Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

firma SITEL , pilne !

IP: 83.1.52.* 06.07.07, 15:42
    pracowal ktos lub pracuje? jakie doswiadczenia? warto ?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Aggie Re: firma SITEL , pilne ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.07, 15:57
        Wysłałąm im CV, nawet nie raczyli odpowiedzieć. Ale ogłaszają się aż do
        obrzydliwości. Jak dla mnie niewiarygodna firemka, bo co to może znaczyć, jeśli
        przez pare tygodni szukają pracowników? Najwyrażniej nie mogą znaleźć...
        • Gość: Radek Re: firma SITEL , pilne ! IP: 83.1.52.* 06.07.07, 16:06
          bylem na rozmowie, mam rozpoczac prace, ale chetnie bym sie kogos poradzil...
          • stworzenje Re: firma SITEL , pilne ! 06.07.07, 20:15
            kolezanka poszla tam do pracy na Domaniewska na sluchawki-infolinia HP w 2005
            roku,umowe o prace dostala, potem ja przeniesli po roku jakos-chciala
            przeniesienia,ktore jej zaproponowali, bo tez sluchawek miala dosc, na
            Jagiellonska do bezporsredniej obslugi klienta poszla,nadal ma umowe o
            prace,ogolnie mowi ze jest zadowolona.
            • Gość: Thomson Re: firma SITEL , pilne ! IP: *.acn.waw.pl 15.07.07, 20:25
              to jest b. dobry pracodawca. Pracuję już od pół roku i chwalę sobie tę robotę.
              To, że "reklamują się do obrzydliwości" wynika z tego, że Sitel się rozrasta i
              stale potrzebni są nowi pracownicy do rosnących // powstających działów [co
              właśnie bardzo dobrze świadczy o Sitel'u. Co do ogłoszeń, to Sitel JEST
              REKLAMOWANY. Osoby, które polecą kogoś do Sitela [a ta osoba przepracuje ok. 500
              godzin], dostają premię. Więc ma się co dziwić, że jest pełno ogłoszeń.
              Wszystko zależy od działu. eBay jest nudny ale niemiecki operator komórkowy to
              b. przyjemny kawałek chleba
              • Gość: glen_stef Re: firma SITEL , pilne ! IP: 193.0.116.* 19.07.07, 09:54
                hejka,
                a ja mam pyt. ile czeka się na wynik spotkania kwalifik?
                Dzwonią sami, czy trzeba się dowiadywać?
              • Gość: Aggie Re: firma SITEL , pilne ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 10:34
                Hm, jeśli jestem po italianistyce, aplikuję na stanowisko pracownika z biegłym
                włoskim, wysyłam CV, potem kolejnego maila z pytaniem, czy CV dotarło i czy
                będzie jakies zainteresowanie, a tu kompletna olewka, to sorry, ale dla mnie
                jest to niepoważna firemka. Chyba, że zdaja sobie sprawę z tego, że pensja,
                jaką mogą zaproponować, jest tak niska, że i tak nie pójde do nich pracować.
                Guzik mnie obchodzi, że firma sie rozrasta, nieodpowiadanie na maile jak dla
                mnie dyskwalifikuje tę firemkę od ręki.
                • Gość: glen_steff Re: firma SITEL , pilne ! IP: 193.0.116.* 24.07.07, 16:54
                  Do Aggie:
                  Mi też nie odpowiadali na mail'a, oni po prostu dzwonią (jeśli są zainteresowani). Wtedy zaproszą cię na rozmowę. Mają dużo zgłoszeń, bo wiele zamieścili ogłoszeń i może trzeba będzie poczekać. No ale skoro ty jesteś po italianistyce, to z pewnością masz duże szanse.
                  • Gość: Aggie Re: firma SITEL , pilne ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 09:32
                    Dzięki, widzę, że Ty też czekałaś trochę na odpowiedź. W moim przypadku sprawa
                    jest już nieaktualna, więc jak zadzwonią, to niestety, ale dzwonią Państwo
                    trochę za późno, już mam nową pracę.

A tak na marginesie - jaki jest sens zamieszczania tak wielu ogłoszeń? Potem z
                    powodu nawału zgłoszeń dzwonią do niektórych po miesiącu czy dwóch, a wiele
                    osób które były wcześniej zainteresowane pracą dla Sitela, już ma inną pracę.
                    Kompletnie bez sensu.
              • Gość: cratus1 Re: firma SITEL , pilne ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 11:37
                Czy możesz mi napisac o tej firmie cos więcej? Bardzo bym prosiła. Mam teraz
                dylemat i potrzebuje rady. catt.hatt@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka