diko333 17.07.07, 19:04 Jestem studentem...pewnie zatrudnienie na umowe o dzielo albo umowe zlecenie...na duzej budowie jednej z najwiekszych w Bydgoszczy....jako pomocnik na budowie jak myslicie ile powienienem mieć na godzine obiektywnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0tdr0 Re: Pytanie odnosnie placy na budowie 17.07.07, 19:26 Mysle, ze bez doswiadczenia bez problemow wiecej niz 9 zl brutto. Moze nawet kilkanascie. Odpowiedz Link Zgłoś
diko333 Re: Pytanie odnosnie placy na budowie 17.07.07, 19:54 nie wiem planuje zaatakowac 9,5 zł brutto...propozycja pracodawcy jest smieszna.... 6,7 zł netto...a jak sie sprawdze ( nie wiem kiedy?), bo to praca na wakacje to wiecej dostane, ale kiedy? Jutro sie szykuje na pertraktacje. Thx za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
diko333 Re: Pytanie odnosnie placy na budowie 17.07.07, 19:56 I doswiadczenie mam z zeszlego roku z pracy tez przez wakacje 3 miesiace...takze juz pracowalem w tej firmie rok temu...i wtedy bylo 8,5 zl brutto...ale budowa nie porownywalna z ta co teraz jestem na niej (Focus Park w Bydgoszczy). Tym bardziej ze pracodawca...nie placi za mnie zusow srusow...no ale dzieki za jakis punkt odniesienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Pytanie odnosnie placy na budowie IP: 212.87.241.* 29.07.07, 16:06 przyjdz do mnie do pracy ja daje pracownikom 12zl jak mi szybko odpiszesz w ktora strone sie kreci betoniarka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURAS Re: Pytanie odnosnie placy na budowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:58 jo ci dam trzynastaka za godzine jak wsadzisz głowe do pelnej betoniarki Odpowiedz Link Zgłoś