, ze nie interesuja mnie komentarze dotyczace McD i podobnych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: AmRest Wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 13:25 naprawde nikt nic nie wie? przeciez ktos tam chyba pracuje.... Odpowiedz Link Zgłoś