Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w tesco

IP: 195.205.32.* 03.07.03, 19:18
    ludzie dajcie jakiś sygnał kto tam pracował- dostałam oferte z U.P. i wcale
    się z tego nie cieszę.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ursi Re: praca w tesco IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.03, 21:19
        Ja bym się też nie cieszyła
        • Gość: ethlinn Re: praca w tesco IP: *.visp.energis.pl 03.07.03, 21:37
          Głowa do góry, może nie będzie tak źle;-) Powodzenia
      • Gość: viki Re: praca w tesco IP: 195.205.32.* 03.07.03, 22:07
        wielkie dzięki są jeszcze tacy co pocieszą
      • Gość: Kolega Re: praca w tesco IP: *.bipromet.com.pl 04.07.03, 08:23
        Moja kuzynka pracuje w Tesco w dziale odzieżowym i nie narzeka. Praca na 3/4
        etatu, ale tak chciała. Ma bardzo fajną szefową z którą wszystko można załatwić
        np. zamianę dniówki lub nagły urlop. Zarabia niecałe 700 netto. Podczas
        wyprzedaży może kupić firmowe ciuchy za "psi grosz" np. ostatnio kupiła firmowe
        buty, które kosztowały prawie 200 zł za 20 zł.
        Pozdrawiam.

Ps.
        Kuzynka pracuje tam już prawie 3 lata.
        • Gość: Dosia Re: praca w tesco IP: 195.217.253.* 04.07.03, 10:39
          Gość portalu: Kolega napisał(a):

> Moja kuzynka pracuje w Tesco w dziale odzieżowym i nie narzeka. Praca na 3/4
          > etatu, ale tak chciała. Ma bardzo fajną szefową z którą wszystko można
          załatwić
          >
          > np. zamianę dniówki lub nagły urlop. Zarabia niecałe 700 netto. Podczas
          > wyprzedaży może kupić firmowe ciuchy za "psi grosz" np. ostatnio kupiła
          firmowe
          >
          > buty, które kosztowały prawie 200 zł za 20 zł.
          > Pozdrawiam.
          >
          > Ps.
          > Kuzynka pracuje tam już prawie 3 lata.

Nie chce byc zlosliwa, ale jakie firmowe ciuchy sprzedaja w TEsco?
          • Gość: taj Re: praca w tesco IP: 195.205.101.* 04.07.03, 10:47
            to chyba jest tesco w Irlandii (1100 euro na kasie) ....to i tak słabo w tym
            kraju.
      • kuba_wr Re: praca w tesco 04.07.03, 10:57
        Nie pracowałem, nie pracuję i nie zamierzam tam pracować. Moge Ci jednak
        napisac coś z obserwacji jako klient.
        W moim mieście był kiedyś Hit, teraz jest Tesco. W Hicie w kolejce do kasy
        stało się chwilę, w Tesco to wieczność. Kasjerzy pracują tak, jakby pierwszy
        raz w życiu siedzieli na kasie, stąd mój wniosek, że pewnie warunki i płace są
        fatalne a zatem jest duża rotacja.
        P.S. Jak się załapiesz na kasę, nie zapomnij o pampersach ;)
        • potomar Re: praca w tesco 04.07.03, 11:32
          kuba_wr napisał:

> P.S. Jak się załapiesz na kasę, nie zapomnij o
          pampersach ;)

Nie łaska kupić sobie samemu? Nie stać cię?
          • kuba_wr Re: praca w tesco 04.07.03, 17:08
            potomar napisał:

> kuba_wr napisał:
            >
            >
            > > P.S. Jak się załapiesz na kasę, nie zapomnij o
            > pampersach ;)
            >
            > Nie łaska kupić sobie samemu? Nie stać cię?

Co masz na myśli?
      • Gość: jozek Re: praca w tesco IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.03, 13:22
        kumpel pracowal w hipermarkecie, nie w tesco co prawda, ale mu sie tam
        podobalo, zarobki oczywiscie kiepskie.
      • Gość: viki Re: praca w tesco IP: 195.205.32.* 04.07.03, 22:50
        Kochani dziękuje wam wszystkim za odpowiedzi i rady nawet te o pampersach ale
        wole zostać w domku.Wszystkim forumowiczom życzę wspaniałych wakcji i przede
        wszyskim dobrze płatnej pracy.
        • Gość: agulha Re: praca w tesco IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 04.07.03, 23:20
          Gość portalu: viki napisał(a):

> Kochani dziękuje wam wszystkim za odpowiedzi i rady nawet te o pampersach ale
          > wole zostać w domku.

Na fałszywym zwolnieniu lekarskim? Na nasz koszt? Widocznie nie masz zbyt
          rewelacyjnych kwalifikacji, skoro Ci zaproponowano pracę w Tesco.

Leń śmierdzący!
          • Gość: viki Re: praca w tesco IP: 195.205.32.* 05.07.03, 12:42
            jak widzisz umiem pisać i czytać a to już coś-żart nie odpowiada mi ta praca i
            wcale nie musze jej przyjmować cwaniaczku chcesz to może sie zamienimy
            najlepiej obrażać innych i jak tu być dzisiaj miłym dla ludzisk nawet w
            inetrnecie to dotyczy cwaniaczka.Tak wogóle to jesteście fajni ludziska, życze
            wszystkim słońca
            • Gość: agulha Re: praca w tesco IP: *.acn.pl / 10.67.0.* 11.07.03, 08:28
              > jak widzisz umiem pisać i czytać
              ja też...

nie odpowiada mi ta praca i
              > wcale nie musze jej przyjmować
              to wolny kraj, ale mam nadzieję, że jeśli Ty jej nie przyjmiesz, to nie
              będziesz już uznawana za "bezrobotną"

cwaniaczku
              nie jestem cwana, niestety. Pracuję naiwnie i uczciwie.

chcesz to może sie zamienimy
              w naszej firmie na moje stanowisko przyjmują wyłącznie osoby doświadczone.
              Jestem specjalistą ds. badań klinicznych. Jeśli masz kilkuletnie doświadczenie
              w tej dziedzinie, to znam firmy, które aktualnie prowadzą nabór. Reflektujesz?

jak tu być dzisiaj miłym dla ludzisk
              Nie byłaś niemiła, ale miła specjalnie to też nie. Jeśli bycie miłym Cię męczy,
              nie nadajesz się do większości prac.

• Gość: viki Re: praca w tesco IP: 195.205.32.* 05.07.03, 12:50
        to tyczy się agulhi uważnie czytaj i nie bierz pochopnych wniosków szukam pracy
        od 3 lat ale nie będę wybierała takiej która mi nie odpowiada i już nawet
        jeżeli żyje na tzw wasz koszt bo i przyjdzie kryska na matyska.Wkurzają mnie
        takie odzywki
        • Gość: lipu Re: praca w tesco IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.03, 16:00
          I jeszcze bedziesz szukala kolejne 3. Widocznie nie zalezy Ci az tak bardzo
          zeby pracowac.
        • Gość: ecik Re: praca w tesco IP: *.innsoft.com.pl 08.07.03, 07:56
          mówisz, że szukass już pracy 3 lata. jak będziesz taka wybredna, to nigdy jej
          nie znajdziesz. Widocznie stać Twoich rodziców lub męża na utrzymywanie Cię. ja
          mam kilkoro znajomych, którzy z przyjemnością by przyjęli pracę - nawet w Tesco
          czy innym supermarkecie. Byleby tylko praca była. A jeżeli Ty myślisz, że od
          razu zaproponują Ci pracę w biurze na wysokim stanowisku i z wysokimi
          zarobkami, to grubo się mylisz. Po trzech latach to już powinnaś sie uczyć od
          nowa, bo teraz to tylko się do oglądania telewizji nadajesz.
      • Gość: maczo221 Re: praca w tesco IP: 80.48.237.* 07.07.03, 13:14
        co to jest za praca
      • Gość: Aga Re: praca w tesco IP: *.chello.pl 07.07.03, 18:01
        Ja pracowałam przez jakies dwa miechy na promocjach i wcale nie jest tak zle
      • Gość: Norberus Re: praca w tesco IP: *.swit.futuro.pl / 192.168.0.* 07.07.03, 22:39
        A może ktoś z Was pracował w Championie. Ja właśnie idę w środę na rozmowę na
        stanowisko Menedżera Działu. Czy wiecie jakie mogą być zarobki na takim
        stanowisku? A może macie jakieś inne informacje? Piszcie dobrzy ludzie. :)
      • Gość: viki Re: praca w tesco IP: 195.205.32.* 08.07.03, 09:44
        chętnie oddam twoim znajomym moją oferte z szacunku dla tych co naprawdę są w
        ciężkiej sytuacji-pozdrowienia dla ciekawskich i wiecznie niezadowolonych
        • Gość: Viqska Re: praca w tesco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.07.03, 16:10
          Viki, byłabym Ci bardzo wdzięczna, gdybyś mi tą pracę odstapiła :-) Czy jesteś
          z Wrocławia? Napisz coś więcej-jakie są wymagania co do wieku, kwalifikacji
          itd. Zgóry serdeczne dzięki!! Pozdrowionka dla wszystkich
          • Gość: viki Re: praca w tesco IP: 195.205.32.* 10.07.03, 18:43
            to jest narazie tzw rekrutacja co dostane to wielka niewiadoma-mam kwalifikacje
            na kierownika stoiska czy takie tam ale to oni decyduja a szczególnie patrzą
            ile chcesz zarabiać(liczą się ci co chcą niewiele)a praca to jest b.ciężka na
            jakimkolwiek stanowisku..A tak prywatnie to we Wrocławiu nie mieszkam już 11 lat
            szkoda mi tylko pracy bo zostawiłam prace którą bardzo lubiłam wykonywać.
            Życzę Ci dużo szczęścia proszę pozdrowić moje miasto hej!!!!!!!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka