ameliaand 19.07.07, 15:05 mam pytanie czy mając 26 lat mogę zacząć studia pedagogiczne, pedagogika przedszkolna i wczesnoszkolna. Czy to ma sens?? Pozrawiam i czekam na odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: graf Re: pedagogika IP: 86.154.13.* 19.07.07, 15:13 Na naukę nigdy nie jest za późno tak więc wiek nie gra tutaj roli. Pytanie tylko po co rozpoczynać studia po których już teraz wiadomo, że pracy nie ma i w najbliższym czasie nie będzie - chociażby z uwagi na znikomy - jeśli nie zerowy - przyrost demograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 17:46 Po pedagogice przedszkolnej masz szansę na prace, jest duzo ofert pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdfgb Re: pedagogika IP: *.chello.pl 19.07.07, 21:35 lepiej podyplomówke, ktora trwa 1,5-2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
iness24 Re: pedagogika 20.07.07, 11:52 aby moc pojsc na podyplomowke to trzeba miec wyksztalcenie wyzsze lub licencjat. Autorka watku chyba nie ma studiow(tak zrozumialam) i z obawa pyta czy nie jest za stara na studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: pedagogika IP: *.stk.vectranet.pl 20.07.07, 12:16 studiuję pedagogikę i na wydziale widzę mnóstwo babek nawet około 50-tki ( tak, tak), ktore studiują zaocznie ( widocznie pracują i uzupelniaja wyksztalcenie)wiek nie ma znaczenia, zwlaszcza na wydziale pedagogicznym! Odpowiedz Link Zgłoś
ameliaand Re: pedagogika 23.07.07, 07:49 wykształcenie mam wyższe, tzn mam inżyniera ale nie mogę znaleźć pracy w tym zawodzie - kobieta. Pedagogika zawsze mnie kusiła, i sama nie wiem co robić.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: txt Re: pedagogika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:46 mysle, ze niezly pomysl to po takich studiach zalozyc male przedszkole albo zlobek. Jest z tego duuuza kasa,a w duzych miastach tez wielu chetnych Odpowiedz Link Zgłoś