Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pytanie o papierosy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:28
    dzisiaj bylem na rozmowie do pracy. facet zapytal sie mnie czy pale.
    powiedzialem uczciwie ze tak, a on powiedzial, ze w takim razie mi dziekuje,
    ale nie mam szans, a 20 minut wczesniej idac na rozmowe widzialem go jak stoi
    i pali przed budynkiem. duren jeden!
    Obserwuj wątek
      • Gość: poloko Re: Pytanie o papierosy IP: 87.204.12.* 27.06.07, 15:36
        to, że on pali nie znaczy, że pracownik, którego szuka tez może palic.
        nie każdy pracodawca szukający pracowników z wyższym wykształceniem skończył
        studia.
        • Gość: rafiko Re: Pytanie o papierosy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 15:38
          palacze sa dysryminowani to fakt. ale to dobrze. moze przestana palic...
          • emelem1 Re: Pytanie o papierosy 27.06.07, 15:44
            pieciu niepalących sterroryzowani przez jednego palącego to jest dobrze???
            • snajper55 Re: Pytanie o papierosy 27.06.07, 18:13
              emelem1 napisał:

> pieciu niepalących sterroryzowani przez jednego palącego to jest dobrze???

Tak.

S.
      • Gość: Sigma Re: Pytanie o papierosy IP: *.taeu.com 27.06.07, 16:38
        Mnie taki palcy szef wywalil. Sam palil jak lokomotywa. Idiota. Potem sie
        dowiedzialam, ze "Co wolno wojewodzie to nie Tobie 30-letni smrodzie" (!!!) W
        porządnych firmach o ugruntowanej pozycji na rynku, z ludzkim podejsciem do
        pracownika przyjmujący do pracy nigdy nie pytają o palenie ani o stan cywilny!
      • remicius Re: Pytanie o papierosy 28.06.07, 09:00
        Mogłeś na pytanie nie odpowiadać. Prawo zabrania pytać o takie rzeczy na
        rozmowie w sprawie pracy. Jest to przejaw dyskryminacji. Oczywiście prawo swoje
        a życie swoje:)
        • snajper55 Re: Pytanie o papierosy 28.06.07, 18:00
          remicius napisał:

> Mogłeś na pytanie nie odpowiadać. Prawo zabrania pytać o takie rzeczy na
          > rozmowie w sprawie pracy.

Nawet jeśli jest to praca na stacji benzynowej ?

S.
          • Gość: ergie Re: Pytanie o papierosy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 22:47
            To mógłby palić w kąciku palacza w odpowiedniej odległości od stacji.
            • snajper55 Re: Pytanie o papierosy 29.06.07, 01:24
              Gość portalu: ergie napisał(a):

> To mógłby palić w kąciku palacza w odpowiedniej odległości od stacji.

Nałogowi palacze palą wszędzie. Jak będzie padało, to nie będzie mu się chciało
              odchodzić od stacji. Zresztą co, bez opieki ją zostawi ?

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka