adamekk1985 12.06.03, 15:46 Aby za 5-6lat mieć szansę na dobrze płatną pracę w Polsce lub za granicą np. UE/USA itp.??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Absolwent Re: Jakie studia wybrać??? IP: *.kalisz.mm.pl 12.06.03, 15:48 Adamekki, człowieku, nie zadawaj ty głupich pytań...Zamiast udzielać się tak intensywnie na forum, idź do wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Jakie studia wybrać??? IP: *.mt.sfl.net 12.06.03, 16:16 to zalezy czy chcesz w knajpie piwo podawac czy listonoszem byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: Jakie studia wybrać??? IP: 195.117.149.* 12.06.03, 17:09 To na listonosza można pójść bez 10-letniego doświadczenia?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: Jakie studia wybrać??? IP: *.mt.sfl.net 12.06.03, 17:38 jak masz samochod, dwa fakultety i min. 2 jezyki unijne to moze przymknal oko na doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Powatpiewajaca Re: Jakie studia wybrać??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.03, 21:58 Gość portalu: doradca napisał(a): > jak masz samochod, dwa fakultety i min. 2 jezyki unijne > to moze przymknal oko na doswiadczenie Ha ! Zeby ! Mam kumpla, ktory spelnia w/w warunki i szukal JAKIEJKOLWIEK PRACY w jednym ze swoich zawodow... 8 miesiecy !!! Dostal - za grosze, a haruje od switu do nocy i nie ma czasu sie podrapac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GODZILLA Re: Jakie studia wybrać??? IP: *.met.pl 12.06.03, 16:16 PRZEDE WSZYSTKIM ODPOWIEDZ SOBIE NA PYTANIE - CO CHCIALBYS ROBIC W ZYCIU...BO WYOBRAŹ SOBIE, ZE MUSIALBYS POTEM CAŁE ZYCIE SIEDZIEĆ W CZYMS, CO CIE ANI GRZEJE, ANI ZIĘBI. JA TERAZ KONCZE STUDIA I WIEM JEDNO - NIE TYLE WAZNY JEST KIERUNEK - I DLATEGO MOZNA KIEROWAC SIE PASJA W WYBORZE STUDIÓW - CO ZNAJOMOŚĆ JĘZYKÓW (CHOCIAZ DWÓCH, NAJLEPIEJ UNIJNYCH, JESLI MYSLISZ O EU, CZYLI ANGIELSKI FRANCUSKI) I DOSWIADCZENIE ZAWODOWE. UCZ SIE RZECZY KONKRETNYCH, STARAJ SIĘ PRACOWAC CHOCIAŻ W WAKACJE, A NAJLEPIEJ JUZ NA 2-3 ROKU ZNAJDŹ SOBIE STAŁA PRACE I INWESTUJ W KURSY, NIE BOJ SIĘ STAZY, PRAKTYK. POTEM BEDZIESZ ZUPELNIE INACZEJ TRAKTOWANY, A JAK DO TEGO BEDZIESZ ROBIL TO, CO KOCHASZ, TO ZNAJDZIESZ DLA SIEBIE MIEJSCE W TYM CHORYM KRAJU... Odpowiedz Link Zgłoś